2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست
خدا کنه مرسی عزیزم یعنی تو اینترنت همه چی ضرر داره فقط اب رو با خیال راحت میخورم

دقیقا😂😂😂😂من همسرم میگه بگو بنویسن چی بخوریم این راحتتره ،همه چی رو می زنن ممنوعه

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزم هیسترو چی انجام دادی؟ خراش؟ طبعت چی میشناسی؟ تغذیت مناسبه؟

هیسترو و خراش انجام ندادم

طبع رو هم اصلا دنبالش نرفتم 🙈

تو هیسترو چی ممکنه ببینن که تا الان متوجه نشدن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها اين عملكرد سي دي ماركر ٥٦ و ١٦ هست گفتم شايد ب دردتون بخوره گذاشتم

سي دی مارکر 56 و 16 مربوط به سلولهای جنگنده طبیعی هستن. فکر کنم یه جور گلبول سفید هستن از نوع لنفوسیتهای نوع T. که موقع بارداری به جنین و جفت فکر کنم حمله میکنم و سعی در دفع جنین دارن. برا همین باعث سقط میشن. برا همین در صورتیکه این سی دی ها از یه مقدار بیشتر باشن، پردنیزولون تجویز میشه که در واقع سرکوب کننده ایمنی هست و فعالیت این سلولها رو کم و مختل میکنه. 

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

دوستانی که لکه بینی داشتن و آمپول و شیافشون رو زیاد کردن ، میشه بیاین بگین کی کم یا حذف کردین؟

بقیه چی؟ تا چند هفتگی باید زد آمپولا رو؟ 

نمیخام اضافه بزنم آخه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

سلام انا جون دوستان.. کمک 

من که همانطور که در جریانین تازه پریروز از مایش بتام بود که مثبت شد.. امروز 19 انتقالمه... دیروز جمعه و امروز شب موندم خونه مامانم مجبوری.. شیاف سیکلوژستم هم همراهم نبود نذاشتم.. و چون به مامانم اینا نگفته  بودم ivf کردم مجبور شدم جارو برقی کشیدم و کمک کردم و.. یکمی بذار وردار و پله و.. 😓

حالا الان اومدم خونه دلم درد گرفته 😔😓😭 و اون درد سینه ای که داشتمم از بین رفته... سینم بزرگ و سنگین بود همش و حالمم خوب بود تا قبل رفتن.. الان هم دلم درد میکنه هم سینم دیگه درد نمیکنه.. 😓

یعنی چیزی میشه؟ 😭

انا جون بچه ها کمک.. قرصا و شیافمو نبرده بودم نمیدونستم قراره شب بمونم.. 

خواستم دل مادرمو نشکنم... 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
سلام انا جون دوستان.. کمک  من که همانطور که در جریانین تازه پریروز از مایش بتام بود که مثبت ...

عزیزم نگران نباش چیزی نمیشه.خواهش می کنم فکرای منفی نکن فقط مثبت فکر کن

سلام انا جون دوستان.. کمک  من که همانطور که در جریانین تازه پریروز از مایش بتام بود که مثبت ...

گل من توکل به خدا.... انشالله نگهدارش باشه

ولی خب این چه کاری بود آخه

وقتی تو همچین شرایطی گیر کردی باید میگفتی.... حالا که مثبت شدی میگفتی حامله ام نمیگفتی چطوری

حالا هم استراحت کن. انشالله که بخیر میگذره

یه سوال دیگه الان من 19 انتقالمه.. شیاف دیکلوفناک بزارم برا دل دردم اشکال نداره؟ کار کردم دلم درد گر ...

منم برای دردام اکثرا شیاف دیکلوفناک میذاشتم . روز انتقال دکتر گفت به هیچ وجه دیکلوفناک استفاده نکنم

منم برای دردام اکثرا شیاف دیکلوفناک میذاشتم . روز انتقال دکتر گفت به هیچ وجه دیکلوفناک استفاده نکنم

یعنی نذاریم بعد انتقال؟ نفهمیدم 

گل من توکل به خدا.... انشالله نگهدارش باشه ولی خب این چه کاری بود آخه وقتی تو همچین شرایطی گیر کرد ...

اخه مفصله.. که چرا نگفتم و نمیگم 

تو تاپیک قبلیا یه چیزاییگفتم