2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
خانوما من انتقالم دقیقا پنجاه روز دیگس،تو این مدت چه کارایی انجام بدم؟از نظر تغذیه

انرژی +....

دوری از استرس.....

تغذیه مناسب طبع....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون اسم دختر چیه

ائلسا عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات،دوس ندارم جلو چشم بیفتم

میدونم عزیزم.....

اما به هر حال خواهرت به اشتباهی کرده دیگه نمیشه خودتو زجر بدی که.....

عزیزم اسمشو که اختیار داری خاله جونش..... ائلشن خان دست بوسته...... وزنشم ۳۴۰۰ شد...

آناجون تو این تاپیک اکثر خانما با ای وی اف دختر دار شدن درسته؟ اخه اکثرا تیکر صورتی ان؟ 🙂

آناجون تو این تاپیک اکثر خانما با ای وی اف دختر دار شدن درسته؟ اخه اکثرا تیکر صورتی ان؟ 🙂

نه عزیزم ربطی نداره.....

دخترم بوده پسرم برده....

عزیزم اسمشو که اختیار داری خاله جونش..... ائلشن خان دست بوسته...... وزنشم ۳۴۰۰ شد...

ماشالله بهش عجب اسم شیکی .نامدار باشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جون وقتی مثبت شدی بتات چند بود بعدا رشد نکرد؟واینکه دلیلشو فهمیدی خواهری

اولین بار 74.5 بعدش 352 بعدش 409

بار دوم اولین بار 21.7 بعدش 67 دیگه بتا هم خوب رشد میکرد یهو افت کرد /مشکل انعقادی و مقاومت انسولین و ایمنی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها ناراحتم... این پریود من چرا نمیاد😢 الان ده روز تاخیر دارم. بی بی هم منفی بود.. سرمو بکوبم ب دیوار😭 میخام برم تو سیکل انتقال اما نمیاد ک😒

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بچه ها ناراحتم... این پریود من چرا نمیاد😢 الان ده روز تاخیر دارم. بی بی هم منفی بود.. سرمو بکوبم ب ...

مدرکسی بخور خوب 

نه بابا این چه حرفیه؟ من تو بارداریم بارها قورمه سبزی با لوبیا چشم بلبلی خوردم..... به خدا من بعضا ...

خدا کنه مرسی عزیزم یعنی تو اینترنت همه چی ضرر داره فقط اب رو با خیال راحت میخورم

اناجون من دوروزه انتقال دادم يبوست دارم روزي دوقاشق روغن زيتون ميخورم اشكال نداره؟؟؟

مبارك باشه عزيزم

فكر نميكنم مشكلي باشه 

چند تا از بچه ها تو اين تايپيك هم روغن زيتون امتحان كردن هم خيساندن چند تا انجير تو آب و هم صبح ها خوردن دو ليوان آب ولرم

در هر حال خيلي مهمه كه يبوست نگيري 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام من هفته ده بارداریم امشب لوبیا چشم بلبلی خوردم تقریبا زیاد الان دیدم توی نت نوشته باعث سقط جنین ...

عزیز دلم این چه حرفیه؟تو هفته دهم بچه با لوبیا سقط میشه به نظرت؟اصلا فکر همچین چیزیو هم نکن. برو از بارداریت لذت ببر عشقم

بچه ها ناراحتم... این پریود من چرا نمیاد😢 الان ده روز تاخیر دارم. بی بی هم منفی بود.. سرمو بکوبم ب ...

عزيزم منم اين دفعه خيلي تاخير داشت حدودا ده روز شد ولي بلاخره شدم

نگران نباش فك كنم بعد از پانكچر دو سه بار اين بهم خوردگي نظم پريود عاديه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️