2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047850 بازدید | 684629 پست
نه.گفتن ۸و نیم شب.الان اومدیم شاید بدن ولی گفتن نه.برو یک ربع به ۹ بیا.😤

ان شالله ک مثبته . حتما ی حکمتی داره

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نه.گفتن ۸و نیم شب.الان اومدیم شاید بدن ولی گفتن نه.برو یک ربع به ۹ بیا.😤

مثبت منفی ک باید بگن چرا اینهمه دیر ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما تو جزیره ایم .جزیره ناشناخته.خخخخ به همسرم گفتم بپرسه.روش نشده. تهوع گرفتم.نمیدونم توهمه یا علا ...

علایمه

ما تو جزیره ایم .جزیره ناشناخته.خخخخ به همسرم گفتم بپرسه.روش نشده. تهوع گرفتم.نمیدونم توهمه یا علا ...

ان شاالله علایم دوقلویی یه😂😁😍😘

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
دوستای گلم دومین فرشته من زمینی شد و من ۲۲ مهر دوباره مامان شدم. التماس دعا دارم و لایق باشم دعاگوت ...

مبارکه عزیزم . انشالا عصای دستتون بشه تو پیری . خوش نام و خوش قدم باشه براتون . 

سلام دوستان من جدیدا با این تاپیک آشنا شدم انشاالله که پاقدمم واسه عزیزانی که جنین انتقال دادن خیر ...

سلام

اگه همسرتون تومرکز ناباروری آزمایش ر انجام داده،آزمایشش خوبه

ولی اگه تو آزمایشگاهی بغیراز آزمایشگاه ناباروری انجام داده باشه ،هرچند تو آزمایشگاه معتبر انجام داده باشه .بهش اعتباری نیست.بایدحتماآزمایش اسپرم تو آزمایشگاه مراکز ناباروری انجام شده باشه.

درضمن آن شاالله همون بار اول مامان شی ....الهی آمین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ایستگاه قلهک پیاده شو. ۳۰۰ متر برو رو به پایین.راحت میبینیش.

مرجان 

جواب ر گرفتین،درجابهمون خبربده.نذاری باشوهرت برین خوش گذرانی بعدبیای خبر بدی ها😎😎😎😂😁😁😀😀😂😁😀😀

خیلی ممنونم.میخوام بدون وقت قبلی برهdfi بده،شاید بگیر ازش

قبلش هماهنگ كن چون هر روز اين ازمايش انجام نميشه

ما يك سال اونجا تحت نظرشونيم

بهمون گفتن سه شنبه صبح بيايين مركز واسه did 

ما سه شنبه اون هفته كاري واسمون پيش اومد نميتونستيم بريم همسرم زنگ زد كه چهارشنبه بريم گفتن نميشه اون روز 

حالا يا وقت نداشتن يا اون ازمايش اون روز انجام نميشد

به هر حال به نظرم اينهمه راه رو نرو كه به نتيجه برگردي خداي نكرده

قبلش تماس بگير

شايد روزهاي خاصي متخصص اون بخش حضور داشته باشه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
دوستای گلم دومین فرشته من زمینی شد و من ۲۲ مهر دوباره مامان شدم. التماس دعا دارم و لایق باشم دعاگوت ...

تبریک میگم عزیزم انشاالله همیشه به شادی و سلامت در کنار هم زندگی کنین

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
واقعا..اخه این بار سومم کیفیت جنینانمم دوتا بی و یکی سیه....جنینام پنج روزن..

عزیزم نگران نباش خیلیا با بی باردار شدن درحالی ک امثال من با ۳ تا آ نشده

بس خدا بخاد بشه میشه استرسو از خودت دور کن

چی شد گلم من نبودم تازه دیدم . شیاف بذار دکتر رفتیییی ؟ نگرانتم اصلا نمیتونم بنویسم دستام میلرزه

الان رفتم دکتر سونو کرد گفت چیزی نیست ولی امپول و شیاف داد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
الان رفتم دکتر سونو کرد گفت چیزی نیست ولی امپول و شیاف داد

ب سلامتی شکرخدا خدایا هزاران بار شکر . پیش دکتر خودت رفتی ؟ چ امپولی بهت دادش ؟