2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
بچه ها امپول انوکساپارینم تموم شد واسه فردا ندارم یدونه رو بدون نسخه میده داروخانه؟چون بیمارستان گفت ...

اره ميدن عزيزم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نميدونم واقعا.دلم نميخواد خوشحالي كنم.ميترسم خوشحال شم بعد دلم بشكنه.من خيلي ضعيفم خودمو ميبازم.بي ب ...

مبارك باشه عزيزم وايسا دو روز سه روز ديكه با خيال راحت بي بي بزن ايشالا كه مثبت مثبته خيالت راحت الهي كه به حق امام زمان همتون باردار بشيد به زودي زود 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

بچه ها من امروز شياف پروژسترونمو با چهل و پنج دقيقه تاخير گذاشتم،اشكال نداره؟اصلا حواسم پرت شد.خدا كنه اتفاقي نيفتاده باشه نگرانم

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
مبارك باشه عزيزم وايسا دو روز سه روز ديكه با خيال راحت بي بي بزن ايشالا كه مثبت مثبته خيالت راحت اله ...

جيگرت بشم گلفام جون.ايشالله خدا بهترين هارو بهت ببخشه.خدا بهت دوقلو هاي خوشگل شيطون بده كه از سر و كولت بالا برن وقت نكني سرتو بخاروني😁مرسي از ارزوي خوبت عزيزم😘😘😘

سلام بچها کسی اینجا تخمک اهدای گرفته و نتیجه گرفته باشه ؟؟؟ میشه لطفا مراحلش رو به من بگید و شرایطش ...

منم خيلي دوست دارم شرايط سرپرستي رو بدونم تنبليم مياد برم دنبالش نميدونم چي ميشه اصلا هم به قنداقط فكر نميكنم دو سه ساله دوست دارم بيارم يا ٤ ساله دخترم ميخوام😁😊 تو فهميدي به منم بگو

جيگرت بشم گلفام جون.ايشالله خدا بهترين هارو بهت ببخشه.خدا بهت دوقلو هاي خوشگل شيطون بده كه از سر و ك ...

قربونت ايشالا راضيم به رضاي خدا خدا براي همتون از اين ني نيا بخواد هواي خودتو داشته باش زيادم استرس نگير بي بي هم نزن فعلا 

قربونت ايشالا راضيم به رضاي خدا خدا براي همتون از اين ني نيا بخواد هواي خودتو داشته باش زيادم استرس ...

چشم.مرسي عزيزم دلممممم.مرسي از مهربونيت😘😘😘

بچه ها من امروز شياف پروژسترونمو با چهل و پنج دقيقه تاخير گذاشتم،اشكال نداره؟اصلا حواسم پرت شد.خدا ك ...

بچه ها واقعا تا این حد به موقع زدن آمپول یا استفاده شیاف مهمه؟؟؟؟

من سری پیش اصلا به موقع نمیزدم آمپولمو 

یعنی یه خانمی میاد خونه برام تزریق میکرد یه بار صبح میومد یه بار عصر ساعتاشم فرق میکرد 

این سری حواسم باشه تویه ساعت بزنم 

خداجونم شکرت       
بچه ها اگه عدد بتا بیاد پایین دیگه بالا نمیره نه؟وااای بچه ها دارم سکته میکنم😭😭😭😭😭😭😭

رنگین کمون عزیزم خدا رو چه دیدی

هر چیزی ممکنِ

انشالله بالا میره 🙏

هی به خودت نگو مگه میشه بره بالا...

بله میشه همه چیز ممکنِ

خدایا به دوستم کمک کن بارداریش ادامه داشته باشه

(الهی امین)

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بچه ها من امروز شياف پروژسترونمو با چهل و پنج دقيقه تاخير گذاشتم،اشكال نداره؟اصلا حواسم پرت شد.خدا ك ...

نه بابا تا يكساعت مشكل نداره تازه شياف ساعتي نيست كه به من گفته بود سه تا بذار صبح طهر شب نكفت حتما سر يكساعتي اما امپولشو سعي ميكردم سروقت بزنم دكتر گفت تا يكساعتم اينور اونورش چيزي نميشه 

بچه ها واقعا تا این حد به موقع زدن آمپول یا استفاده شیاف مهمه؟؟؟؟ من سری پیش اصلا به موقع نمیزدم آم ...

نه من همينجوري پرسيدم،الان يعني اتفاقي افتاده؟بايد سر ساعت ميذاشتم شياف رو؟من ساعت گذاشتم ولي خاموش كردم يادم رفت😔خداكنه چيزي نشده باشه😢😢😢

نه بابا تا يكساعت مشكل نداره تازه شياف ساعتي نيست كه به من گفته بود سه تا بذار صبح طهر شب نكفت حتما ...

اهان.فهميدم.دستت درد نكنه گلفام جون😘😘😘

بچه ها واقعا تا این حد به موقع زدن آمپول یا استفاده شیاف مهمه؟؟؟؟ من سری پیش اصلا به موقع نمیزدم آم ...

امپولش اره سعي كن يه تايم مشخص باشه تو روز