2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
الهامى من تو كل سيكلم هر شب بايد ٢٢٥ واحد گونال اف مى زدم و يه آمپول دكاپتيل براى جلوگيرى از هايپر ...

امیدوارم همینطوز که میگی باشه عزیزم 

من همچنان در حال استفاده منوپور  Orgalutranو دکا رو هم اضافه کردن گفتن استروژن بالا هم ولی تخمکها کم و خیلی عقب هستیم دکا رو تجویز کرد گفتن احتمال زیاد فریز میکنن بخاطر استروژن !

هرچی خیر باشه فردا ببینم چی میگن !

اویتریل هم هست اینا باهم میخواد چی بشه 😒

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما قبل پانکچر دیگه سونو نمیشی ؟ من فردا دوباره سونو دارم  ان شاءالله برا شما همه چی عالی پیش ...

نه نمیشم

اتفاقا گفتم بیام گفت نه لازم نیست

ایشالله😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
به من میگه انقد دکتر میری تا یه چیزی از توش در بیاری هرچی دویدم اخرش رسیدم سر جای اولم همش گره بود ...

خوب كاري ميكني ادم به هرچي فكر ميكنه سرش مياد سرم اومده كه ميگم ولي ادم نميشم دور از جون تو ايشالا بيخيال بشي خودبخود باردار بشي 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
چند ماه منظورشه دقيقا چه قدر بود؟؟؟و چه قدر برات زمان مهمه؟ مى تونى صبورى كنى؟؟مى تونى تو اين مدت آ ...

دقیق نگفت چن ماه هانا جون

نه والا صبرم تموم شده ..ولی واقعا گیجم ..نمیخامم آخرش برم تو سیکل و پشیمون شم در اخر

واقعا هنگیدم ..موندم چکار کنم

از یه طرف کاسه ی صبرم لبریز شده و خسته شدم ..دو ساله درگیر مشکل همسرم هستیم

از یه طرفم دوس دارم راهیو برم که نتیجه بگیرم

واقعا امشب یکی از سختترین شبای زندگیمه

نمیدونم چرا وصع دی اف ایش همینجوری بدتر میشه اول 35 بود بعد شد 43 حالام 70

دکتر میگه اگه با دارو میخواست خوب بشه میشد چون خوب نمیشع باید بیوپسی کنیم 

نه نمیشم اتفاقا گفتم بیام گفت نه لازم نیست ایشالله😍😍

چه بهتر😃

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

دوستان ببخشید شرمنده یه سوال دارم ، بعد انتقال تخمک ازاد میشه؟ اصلا نمیدونم سیکل چطوریه😁 ترشحات بعد ...

بخاطر شياف پروژسترونه.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷