2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047716 بازدید | 684621 پست
شیاف دیفلوفناک چیه دقیقا؟ همون شیاف پروژسترونه؟

نه عزیزم شیاف دیکلو مسکنه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجون من دوروزه انتقال دادم يبوست دارم روزي دوقاشق روغن زيتون ميخورم اشكال نداره؟؟؟

آب ولرو بخور خیلی موثرِ

من همه چی رو امتحان کردم

این معجزه میکنه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی ...همسرم بهم میگه بیهوشی بهتره تو تحمل بیحسی و جو اتاق زایمان نداری و استرس میگیری ح ...

بهار جون عزيزم پمپ درد رو خود بيمارستان قبل از عمل به همسرم گفته بود كه از داروخانه تهيه كنه فكر كنم اون موقع كه من زايمان كردم ١٠٠ هزار تومان بود فكر ميكنم يه چند تا مسكن هست كه همه يه جا جمع شده و يه طوري مثل سرم مانند بعد از عمل بهت وصل ميكنن . 

عزيزم اتفاقا جاري من ٢ ماه بعد از من زايمان كرد من خودم چون دخترم كوچيك بود بيمارستان نرفتم ولي همسرم و مادر شوهرم اينا همه ميگفتن كه اون اوضاعش بعد از عمل خيلي بد بوده و خيلي درد داشته اون بي حسي بود ولي من واقعا خوب بودم .

يه خانم بارداري هم كه توي مطب دكترم باهاش آشنا شدم ميگفت سر بچه اولش بي حسي بوده و خيلي اذيت شده و فقط به خاطر اينكه دكتر من بيهوشي رو قبول داره اومده بود پيشش چون ظاهرا بعضي دكترها قبول نميكنن بيهوشي رو .

دوستان از لاله جون خبر دارید؟زایمان کرد؟

نه هنوز عزیزم.....

چند روز پیش خبر داد ظاهرا حساسیت پیدا کرده و روزای آخرو داره سخت میگذرونه....

دعا کنین به سلامتی زایمان کنه و خبر زایمانشو بده ایشالله.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس یعنی فعلا تا هفته ۱۲ رو شاخشه. من که لک و هماتوم داشتم شاید با تشخیص دکتر بیشتر از هفته ۱۲ هم با ...

بله تا ۱۲ رو شاخشه مال من هفته ۱۲ پروژسترونا جاشونو دادن به پرولوتون هفتگی و تا هفته ۳۱ داستم، ولی شیافام همچنان بودن تا هفته ۱۵-۱۶ دیگه قطع شدن.....

ولی خوب هماتومم تا قبل هفته ۱۲ دیگه رفت پی کارش و غربال اول همه چی اوکی بود.....

عزیزم نمیدونم پستتو دیدم یا نه چون حواس برام نمونده.... یه سری از پستارم کلا فرصت نکردم حتی بخونم.. ...

آنا جون پستم رو لايك كرده بودي خانمي ، ميدونم عزيزم واقعا من با يه دونه بچه حواس برام نمونده تا برسه به شما ، تازه از ٣ هفته ديگه هم بايد برم سر كار .

البته با همه اين سختيها من هم تصميم دارم دومي رو زودتر بيارم ، برام دعا كن معجزه خدا شامل حال من هم بشه .

بله تا ۱۲ رو شاخشه مال من هفته ۱۲ پروژسترونا جاشونو دادن به پرولوتون هفتگی و تا هفته ۳۱ داستم، ولی ش ...

خدا رو شکر.

برای من گفت دور جنین دفورمه شده هماتومه.

و دور جنین سالم خون هست.

حالا این خون با هماتوم فرق داره؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بچه ها اين عملكرد سي دي ماركر ٥٦ و ١٦ هست گفتم شايد ب دردتون بخوره گذاشتم سي دی مارکر 56 و 16 مربو ...

مرسى عزيزم از اطلاعاتت🙏🏼🌸

براى من اين Cd ها زير ١٠ بودن

اما Cd19 بيشتر از رنج بود و باعث شده بود cd19+5 هم بيشتر بشه

در مورد اين Cdها هم به نظرت صدق مى كنه اينايى كه برامون نوشتى؟

من انقد دارو کم مصرف میکنم مثل آدم فضاییا از دنیا عقبم انگار.😂🤣😅

خوب کاری میکنی.....

من کلا سر خود دارو نمیخورم مسکنم معمولا استفاده نمیکنم و سعی میکنم تحمل کنم مگر اینکه واقعا قابل تحمل نباشه.....

آنا جون پستم رو لايك كرده بودي خانمي ، ميدونم عزيزم واقعا من با يه دونه بچه حواس برام نمونده تا برسه ...

ایشالله که معجزه خدا شامل حالت میشه و شدیدا سورپرایز میشی.....

خدا رو شکر. برای من گفت دور جنین دفورمه شده هماتومه. و دور جنین سالم خون هست. حالا این خون با هما ...

دقیق نمیدونم فقط اگه اشتباه نکنم هماتوم لخته هست شاید منظورش از خون خون تازه هست نمیدونم.....

کمک کنین الان بعد مثبت شدن شیاف دیکلوفناک نباید استفاده کرد برا درد؟ 

شياف ديكلوفناك به هيچ وجه براى زنان باردار خوب نيست

و به هيچ وجه و اصلا و اصلا و اصلا با همين تاكيد نبايد براى زنان باردار استفاده بشه

@samin11     گلم هر وقت جواب ازمایشت اومد بهم بگو نتیجه اش با ازمایشگاه ونک یکی بود یا & ...

باشه عزیزم چشم.19 آبان جوابش میاد برا من

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
الهی فدای دل مهربونت بشم عزیز دلم ایشا این سری حتما سفت بچسبه بهت.کاشکی ازمایشات رو خیلی وقت پیش انج ...

خواهری فدات.والا من هربار بعد منفی شدنم التماس میکردم این دکترای زبون نفهم رو .میگفتن مشکلی نیست پیش میاد ولی سالها طول کشید تا مشخص شد مشکل فراوونه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....