2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047720 بازدید | 684621 پست
سلام دوستان امروز روز اول پریودم هست از فردا باید روزی ۲۵۰ واحد گونال تزریق کنم و روز ششم یا هفتم ب ...

عزیزم ان شاالله که برات همه چی خوب پیش میره

منم دکترم گفته بود ۵،۶یا ۷پری برم پیشش سونو 

می خورد به نبودنش  به دکترم گفتم چهارم برم گفت زوده همون هشتم بیا که وقتی رفتم از همون روز برام اورگالوتران رو تجویز کرد زنگ بزن مطب بپرس 

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من هایپر شدم متاسفانه و انتقالم افتاد دوماه دیگه ولی فولیکول زیاد دارم منتها باید ببینن ...

عزیزم فرداصبح دقیقا می پرسن ساعت چند زدی وطبق اون عملت می کنند یعنی ۱۰ و۱۰ دقیقه

مثلا به من گفت بین ۹تا۱۰ بزن منم دقیقا ۱۰ زدم گفتم شاید دکتر دیربیاد واینا 

ولی صبح که رفتم بیمارستانم دکترم به موقع اومد ازم هم اتاق عمل وهم خودش پرسیدن چه ساعتی زدی که گفتم ۱۰

دکترم خندید بین ۹ و۱۰ گذاشتی لحظه ی آخر 

بعدش مریضهای دیگه رو عمل کرد ومنو ساعت ۱۰ صبح عمل کرد

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام عزیزان من امروز ۶ هفته و دو روزمه رفتم سونو خدارو شکر همه چیز خوب بود گفت قلبشم تشکیل شده و ۱۰ ...

به سلامتی صدای قلب نی نیتم شنیدی یادت نره واسه هممون دعا کنیا

روز انتقالتون چه تاریخی بود که الان 6 هفته حساب شد؟

سلام دوستان امروز روز اول پریودم هست از فردا باید روزی ۲۵۰ واحد گونال تزریق کنم و روز ششم یا هفتم ب ...

استرس نداشته باش خود دکتر حواسش هست عادت دارن به تعطیلی ها

تعطیلی به من هم میخوره و باید سونو رو زودتر انجام بدم اما دکتر گفت روند پیشرفت تو سونو دیده میشه اصلا جای نگرانی نیست

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
هیسترو و خراش انجام ندادم طبع رو هم اصلا دنبالش نرفتم 🙈 تو هیسترو چی ممکنه ببینن که تا الان متوجه ...

خوب بهتره هیسترو تو برنامت باشه.....

عزیزم خوب ممکنه سپتونی چیزی باشه که مانع لانه گزینی میشه.....

کلا بهتره رحم از هر نظر بررسی بشه.....

طبعتم بد نیست بشناسی چون ممکنه به اشتباه با تقلید از تغذیه دیگران تعادل طبعتو به هم ریخته باشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستانی که لکه بینی داشتن و آمپول و شیافشون رو زیاد کردن ، میشه بیاین بگین کی کم یا حذف کردین؟ بقیه ...

عزیزم خوب در حالت عادی یعنی بدون لک و....

که دز تعریفی اولیه رو تقریبا تا ۱۲ هفته داری اما در صورت لک و خونریزی و اضافه شدن شیاف یا آمپول خوب تا وقتی که شرایط استیبل بشه و دیگه لک نبینی و هماتومی اگه باشه دفع با جذب شده باشه و..... به مرور کم و قطع میکنن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خوب در حالت عادی یعنی بدون لک و.... که دز تعریفی اولیه رو تقریبا تا ۱۲ هفته داری اما در صورت ...

پس یعنی فعلا تا هفته ۱۲ رو شاخشه.

من که لک و هماتوم داشتم شاید با تشخیص دکتر بیشتر از هفته ۱۲ هم باید ادامه بدم.درسته؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام انا جون دوستان.. کمک  من که همانطور که در جریانین تازه پریروز از مایش بتام بود که مثبت ...

عزیزم نگران نباش از الان سر وقت شیافاتو و آمپولاتو بزن.....

چیزی نشده.....

استراحتم بکن.....

اما دیگه همچین کاری نکن.....

دل مادرتو نشکستی مطمئن باش خدام هوای دلتو داره.....

سلام عزیزان من امروز ۶ هفته و دو روزمه رفتم سونو خدارو شکر همه چیز خوب بود گفت قلبشم تشکیل شده و ۱۰ ...

مبارک باشه.

توی سونو هم گفت زمانت همون ۶هفته و ۲ روزه؟

من فکر میکردم ۶هفته و ۶ روزم.ولی سونو گفت ۶ هفته و یک روز+_ ۳ روز.

راستی چرا گفت ده روز دیگه باز بیا؟ برای سونو؟ 

به من گفتن اگر لک و خونریزی زیاد نداشتی یک ماه دیگه،

یه سوال دیگه ، سونوت واژینال بود؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
یه سوال دیگه الان من 19 انتقالمه.. شیاف دیکلوفناک بزارم برا دل دردم اشکال نداره؟ کار کردم دلم درد گر ...

نه عزیزم دیکلو نذار درد رو تحمل کن.....

دردت با استراحت و گذاشتن به موقع شیافایپروژسترونت میگذره اگه حل نشد تماس بگیر نیاز باشه بیشترش میکنن.....

کمک کنین الان بعد مثبت شدن شیاف دیکلوفناک نباید استفاده کرد برا درد؟  

نه عزیز دلم کلا بعد انتقال تنها مسکنی که میتونی استفاده کنی استامینوفن ساده هست که اونم ترجیحا استفاده نکنی بهتره.....