2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
😂😂😂😂 خوش بینی رو بیشتر جلوه بده همسرت تسلیم بشه هیچوقت که تو کار خونه کمک نمیکنن شاید این وقتا ...

رویا جون جات بودم با خونسردی میگفتم چه ربطی داره به آشپزی و کار خونه؟ 

اونا رو که تو انجام میدی!!!!!! 

خخخخخخخخخ..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جو چه مشکلی داره؟

جوی معمولی طبعش سرده..... 

برا کسی که طبعش سرده میتونه خوب نباشه.....

من به خاطر طبع سردم به جاش گندم پرک استفاده کردم..... 

جوی دو سر طبعش ولی گرمه اگه اشتباه نکنم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلاممم عزیزم خوبی🌹😘 صبح دکترم زنگ زدگفت چهارتا جنین داری دوتاشو فریز میکنن دوتای دیگشو اگر اشتباه ...

عزیزم ماهیتابه مو میبینی؟؟؟؟؟؟ 

داره فرود میادااااااا..... 

سلام دوستان، من یه سوال مهم دارم، شما میدونین داروهای میکرو خارجی رو از کجا میشه تهیه کرد ؟ و اینکه ...

عزیزم اینو دوستانی که اخیرا تحت درمانن بهتر میتونن کمک کنن فقط خواستم بگم بدونی هزینشون خوب تفاوتش زیاده حدود دو برابر کم کم در نظر فکر کنم باید بگیری.... 

قربونت برم ان شاالله جوجه کشی های بعدیت طبیعیه میشه ، منم میخوام یکی بیارم ان شاالله ۳ تا بعدیشو طبی ...

رها جون چرا که نه...... 

من که دومیشو طبیعی شد باورت میشه دیگه جرات..... ندارم!!!!!!!

خخخخخخخ.....

میگم دیگه حتی ممکنه وایرلس هم باردار بشم..... 

رها جون چرا که نه......  من که دومیشو طبیعی شد باورت میشه دیگه جرات..... ندارم!!!!!!! خخخخخخخ ...

من یکی از فانتزیهام اینه که ان شاالله بعد این بار که بارداربشم جلوگیری نکنم ویه باره ببینم دوباره باردارم وبچه هام شیر به شیر بشن🤗

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
رها جون چرا که نه......  من که دومیشو طبیعی شد باورت میشه دیگه جرات..... ندارم!!!!!!! خخخخخخخ ...

آنا جان کمکم می کنی

من روز ۱۴ دوره آندومترم۷/۷بود دکتر داروهام رو زیاد کرد ۵تا استرادیول ویک اکویین

ضخامت مناسب برای انتقال چنده؟۲۱ دوره برای انتقال دیر نیست؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
بچه ها بعد پانکچر چه غذاهایی میخورید ؟؟  من لبنیات میخورم مشکلی نداره؟  گرمیجات میتونم ب ...

عزیزم هر چی که مناسب طبعته بخور..... 

هر چیزی ممکنه برا یکی خوب باشه برا یکی بد.....