2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047865 بازدید | 684630 پست
دوستای گلم دومین فرشته من زمینی شد و من ۲۲ مهر دوباره مامان شدم. التماس دعا دارم و لایق باشم دعاگوت ...

مبارک باشه آنا جون انشاالله خدا برات حفظش کنه و در کنار خانوادت همیشه شاد و سلامت باشی گلم

خدا جونم شکرت...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون آسپرین خون رو رقیق میکنه. وقتی لک داری یعنی رقیق هست، دیگه آسپرین لازم نیست. اینجا هر کی داشته ...

مرسی از راهنماییت

ولی به من نگفتن قط کنم شاید اگر قط میکردم سقط نمیشد نه؟

من یزدم گلم.بیمارستان مادر.زیر نظر دکتر‌افلاطونیان شما‌چی؟ خوبه چندتا از بچه های همینجا یزد رفتن،ا ...

به سلامتی عزیزم

من مرکز بوعلی بودم پارسال جنینامم که اونجا فریزن

امسال هنوز نرفتم

من تهرانم...ابن سینا میرم

بامترو چطور میشه رفت ابن سینا؟؟؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
من عصر باید برم جواب آز بتامو بگیرم.

مرجان ن ن ن ن ن

جواب آزمایشت رگرفتی؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ایستگاه قلهک پیاده شین...صد قدم بعدش ابن سیناس...خیلی سرراسته...خط تجریشو سوار شین و ایستگاه قلهک پی ...

خیلی ممنونم.میخوام بدون وقت قبلی برهdfi بده،شاید بگیر ازش

بچه ها من 22 هفته و 5 روزم الان لک دیدم دلیلش چی میتونه باشه😢😢😢😢

چی شد گلم من نبودم تازه دیدم . شیاف بذار دکتر رفتیییی ؟ نگرانتم اصلا نمیتونم بنویسم دستام میلرزه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام دوستان من جدیدا با این تاپیک آشنا شدم انشاالله که پاقدمم واسه عزیزانی که جنین انتقال دادن خیر ...

سلام عزیزم خوش اومدی🌹🌹🌹🌹

شوهرت آزمایشگاه خصوصی آزمایش داده یا مراکز ناباروری؟