2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست
قربونت برم ان شاالله جوجه کشی های بعدیت طبیعیه میشه ، منم میخوام یکی بیارم ان شاالله ۳ تا بعدیشو طبی ...

ای جانممممممم انشالله که همینطور میشه 🤲🌹😂باهم تیم فوتبال راه میندازیم😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانممممممم انشالله که همینطور میشه 🤲🌹😂باهم تیم فوتبال راه میندازیم😂

ان شاالله 🤣🤣🤣 چه حالی میده سفره بندازی از اینور خونه تا اونور ، بعدم هی صدا بزنی بابا بیاین دیگه دیوانم کردین ، عزیزم ناخوناتو نجو😁 عزیزم باز لباساتو رنگی کردی ، عزیزم ابرنگتو رو فرش ریختی😠😠 🤣🤣 قاطی کردم از زور منفی شدن🤣🤣🤣

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
غصه نخور ايشالا همين دو تايى كه برات انتقال مى دن مى چسبن بهت و ولت نمى كنن شاد باش عزيزدلم💕🌸به ن ...

خدا نکنه غر غر زدنم شروع بشه😂 همه رو سر درد میکنم 😂

تشکر بخاطر دعای زیبات عزیزمممم انشالله جوابش رو از خدا بگیری🥰😍❤️🌹

ان شاالله 🤣🤣🤣 چه حالی میده سفره بندازی از اینور خونه تا اونور ، بعدم هی صدا بزنی بابا بیاین دیگه ...

چه حالی میده خداییی جوجه زیاد داشته باشی😂الان چندتای دیگه باشه میگه داروهارو اثر گذاشته روش😂

گلممممم برات بهترینهارو ارزومندمم انشالله خبرمادرشدنت رو بدی😘😍🌹🤲

چه حالی میده خداییی جوجه زیاد داشته باشی😂الان چندتای دیگه باشه میگه داروهارو اثر گذاشته روش😂 گلمم ...

🤣🤣🤣 واقعا این داروها هر چی نداشته روحیمو شاد کرده🤣 ممنونم عزیزم ببخشید وقتتو گرفتم 😘😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزم وقتی تعداد فولیکولا بالا میره باید اینو در نظر داشت که ممکنه بعضیاش نابالغ باشه یا پوچ باشه&nb ...

فدای تو مهربونمممم منظورت رو فهمیدم اره دکترم گفت چندتاش نابالغ بوده بازم جای شکر داره و ناشکری نمیکنم 

هی هی خواهر هورمونا تغییر کرده اعصاب مصاب نمونده😂

واقعا درست میگی الان ۴جنین دارم 😍 حرفات کلی انرژی بخش بود ممنونم که کنارم هستید🥰😍

از خدای بزرگ میخوام جواب مهربونیات رو بزودی ببینی🥰😍🤲

ان شاالله 🤣🤣🤣 چه حالی میده سفره بندازی از اینور خونه تا اونور ، بعدم هی صدا بزنی بابا بیاین دیگه ...

خدا شفات بده بايد يه دعاي دسته جمعي بذارم براي شفاي همه قاط زده ها من الجمله خودم و علي الخصوص تو😂😂🤣🤣

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام خوبی عزیرم  خب خداروشکر ۴ تا داری دیگه مگه بیشتر از چهارتا بچه میخوای    

فدای تو عزیزومممم نیمه زنده ام دیشب اینقدر خوشحال بودم بخاطر اینکه تونستم غذا بخورم 😂😂😂دیگه حالت تهوع ندارم 😂 دهنم به خوردن بود همسرم هی میگفت بخور 😂بنظرم تیکه مینداخت😂 به جان خودم هرچی بیشتر بهتر 😂 

من ۱۲ تا تخمک داشتم حالا دوشنبه برم مرکز مشخص میشه چنتا جنین شده  پروژسترونم خیلی بالا بود نمی ...

خیلی خوبه عزیزم😍انشالله با خبرای خوش بیایی نری کلا محو بشی دنبالت بگردم😂

اشکالی نداره اگر عقب بیوفته اینطوری بدنت به حالت نرمال برمیگرده هم استراحتی میشه !

برای منم عقب افتاده خوشحالم حداقل بدنم اماده میشه !