2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
عزیزم خوب بله بوده کسی که جنین بلاست و سرم و.... داشته ولی منفی شده و با انتقال جنینی که قطعا سالم ب ...

سلام .اره واقعا چنین چیزی بوده .من خودم همش چنین فکری می کردم .بازم امیدی هست که از پانکچر بعدی جنین سالم داره .دی اف ای همسرم ۹بوده .ولی انا جون جنین بلاست ممکنه مشکل داشته باشه؟ جنینی که بلاست بشه کمتر پیش میاد که اختلال کروموزومی داشته باشه.بخدا موندم .فقط از خدا میخوام زودتر همه ما مادر شیم و دیگ این دکتر و مطب و......از جلو راهمون برداشته بشه 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مطمئنا هیچ نظر قطعی ای نمیشه داد.....  چون گفتی بار آخر هر کاری لازم بوده در حد توان انج ...

اها .پس جنین که بلاست میشه ممکنه مشکل داشته باشه .مرسی انا جان .ببخشید همش سوال می پرسم .واقعا منفی شدن بعد این همه سیکل منفی برام دردناکه .سخته .الهی خداوند عزیزهاتو واست نگه داره

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
رها جون چرا که نه......  من که دومیشو طبیعی شد باورت میشه دیگه جرات..... ندارم!!!!!!! خخخخخخخ ...

آنا جان کمکم می کنی

من روز ۱۴ دوره آندومترم۷/۷بود دکتر داروهام رو زیاد کرد ۵تا استرادیول ویک اکویین

ضخامت مناسب برای انتقال چنده؟۲۱ دوره برای انتقال دیر نیست؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
قربون خنده هات عشق😍😂

خدا نکنه عزیزم..... 

زنده باشی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببخشید... روم به دیوار.... میشه یه سوال بپرسم؟ تو‌ دوران بارداری میشه از پودر موبر استفاده کرد؟ هر ...

عزیزم والا من کلا استفاده نکردم از هیچی غیر اصلاح، که اواخر ببخشیدا خالهای واریسی اون نواحی ایجاد شد که اصلاح ترسناک بود چون خون بند نمیومد. 

تا اینکه از دکتر در مورد پرسیدم گفت از ژیلت استفاده مکن و از کرم استفاده کن..... 

منم ویت گرفتم..... 

باقی مواد رو نمیدونم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم همين كارارو ميكنم دارو هم ميخوره ولي بازم اذيته و سخت ميخوابه شبا

ایشالله بهتر میشه..... 

سختش همون شش ماه اوله.... 

آناجون یعنی ایمنی انعقادیا نیست؟

نه عزیزم چند تا تست روتین بودن البته روتین در حد ما شاید برا یکی که هیچ مشکلی نداره و طبیعی باردار میشه اینا غیر روتین محسوب بشن.... 

امپول دكاپپتيل واسه چيه بچه ها من واسه پسفردا يك سومشو دارم كه ميشه ٢١ دوره ام و ١٧ روز كه قرص اچ دي ...

برا مهاره..... 

سیکلت معلومه لانگه..... 

آها ... برای نظم بخشیدن به سیستم رحم و تخمدانِ داروی خوبیِ پرژسترون ت رو هم میزون میکنه 👍😍

من الان روز 30 هستم هنوز پری نشدم همش لکه بینی دارم.پری هام 26 روزه بوده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم سونو ان تی گفت شاید دختر باشه و سونوی آنومالی ک ۱۸ هفته رفتم گفت دختره و من اکوی قلب جنین داشت ...

عزیزم خدا پرنسس خوشگلت صحیح و سالم بذاره بغلتون..... 

بچه ها جون سلام بلاخره ما هم به انتقال رسیدیم فقط یه جنین داشتم گرید A امیدم به لطف خدااااست که ب ...

عزیزم ایشالله مامانی....