2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
مطمعنم یروز همینجا مامان شدن تورو جشن میگیریم نیکی جون💚💛 اونروز خیلی نزدیکه🍃🍀

عزیزم آفرین ب یقینی ک داری مطمعن باش ک همتون مادر میشین چرا که نه حالا یکی زودتر یکی دیرتر...خدای مهربونی داریم ک هوامون خیلی داره

اخه عزیزم گفت حرکت کمه توش کدوم حرکته اون ۴۵ها  اخه زیر ۱۴۰گزینه دوم خط کشیدم یعنی حرکت سریع ن ...

خودتو درگير نكن مهم جمع حركتش كه بد نيست در ضمن سما كه ميكرو ميخواي بكني اين مهم نيست مهم شكل و اندزشه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه عزیزم گفت حرکت کمه توش کدوم حرکته اون ۴۵ها  اخه زیر ۱۴۰گزینه دوم خط کشیدم یعنی حرکت سریع ن ...

كجا انجام داديم اين ازمايشو خيلي كلي زده 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
وای منم .بالاخره تیکر دار شدم ..😁😁😁 منم تاریخ اولین روز اخرین قائدگی رو زدم .اورد 30تیر ماه .. ...

اي جانم.عزيزم مباركت باشه.خدا بهت ببخشه😘😘😘

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
به قول هانا مهمترين اينم واسه ميكرو موروفولوژيه كه مال همسرت ٧ مال همسر من ١ بعدشم حركت تو ميكرو م ...

اخییییش هاهاها دختر از صب اعصابم خرد بوداااا فدات شم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
سلاممم عزیزم خوبی🌹😘 صبح دکترم زنگ زدگفت چهارتا جنین داری دوتاشو فریز میکنن دوتای دیگشو اگر اشتباه ...

عزیزم مبااارک باشه عالیه 

چرا ناراحتی عزیزه دلم تو با اولین انتقال مامانی 

من سری اول از ۳۳ تا تخمک فقط دوتا جنین تشکیل شد که باردار شدم ولی حالا قسمت نبود و نموند برام 

ولی منظورم اینه برای مادر شدن یه جنین هم کافیه 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

خداجونم شکرت       

افسون جون تو ميكرو چون خودشون اسپرم و با سوزن به داخل تخمك تزريق مى كنن حركت مهم نيست 

شكل اسپرم از همه چى مهمتره تو ميكرو كه خداروشكر براى همسرت ٧٪؜ هست و اين براى ميكرو يعنى عالى

اينقدر خودتو اذيت نكن عزيزم و خداروشكر كن بابت اين آزمايش 

و مطمين باش زودى مامان مى شى عزيزم🙏🏼🌸

خودتو درگير نكن مهم جمع حركتش كه بد نيست در ضمن سما كه ميكرو ميخواي بكني اين مهم نيست مهم شكل و اندز ...

شکل اندازش تو دی اف ای معلوم میشه؟

افسون جون تو ميكرو چون خودشون اسپرم و با سوزن به داخل تخمك تزريق مى كنن حركت مهم نيست  شكل اسپ ...

خدا اندازه دل مهربون همتون بهتون بده.بخدا من کسیو ندارم برا حرف زدن جز شماها ممنونم

مرکز نازایی حهاد تبریز اخه هنوز دی اف ای رد جواب ندادنا همون دی ان ای اسپرمو.

ايشالا كه همه چي خوبه و مشكلي پيش نمياد نگراني رو از خودت دور كن اراده خدا برهمه چيز برتر و بالاتره

تحمل یه بار دیگه دارو استفاده کردن رو ندارم از ۲۱ تا تخمک ببین چی در اومده 😭کفرنمیگم خیلی اعصابم خو ...

عزیزم وقتی تعداد فولیکولا بالا میره باید اینو در نظر داشت که ممکنه بعضیاش نابالغ باشه یا پوچ باشه 

به نظرم تعداد جنینات خوبه خداروشکر 

بعدشم تخمک فریز داری نگران چی هستی گلمم 

نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه میخوام بهت بگم که تو الان باید خوشحال باشی که ۴ تا جنین تپل مپلی برات تشکیل شده باورت میشه ۴ تا جنین که از وجود شما و همسرته ۴ تا جنین که خدا بخواد میشن نی نی تو بغلت 

خداجونم شکرت       
ايشالا كه همه چي خوبه و مشكلي پيش نمياد نگراني رو از خودت دور كن اراده خدا برهمه چيز برتر و بالاتره

گلم چون خودم مشکل دارم نمیخواستم همسرمم مشکل داشته باشه اما حرکت سریعش انگار صفره کندشم ده هست...

شکل اندازش تو دی اف ای معلوم میشه؟

همينجا معلوم بود ديگه اوكي خيالت راحت من شوهرم خيلي بدتره اما خداروشكر سه جنين دارم براي انتقال