2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
من فردا عمل هیسترو دارم پریود بعدش میرم توی سیکل انتقال

به سلامتی عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای مباااااااارکه رویایی...ای خداااا شکرت....مامان شدنت مبارک🌸🌸❤🌸❤❤

دورت بگردم... ممنونم.... انتظار چه حال بدیه.... آدم ترجیح میده بمیره ولی انتظارش دیگه تموم بشه

خدایا تو رو به عظمتت قسم هر کسی رو به اندازه صبرش امتحان کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علاعم پ بعد انتقال چیه،خیلی استرس دارم

دنبال علایم نباش عزیزم.....

اولین علامتش همون بتای + هست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به من میگه انقد دکتر میری تا یه چیزی از توش در بیاری هرچی دویدم اخرش رسیدم سر جای اولم همش گره بود ...

بهترین کارو میکنی....

وااای خداااا😍😍😍😍😍😍😍چه بتای تپل مپلی هم داااری.خدااایاااا شکرتتتت.خیلی خوشحالم رویا.بخدا انگار ...

⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

میشی انشالله.... حتما میشی..... خدا خیلی بزرگتر و بخشنده تر از اونیه که ما تصور میکنیم

الهام جان چرا گفتن برنج و پاستا و نون نخوری؟ضرر داره تو دوره پانکچر؟

گلم بخاطر داروهایی که تجویز میکنن بهترین تامین برای بدن پروتیین هست نه کربوهیدرات !باعث یبوست میشه حالا اگر پانکچر هم بخوای بشی د س ت ش و یی رفتن هم سخد میشه !!عاقااااا ببخشید واضح توضیح میدم😆 نوشیدنی برای ورزشکارا بازم امروز تاکید کردن روزی دو لیوان حتما بخورم اگرتونستی حتما بخور !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
خداروشکر انشاءالله بسلامتی دلخوش تا 9 ماه بغلش کنی خدا قسمت ما هم بکنه انشاالله با سلامتی

انشالله به حق امام غریب

وقتی عدد بتا رو دیدم اولش که فقط زل زده بودم به عدد... دنبال صفر ممیز میگشتم.... فک میکردم ۰/۲۸۸۸ زده من اشتباه میبینم

بعدش که مطمئن شدم چشمامو بستم در حالیکه اشکای داغ پشت پلکام هی قلمبه میشد و میریخت سعی کردم تک تکتون رو به یاد بیارم

اونایی تجربه اول انتقالشونه انشالله آخرین و قشنگ ترین تجربه باشه. اونایی که چندمین انتقال انشالله که این انتقال از بین برنده خاطرات تلخ گذشته باشه

بچه ها امروز غربالگری رفتم خداروشکر همه چی خوب بود.اما این هموراژی ساب کوریونیک که داشتم برطرف نشده ...

عزيزم خداروشكر 

والا در مورد بقيه ي موارد اطلاعاتي ندارم اما برات دعا ميكنم ك هيچ چيز نگران كننده اي نباشه و وظعيتت روز ب روز بهتر بشه و بچه هات رو سالم و صالح بغل بگيري 😘

عزيزم ممنون ميشم دعوت دوستيم رو قبول كني🌹

⁦ ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩  میشی انشالله.... حتما میشی..... خدا خیلی بزرگتر و بخشنده تر از اونیه که م ...

رويا ١٠٠٪؜ دوقلو هستن شايد هم سه قلو😍😍😍جشن و به پا كن از طرف من به مامانت هم تبريك بگو كه مى دونم خيلى برات اين دو هفته زحمت كشيد

الهى كه دل همه مامانها شاد شاد بشه با خبر خوب باردارى دختراشون🙏🏼🌸💕

سلام حس خوب داشتن رو برای همتون‌آرزو‌می کنم، من روز ۱۲ انتقال هستم، دیشب بی بی چک زدم منفی بود ...

دعا میکنیم.... از ته قلبمون

هیچکس مثل ما نمیفهمه این روزا چه برزخیه حتی شوهرامون که بهمون نزدیکن

انشالله تو هم روزهای خوبی در پیش داری

خداروهزار مرتبه شکر 😍😍😍 😢😢 گریه م گرفت مبارک باشه رویا جان.خیلی برات خوشحال شدم ❤❤❤❤

فدای تو

انشالله خدا دست هیچ‌ منتظری رو خالی نذاره.... ما صبوری میکنیم اونم همیشه خدایی میکنه

دوستان ببخشید شرمنده یه سوال دارم ، بعد انتقال تخمک ازاد میشه؟ اصلا نمیدونم سیکل چطوریه😁 ترشحات بعد ...

عزیزم ترشحات بعد انتقال احتمالا مال استروژنه....

مال تخمکگذاری نیست چون ترشحات تخمک گذاری مال قبل تخمکگذاریه و الان که انتقال دادی یا کلا تخمکگذاری نداشتی یا اگه سیکلت نچراله انتقال سه چهار روز بعد تخمکگذاریه پس ترشحات مال بالا رفتن استروژنه که یا با دارو یا به خاطر بارداری میتونه باشه.....

چون روز ۴ انتقالی فعلا مال داروهاست....

استرادیول داری درسته؟

بچه هااااااا بچه هاااااااا  بتا ۲۸۸۸ باورم نمییییییشه یا امام هشتم

واییییی خدایا شکرتتتتت ، مبارکتتتتتت باشههههه عزیزممممم چقد برات صلوات فرستادم ، از استرس مردم بخدا 😂😂 ای جانم عزیزم از ته قلبم خوشحالم رویاجونم ، الهی که بسلامتی نی نی های خوشگلتو بغل کنی😍😍😍😍 ای خدا قربونت برم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘