2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
عزیزم ترشحات بعد انتقال احتمالا مال استروژنه.... مال تخمکگذاری نیست چون ترشحات تخمک گذاری مال قبل ت ...

بله انا جانم روزی ۳ تا استرادیول دارم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
بعد سه هفته جواب ميده مگه؟مگه نبايد بين شش و هشت هفته رفت؟

منظورش بعد آز هست محتملا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شالله منوبتام مثبت شد فقط اشک شوق میریختم خوشیم دوام نداشت برام

عزیزززم

انشاالله این سری دوقلو باردار میشی ..جبران سری قبلی رو هم میکنه 😍 دیگه به اون روزها فکر نکن.روزهای خوبی در انتظارته 😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بچه ها میگم میشه کسی باردار نباشه اما به خاطر امپول پروژسترون و کلا داروها از تایم پریودش بگذره و پر ...

معمولا با ادامه داروها پریودی نمیاد به غیر از موارد استثنا که با وجود دارو هم پریود شدن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
گلم بخاطر داروهایی که تجویز میکنن بهترین تامین برای بدن پروتیین هست نه کربوهیدرات !باعث یبوست میشه ح ...

مرسی از توضیحت عزیزم

به نظرت منم از الان کربوهیدرات کم بخورم بس؟

نوشیدنی ورزشکارا از کجا گیر بیارم؟😖😆 هایپر مارکتا دارن برم؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

انا جون برا خودت يه پا دكتر زنان شديا.جدي چقدر اطلاعات داري.مرسي بخاطر تاپيكت و كمكهات.منكه مشهد خيلي دعات كردم.

@تورك_آنا

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
کندر که از سه ماهگی به بعد اون هم اندازه یه دونه عدس میتونی بخوری و مربوط به هوش بچه میشه نه معده. ...

در رابطه با كندر بهم گفتن تقريبا اندازه يه ق غذاخوري بريزم تو آبمعدني كوچيك آب روش يكم بمونه ناشتا بخورم يه قلوپ

شيرين بيانو پس نميخورم 

حالا كندر رو تو آب مخلوط كردم يه قلوپ خوردم الان

عزيزم غذام ك خيلي كم شده خيلييي اصلا گشنه م نميشه مثلا نهار يك كفگير پر ميخورم كم پيش مياد بيشتر بتونم بخورم 

مثلا گوشت و مرغ رو ك دوست ندارم اصلا بخورم 

والا اشتهام افتضاح شده معده هم از يه طرف

آب هم اصلا ن وسط ميخورم ن آخر قبلش ميخورم 

بعد از غذا حس بدي بهم دست ميده  

درمورد كلسيم ميخوام ب دكتر بگم ك فردا نوبت دارم

سيب رو چطوري بپزم ؟؟

عسل رو با سيب بايد بخورم يا همينجوري يه قاشق بخورم ؟؟

انشالله به حق امام غریب وقتی عدد بتا رو دیدم اولش که فقط زل زده بودم به عدد... دنبال صفر ممیز میگشت ...

سلام عزیزم

مبارکت باشه

دیدین گفتم مامان زیاد داریم

بازم‌هست حالا یکی یکی میاید میگید

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
رویا جان امروز  اصلا دل و دماغ نداشتم خیلی دلم گرفته بود چقدر خوشحال شدم الان پیام شما و ادمک ...

انشالله خدا برای همه مون خیر مقدر کنه

ببین عزیز دلم من و تو بار اوله انتقال دادیم و چه دوره هایی که دارو مصرف کردیم و به امید حاملگی تا آخر اون ماه سر کردیم.... اون انتظارها هم دست کمی از این انتظار نداشت و نا امیدی های بعدش.... در تمام اون دوران خدا همونجایی بود که باید میبود.... همونطوری که الان همونجایی هست که باید باشه.... من امشب خودمو آماده کردم که وقتی جواب منفی رو دیدم همین امشب بلیط بگیرم برگردم زاهدان . با خودم گفتم با چی میخوای بجنگی؟ 

با خدایی که همیشه ازش خیر خواستی؟؟؟؟ خب شاید این منفی خیر باشه.... شاید قراره یه روز دیگه و به یه طریق دیگه حامله بشی.... شاید سورپرایز قشنگ تری برای حاملگیت در پیش باشه... 

خوشحالی سهم همه ما خانماییه که اینجا دور هم جمع شدیم. از سال ۹۴ تا الان این اعضا چه فراز و نشیب هایی داشتن اما شادی بالاخره بوده.... 

شعار معروف راهنمایی رانندگی: دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدنه😁

مطمئنم که همه مون یک روز میرسیم

در رابطه با كندر بهم گفتن تقريبا اندازه يه ق غذاخوري بريزم تو آبمعدني كوچيك آب روش يكم بمونه ناشتا ب ...

عسلو گفتن توی بارداری مبشه خورد ولی کم

دوتر سنتی گفت

واسه اشتهاتون بچه ها شلغم پخته خیلی خوبه

سیب درسته بذار تو یه قابلمه کوچیک یکم اب بریز چنگال بزنی توش بره میفهمی پخته

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
رويا ١٠٠٪؜ دوقلو هستن شايد هم سه قلو😍😍😍جشن و به پا كن از طرف من به مامانت هم تبريك بگو كه مى دونم ...

قربونت برم عزیزم.... آره طفلی مامانم اینقدر گریه میکرد نمیتونست حرف بزنه

خیلی زحمت کشید... ترسم از منفی شدن بیشتر این بود که شرمنده مادرم و شوهرم بشم

بچه هااااااا بچه هاااااااا  بتا ۲۸۸۸ باورم نمییییییشه یا امام هشتم

روز چندمنه؟؟چندتا انقال دادی؟؟فک کنم همش گرفته

دارم‌گریه میکنم نمیدونم چرا واقعا

نه کسیو میشناسم نه در جریان کارهاتون بودم

ولی دارم‌گریه میکنم

واییییی خدایا شکرتتتتت ، مبارکتتتتتت باشههههه عزیزممممم چقد برات صلوات فرستادم ، از استرس مردم بخدا ...

دور سرت بگردم.... خوشحالی امشب رو از دعای شماها دارم

انشالله سال ۹۸ برای همه مون سال برآورده شدن آرزوها باشه