2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه ها يه چيزي بگم؟مامانمو خاله هام پيشمن.امروز رفتن ماموگرافي اشكال نداره؟بمن كه ربطي نداره؟منظورم اينه كه كنارمن برا من مشكلي نيس؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
جدي؟من راستش دو سه تا پله رو اصلا حواسم نبود همينجوري معمولي مث هميشه رفتم پايين.ازون موقع دارم از ا ...

نه عزيزم من بعد انتقال ٥ دقيقه هم نشد لباس پوشيدم پياده تا دم ماشين اومدم و ٧ تا پله هم بالا اومدم 

مى گم كه اين سرى زده بودم به بى خيالى بى خيالى

همينم شد خداروشكر جواب گرفتم🙏🏼🌸اصلا خودتو بابت اين چيزا نگران نكن ايشالا به حق خدا دلت پر از آرامش مى شه به زودى زود🙏🏼🌸💕🤰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزيزم من بعد انتقال ٥ دقيقه هم نشد لباس پوشيدم پياده تا دم ماشين اومدم و ٧ تا پله هم بالا اومدم&n ...

مرسي عزيزم😘😘😘

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
خونریزی و لک نداری دیگه ؟  چرا حذف کرده بودی؟ به من گفت تا هفته ۱۲ بزن. عددها که دقیق نیست ، ...

خونریزی ولک نه.دکتر گفت تا ۱۰روز۲تا امپول ۳تا شیاف بعد خونریزی قطع شد برگرد به قبل که۲تا شیاف شد.کاش بعدش سونو میرفتم اشتباه کردم گذاشتم واسه غربالگری اگه میرفتم تاالان قطع شده بود.اصلا تغییرنکرد بیشترم شد..اره به میلیمتره

شما خونریزی داری؟

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
چه خوب عزیزم کارش درررسته، بیا هی از دکترمون بهم دیگه انرژی مثبت بدیممم😂😂😄😄

😆😆😆

یاسی شنبه که رفته بودم،یکی اومده بود همون انتقال اول مثبت شده بود.رو ابرا بود.انشاالله قسمت ما 😍 من هرسری میرم کلی خانم باردار میبینم اونجا که همه شونم راضی ن از دکتر و براش گل و شیرینی میبرن.ولی نمیدونم چرا تو نی نی سایت کسی نمیشناسدش..😁 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
😆😆😆 یاسی شنبه که رفته بودم،یکی اومده بود همون انتقال اول مثبت شده بود.رو ابرا بود.انشاالله قسمت ...

آفرین دقیقا منم خیلی باردار دیدم، تازه خیلیاشون سن بالا بودن و نتیجه گرفتن، همه ام ازش راضی بودددن، ولی همچنان ناشناخته در نی نی سایت🤣🤣

راستی حالت تهوعت فکر کنم از داکسی سایکلین ام باشه، منم میخوردم قبلا همینطوری میشدم

آفرین دقیقا منم خیلی باردار دیدم، تازه خیلیاشون سن بالا بودن و نتیجه گرفتن، همه ام ازش راضی بودددن، ...

اره فکرکنم از اونه.گفت اب خیلی بخور.و استراحت هم نکن بعدش.رعایت میکنم ولی اثر نداره...

خونریزی ولک نه.دکتر گفت تا ۱۰روز۲تا امپول ۳تا شیاف بعد خونریزی قطع شد برگرد به قبل که۲تا شیاف شد.کاش ...

نه عزیزم شیاف و آمپول برای حذف لک‌و خونریزیه.نه جذب هماتوم.

اگر گفته بوده اشکال نداره قطع کردی.فقط استراحت کن.

من هنوز دارم لک.

دو سه روزی یه بارم خونریزی.

پریشب پسرم پاش خورد تو دلم ، صبحش بیشترین خونریزی رو داشتم.

معذرت میخام ملحفه ام هم یک کم کثیف شده بود.

ولی درد نداشتم.توی خاب اینجوری شده بود نفهمیده بودم.

اما خدا رو شکر سالم بود.

نمیدونم چرا با اینهمه آمپول و شیاف تموم‌ نمیشه.

البته من نمیتونم استراحت کامل داشته باشم.

تا مامانم بیاد ان شاالله.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
کدوم دکتر رو میگید؟! 

باران جان دکتر پورمطرود.قبلا اهواز بوده.دوساله اومده پزشک تمام وقت صارم شده.به ظاهر دکتر خوبیه .خدا کنه واسه ماهم دستش سبک باشه..

نه عزیزم شیاف و آمپول برای حذف لک‌و خونریزیه.نه جذب هماتوم. اگر گفته بوده اشکال نداره قطع کردی.فقط ...

حالا۴شنبه برم ببینم چه خبره.انشالله خیره مواظب خودت باش

نه عزیزم شیاف و آمپول برای حذف لک‌و خونریزیه.نه جذب هماتوم. اگر گفته بوده اشکال نداره قطع کردی.فقط ...

البته امروز سونو رفتم اومدم درد دارم.نمیدونم بعدامپول یا میخواد اتفاقی بیفته.اخه وقتی درد داشتم خونریزی میفتادم.البته دکتر گفت دردت واسه جفت پایینه سمت چپم ازاول درد داشتم خوب شدم یه مدت الان شروع شد