2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046932 بازدید | 684566 پست
فدات گلم.اره. والا اگر طاقت بیارم پس فردا

طاقت بیار رفیق فردا برای ماست😍نمیدونم یادم رفته بقیه آهنگشو😆

ولی جدی حسم‌بهم‌میگه مامانی.تمااام.کیلیلیلیلی.😘😍همه چی‌عالی پیش میره ان شاالله

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزممم خدا حفظشون كنه، دخترم دارو ميخوره احساس ميكنم خيلي بهتر شده اين دو روزه، بي قرارياش خيلي كمت ...

عزیزم من از روز اول رو سطح شیب‌دار خوابوندم..... 

سعی کردم به سمت چپ بیشتر بخوابونم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانوما تا چند هفتگي ميشه ب پشت خوابيد؟من الان 4هفتمه ب پشت خوابيدم ميگن نخواب بچه سقط ميشه فقط ب پهل ...

عزیزم از هفته های بالاتره که وزن بچه بالا میره..... 

اصلا بخواییم نمیتونی چون حالت بد میشه..... 

فعلا راحت باش ولی در کل خوابیدن به پهلوی چپ برا رشد جنین خوبه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
******* سلام انا جون من یه سوالی دارم که ذهنمو درگیر کرده من چند ماه پیش از مرکز ناباروری ای یو ای ...

عزیزم والا چی بگم هورمونی که معمولا ۶ ماه بگذره مجدد چک می کنن......... 

ایشالله خیره..... 

به هر حال تو پروسه تحریک تخمدان عیار دستش میاد..... 

عزیزدلم ان شاالله این سری همه چی عالی پیش میره.دقیقا شرایط شوهرامون شبیه همه.منم شوهرم واریکوسل عمل‌ ...

اره عزيزم واقعا اولش سخت بود و غيرقابل باور منكه هنگ بودم بيچاره شوهرم باورش نميشد فكر ميكرد شوخي ميكنم كه مشكل از اونه خدا خودش بهمون كمك كنه بيشتر دلم براي اون ميسوزه ميگم خدا اكه به من قرار نيست بده به خاطر دل اون به خاطر شوهرم يه نگاهي بهمون بكنه خيلي غصه ميخوره ميفهمم بروش نمياره ميدوني مردا فكر نميكنن مشكل داشته باشن وقتي كه ميفهمن از اوناست مشكل انگار مردونگيشون زير سوال ميره حسشون بد ميشه هرچند نميخوان بروشون بيارن اما از تو داغون ميشن

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام عزیزان دل،من ماه پیش قرار بود ای وی اف کنم دکتر مونو پورداد شش تا تخمک ءاشتم که سایزشون خوب نبو ...

دكترت نگفته كي باشه اون بايد تصميم بگيره خوب اوضاع رحم مهمه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
دكترت نگفته كي باشه اون بايد تصميم بگيره خوب اوضاع رحم مهمه

اون گفت یه ماه بعد گفتم اگه چندماهذبعد بیام چی ،گفت اشکال نداره،حالا نمیدونم این ویتامیناروبخورم اثرش فقط برای همون مآهیه که میخورم یانه،اخه خیلی گرونه نمیتونم زیادبگیرم

مهربان خدایم ،دوستت دارم
ببخشید... روم به دیوار.... میشه یه سوال بپرسم؟ تو‌ دوران بارداری میشه از پودر موبر استفاده کرد؟ هر ...

ای مامان شیطون و بلا ..😎😎

اونوقت به من میخنده ..

فکر کنم اشکال داشته باشه .حالا با چیز دیگه انجام بده .والا ..😂😂😂

اون گفت یه ماه بعد گفتم اگه چندماهذبعد بیام چی ،گفت اشکال نداره،حالا نمیدونم این ویتامیناروبخورم اثر ...

عزیزم ویتامین بخور .چون اثرش بعدان معلوم میشه .گرونه اره ..ولی میارزه..چون برای تقویت خودته و ضرر نکردی ..انشاالله که هر چی هست خیر باشه برات عزیزم

بنظرتون مایکرویو .خطرناکه ..

اخه من غذا داغ میکنم باهاش ..

البته میزنم دکمه اشو .ازش دور میشم .تموم شد .میرم جلو .خطرناکه ..

خوندم تخم مرغ خوب نیست .چرا ...؟؟؟

من اخه خوردم این چند روزه ..

دوستان کسی میدونه قیمت استرادیول خارجی چنده من شیراز هستم پیدانکردم تو تهران کسی میدونه کدوم داروخا ...

عزيزم من خيلي دنبالش بودم پيدا نكردم ديگه همون ايرانيشو شروع كردم

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷