2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سلام دوستان، من یه سوال مهم دارم، شما میدونین داروهای میکرو خارجی رو از کجا میشه تهیه کرد ؟ و اینکه ...

من رفتم داروخانه بهشت تو فلامك جنوبي داشت يكماه پيش الان نميدونم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی از جوابت گلم شما حدودا میدونین چقدر گرونتره؟ 

بستگي به داروهات داره معلوم نميكنه هر كسي بدنش فرق داره و دارهاش متفاوته ايشالا برو شروع كن هرچي خيره پيش بياد برات

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزیزم من با ال دی هم قبل پریود قاطی میکردم    کلا روح وروانم میریخت بهم

من فكر ميكردم ال دي يه كم ادمو كنترل كنه😏😑😬 ولي ديدم كه زكي 

انگار بيشتر بهم ميريزه ادمو عوارض عصبي داره گويا😶

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
اخییییش هاهاها دختر از صب اعصابم خرد بوداااا فدات شم

تو اخرش سكته ميكني سر اين ازمايشا😂 برو خوش باش بابا

وضعيت ازمايشاتت عاليه

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سلاممم عزیزم خوبی🌹😘 صبح دکترم زنگ زدگفت چهارتا جنین داری دوتاشو فریز میکنن دوتای دیگشو اگر اشتباه ...

سلام خوبی عزیرم 

خب خداروشکر ۴ تا داری دیگه مگه بیشتر از چهارتا بچه میخوای  

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

من ۱۲ تا تخمک داشتم حالا دوشنبه برم مرکز مشخص میشه چنتا جنین شده 

پروژسترونم خیلی بالا بود نمیدونم انتقالم چند وقت عقب بیفته

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

عزیزدلممممم خیلیم خوبه ، باور کن بخدا اگه خدا بخواد یه جنین هم کافیه ، من ۲۰ تا تخمک داشتم ۱۲ تا کیف ...

درست میگی گلم یه دونه هم کافیه اگر خدا بخواد !میخوام جوجه کشی راه بندازم😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم مثبت فکر کن ایشالا ک جنینای خوشگل و تپلت میچسبن ب دل مامانشون خدا بهترینهاشو برات رقم زده

الهی آمین عزیزم خدا از دهنت بشنوه 💋🥰🌹

درست میگی گلم یه دونه هم کافیه اگر خدا بخواد !میخوام جوجه کشی راه بندازم😂

قربونت برم ان شاالله جوجه کشی های بعدیت طبیعیه میشه ، منم میخوام یکی بیارم ان شاالله ۳ تا بعدیشو طبیعی بیارم ، یعنی من ته اعتماد بنفسمااا 🤣🤣🤣 ولی یقین دارم به هر چی تو باورم هست میرسم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
الهام حواست هست این اعدادی که داری میگی خیلی خوبن چرا داری نیمه خالی لیوان رو میبینی؟ به تخمک های ف ...

عالی بیان کردی عزیزم🌹 میدونی این انتظار لعنتی ترس بجونم میندازه خود به خود فکرای منفی یه لحظه خوبم دوباره شروع میشه توکل به خودش میکنم تمام تلاشم رو میکنم تا مثبت باشم🌹ممنونم ازت گلم 🥰