2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
من اینجام. صبح آزمایش دادم . هر پنج دقیقه سایت آزمایشگاه رو‌ چک میکنم ولی هنوز جواب رو نذاشتن دو هف ...

رویا جان تورو خدا این حرفو نزن عزیزم الهی که بحق امام رضا جوابت مثبته ، خواهش میکنم فقط صلوات بفرست و همه چیو بسپر بخدا ،ساعت چند باید جواب بگیری؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ممنونم عزيزم نخوردم ديگه و نميخورم  الحمدالله آدمي هستم ك سعي ميكنم درد رو تحمل كنم  اما ...

کندر که از سه ماهگی به بعد اون هم اندازه یه دونه عدس میتونی بخوری و مربوط به هوش بچه میشه نه معده.

بیشترش به شدت ضرر داره

شیرین بیان هم در بارداری توصیه نمیشه چون باعث کم ذهنی بچه میشه(منظورم عقب ماندگی نیست ، هوش بچه رو کم میکنه) البته مقدار زیادش،ولی چه کاریِ دختر نخور

لبنیات برای معده خوب نیست 

برای دریافت کلسیم به دکترت رجوع کن

شما یکم وعده ها رو سبک بخوری و آب با غذا رو حذف کنی و سیب پخته بخوری و عسل خوبِ خوب میشی انشالله

به نظرم حتما بگو دکترت برات دارو تجویز کنه و این گفت اینو بخور و اون گفت اونو بخور ریسک پرخطری هست

من هم اگر چیزی رو مطمئن نباشم اصلا جواب  سئوال کسی رو نمیدم چون واقعا جبران ناپذیره.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگو دختر خوب. خدا خیلی مهربونِ بخیل که نیست به اون بده به تو نده لج که نمیکنه با بنده ایی که عاشقشِ ...

ممنون ازت ميدونم اما يه وقتايي ميگم خوب خدا خودش ميدونه من بي ظرفيتم صبرم كمه توانم كمه چرا اينهمه بهم امتحان ميده بازم شكر ناشكري نميكنم ولي واقعا از جواباي مثبت شماها خوشحال ميشم ايشالا همه مادر بشيم 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام به همه مهربونای  من فرداقراره سونوی آخرموبدن برای انتقال جنین فریزشده به نظرتون بچه هااگه ...

عزیزم بستگی به شرایطت داره ، من روز ۱۳ پریودی سونو شدم روز ۱۷ انتقال داشتم ، معمولا ۱۶ تا ۱۸ انتقال میدن ، منم ۳ تا قرص دارم هر ۸ ساعت خوردم ، مهم نیست زیاد ولی اگه میتونی سر ساعت بخور

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
من اینجام. صبح آزمایش دادم . هر پنج دقیقه سایت آزمایشگاه رو‌ چک میکنم ولی هنوز جواب رو نذاشتن دو هف ...

اوووووه با این استرس اگر گرفته باشه هم تو میکشیش خدایی نکرده

اروم باش دختر 

انشالله خبرهای خوب در انتظارتِ

منتظریم هاااا👍🌺

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
كاش ميرفتم چون بچم كه رفت منم بايد ميرفتم 😔😔

اینجور نگو عزیزم....خدارو شکر که سالم و سلامتی. مطمئن باش روزای خوبی در انتظارته...تصور کن بچه ها از سرو کول خودتو همسرت بالا میرن 😍😍 پسرکوچولوت موهاتو میکشه.دخترکوچولوت بااون دندونای کوچیکش گازت میگیره 😆😍😍با این دردهای شیرین همه اون روزهای تلخو فراموش میکنی ...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مثبتي ايشالا برو خودتو مشغول كن

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

رویا جون چقدر استرس داری گلم..البته حقم داری...

برات دعا میکنم اگه قابل باشم...

کاش میگفتی اورژانسی که زودتر میدادن بهت جوابو...

بچه ها امروز غربالگری رفتم خداروشکر همه چی خوب بود.اما این هموراژی ساب کوریونیک که داشتم برطرف نشده ...

عزیزم هماتوم یا هماژوری ات ضخامتش چقدر بود؟

منم امروز سونو بودم.

یک هماتوم ۵میلی متری دارم.

گفت ۵۰ درصد ساک رو گرفته.

دفعه قبلی گفت ۷۰ درصد رو گرفته.

گفتم کم شده.گفت نه زیاد.ولی چون ساک دو هفته بزرگتر شده و رشد کرده ، هماتوم الان شده نصفش.

شما به دکترت نشون دادی؟ اندازشو نمیدونی؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اینجور نگو عزیزم....خدارو شکر که سالم و سلامتی. مطمئن باش روزای خوبی در انتظارته...تصور کن بچه ها از ...

واي قربونت ايشالا همينطوري بشه براي هممون

سارا شماره دکتر و نداری مثلا اگر سوالی پیش اومد بزنگی؟ 

نه یاسی جون.اما دیدم داشتن مریضاش.بهشون گفتم به منم بدید ندادن 😒😒😒 گفتن باید خودش بده.ما نمیتونیم.سری بعد که دیدمش میگیرم ازش.

مامانایی که هماتوم داشتین یا دارین، مقدارش رو میدونین چقدره؟ ضخامتش منظورمه.

و اینکه فقط چارش استراحته؟ کاری دیگه نمیشه کرد؟ یا نکرد😅؟

من سر پسرمم داشتم.الان دسترسی ندارم به اطلاعاتش، اما کوچولو بود و با یک هفته استراحت حل شد و جدب شد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نمیدونم قرص چی میخوری ولی بعد از غذا بخور شلغم پخته خیلی اشتها آوره مخصوصا اگه بلد باشی کته کنی پ ...

اسپرین و داکسی سایکیلین و یدوفولیک میخورم.سینال اف هم دارم .

شلغم دوس ندارم 😈 ولی پیاز سرخ کرده رو امتحان میکنم...مرسی از راهنماییت عزیزم 😗

ممنونم عزيزم نخوردم ديگه و نميخورم  الحمدالله آدمي هستم ك سعي ميكنم درد رو تحمل كنم  اما ...

كندر باعث بيش فعالي ميشه

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷