2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
خوب مگه قرار نيست ميكرو انجام بدن؟؟با تزريق وارد كنن؟؟وقتى اسپرم ضعيفه ديگه همه ميكرو مى كنن با تزري ...

از همون اول پرسیدیم ازشون که چیکار میکنید اینطور توضیح داد که کنارشون میذارم اگر نشد ترزیق میکنیم ساعت ۸ زتگ زده هیچی تشکیل نشده و امروز تزریق میکنن تا فردا بهم میکنن جوابشون رو !چندبار از همسرم ازمایش گرفته بوده گفتن خوبه دیروز هم همین حرف رو زد درحالی که ما داریم پرداخت و تمام بدبختیش رو میکشیم حداقل جواب درست بدن ولی هرطور خودشون بخوان جلو میبرن 😢قربونت مهربونم لطف داری💕❤️🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ان شاالله خیر عزیزم ، مطمئن باش جنین ها تشکیل میشن ، واسه ما هم اگه کنار هم میذاشتن اصلا تشکیل نمیشد

انشالله عزیزم 🌹❤️😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها عصر میرم آزمایش بدم لطفا لطفا دعام کنید🙏 🙏🙏

میدونمممممم خوش خبری حس ۶ میگه پیشاپیش هم تبریک میگم هم قر 💕🥰🌹😍🌹💃💃💃💃

انشاله همه چی خوب پیش میره و جنینای با کیفیتم تشکیل میشه استرس نداشته باش

سعی میکنم دوست خوبم 🌹🍀تشکر ازت خانمی😍

عزیزم خوبی؟ دیگه چیزی نمونده به سلامتی.... سیسمونی براهه؟ بزن و بکوب و جشن و....

فدات آنا جون خوبم شما خوبی دختر نازت و گل پسرت خوبن؟

سیسمونی هم دیگه آخراشه با هر تیکه ای ک براش میخریم کلی ذوق میکنم و روزی چند بار میرم در کمدش باز میکنم لباساشو نگاه میکنم 😍🤗

از همون اول پرسیدیم ازشون که چیکار میکنید اینطور توضیح داد که کنارشون میذارم اگر نشد ترزیق میکنیم سا ...

بيمه كاور مى كنه هزينه هارو؟؟؟اينجا همه كارامو بيمه قبول مى كنه تا سه بار پانكچر هم تقبل مى كنه اما فقط يه جنين انتقال مى دن پانكچر اول

اگه نشه از پانكچر دوم دو تا انتقال مى دن اونم سن زن بايد بالاى ٣٥ باشه حداقل

يا اينكه سن زن بالاى ٣٨ باشه از اول دو تا جنين انتقال مى دن

عزیزم به نی نی هات انرژی مثبت بفرست بزار جنین های تپل مپل بشن برات  حتما جنینای خوبی میشن نگرا ...

دیشب  خوشحال بودم بخاطر جنین ها ولی همسرم امروز خیلی ناراحت بود میگفت حتما مشکل از منه اگر نشه باید دنبال چاره دیگه بگردیم اینقدر تاراحت شدم از حرفاش میخوام لهش کنم😠ممنونم دوست عزیزم بخاطر حرفای انرژی بخشت توکل برخدا 🥰🌹

بيمه كاور مى كنه هزينه هارو؟؟؟اينجا همه كارامو بيمه قبول مى كنه تا سه بار پانكچر هم تقبل مى كنه اما ...

ای کاش انجام میدادن تمام هزینه ها گردن خودمون هست فقط برای فریز ۳۰۰ یورو گرفتن انتقال هزینه سوا داره ! بدون دارو که ازاد گرفتم 

دیشب  خوشحال بودم بخاطر جنین ها ولی همسرم امروز خیلی ناراحت بود میگفت حتما مشکل از منه اگر نشه ...

خوب الهام بيشتر ماها براى باردارى مشكل اسپرم داشتيم ديگه كه بهترين راهش براى تشكيل جنين هم ميكرو هست 

نگران نباش حتما علمشو بهتر از ماها دارن و حتما برات انجام مى دن🙏🏼🌸

ای کاش انجام میدادن تمام هزینه ها گردن خودمون هست فقط برای فریز ۳۰۰ یورو گرفتن انتقال هزینه سوا داره ...

واى چرا آخه؟؟؟بيمه هاشون پس چى كار مى كنن؟اين هزينه ها خيلى بالان اينجاها

من فقط براى فريز بايد پول بدم اونم سالى ٦٠ يورو

با شياف پروژسترون كه ٦٠ تاشو ٥ يورو دادم

خوب الهام بيشتر ماها براى باردارى مشكل اسپرم داشتيم ديگه كه بهترين راهش براى تشكيل جنين هم ميكرو هست ...

امیدوارم همینطور باشه عزیزم دیگه کاری از دستمون برنمیاد !بیمارستان های دیگه هم نمیتونم برم راهشون خیلی دوره خودت بهتر میدونی تا اینکه یه پرونده جلو ببرن چقدر زمان میخواد !

سلا من به خاطر یه مشکلی نتونستم این دوروز امپول پروژسترون با امپول زیر جلدی مو بزنم ولی شیاف گذاشتم خیلی میترسم که برام مشکلی ایجاد کنه. چیکار کنم امروز روز 6 انتقالمه؟ 

واى چرا آخه؟؟؟بيمه هاشون پس چى كار مى كنن؟اين هزينه ها خيلى بالان اينجاها من فقط براى فريز بايد پول ...

چقدر خوبه بخدا اینحا دهنم رو سرویس کرده همه چی رو باید پرداخت کنم فقط عمل تخمک کشی رایگان هست !

دکا ۴۷ یورو Orgalutran رو ۶۴ یورو حالا پنج تا گرفتم !

بیمه پاسخ گو نیست گلم!

انتقال ۵۰۰ یورو هست الان دیدم داخل پرگه نوشته🥺 

میدونی تمام ازمایشهایی که انجام دادم منو همسرم بیشتر ازهزار یورو شده دیگه نمیدونیم چطوری جلو بریم هیچ ذخیره ای نداریم😢

چقدر خوبه بخدا اینحا دهنم رو سرویس کرده همه چی رو باید پرداخت کنم فقط عمل تخمک کشی رایگان هست ! ...

دقيقا چون قيمتهارو مى دونم برام خيلى عجيب بود

واقعا اينجا اين چيزها بينهايت گرونه

ايشالا اين بار نتيجه مى گيرى و همه اين خرجهايى كه كردى با ديدن فرشته ات برات به شيرين ترين لحظه هاى زندگيت تبديل مى شه🙏🏼🌸💕