2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047845 بازدید | 684628 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آهان.پس بگو. کلا من داروهام کم بود.هم نوعش هم حجمش.

خداروشکر عزیزم شما توی چه مرحله ای هستی

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
من هم عارفی رفتم  هم طرازی هم کلینیک امید  همه اینا یه طرف  طرازی یه طرف  ...

خداروشکر دلم روشنه کلی امید گرفتم با حرفاتون،منم ماه دیگه اولین نوبتمه باهاشون،توکلم به خداست نمیدونم چی پیش میاد امیدوارم برای همگی خیر باشه

شوخی میکنی😨با این وضعیت خون و لخته خونی مگه میشه مامان شد😑😅 اخه من از روز ۵ انتقال لک بینیم شروع ...

آها 

چون يكي از دوستان ك ستاره اسمش هست گفت كلا پريود شده و ميخواست داروهاش رو استفاده نكنه 

اما با اصرار همه داروهاش رو قطع نكرد و آزش مثبت شد 

اما با شياف اضافه ب نظرم خونريزيش كمتر شد 

ان شاءالله ك خيره 

منتظر جواب مثبتت هستم تا روحیه بگیرم منم پنج شنبه باید برم 

انشاالله شما هم با خبر مثبت خوشحالمون میکنی واست ایت الکرسی میخونم عزیزم خدا تودش هوات رو داره

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

سلام دوستان من جدیدا با این تاپیک آشنا شدم

انشاالله که پاقدمم واسه عزیزانی که جنین انتقال دادن خیر باشه😁😁😁

ماشاالله اینجا خیلی فعاله. انشاالله که تک تک شما بیاین و خبرهای خووش بدین 

راستش من تصمیم دارم برم سراغ روش های کمک باروی.میخوام از میکرو سروع کنم.البته هنوز اقدامی نکردم فقط در حد تصمیمه😁

بچه ها من شوهرم تعداد اسپرمش ۱۱ میلیون.حرکت جلو ۷ و کلی ۲۵ و مورفولوژی ۷۵. به نظر شما به میکرو جواب میده؟؟خودم مشکلی ندارم.

چون مورفو خوبه احتمال اینکه زود جواب بگیریم هست؟؟؟؟؟

خواهش میکنم اونایی که اطلاع دارن دراین باره یا تجربه دارن و مشکل از همسرشون بوده وجواب گرفتن راهنمایی کنید❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤