2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047847 بازدید | 684629 پست
چرا آسپرین قطع بشه؟ من که فک کنم هر روز روزی 1 دونه باید میخوردم پارسال تازه لکه بینیم داشتم چرا نگ ...

چون آسپرین خون رو رقیق میکنه. وقتی لک داری یعنی رقیق هست، دیگه آسپرین لازم نیست.

اینجا هر کی داشته اگر لک دیده گفتن قطع کن. حتی خیلیا گفتن روز انتقال گفتن بهشون اگر لک دیدن قطع کنن و شیاف اصافه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
چرا آسپرین قطع بشه؟ من که فک کنم هر روز روزی 1 دونه باید میخوردم پارسال تازه لکه بینیم داشتم چرا نگ ...

نه عزیزم من دکترم گفت شیافو اضافه کنم همین دارو نباید قطع بشه اونم آسپرین

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان خوبین،من مجدد اومدم اینبار دیگه تصمیم قطعی گرفتم برم دنبال میکرو فقط چندتا سوال دارم: ...

سلام عزيزم 

ب سلامتي شروع كني 

دكتر ط ر ا ز ي خيلي از دوستان رفتن تعريفش رو ميكنند ومادر زياد داشتيم 

من انستيتو نويد بودم 

اونجا فرقش با بقيه ي جاها اينه ك ب جاي آي وي اف ميكرو زيفت انجام ميدن و هم آي وي اف اما زيف در اولويت هستش 

ك فقط ايشون انجام ميدن 

و عملش مثل لاپراسكوپي هستش و جنين يك روزه رو در لوله ها ميزارن 

٣/٥ روز بعد هم آي وي اف انجام ميدن 

ك من ب علت شرايطم فقط زيفت شدم و بقيه ي جنينام فريز شد 

طريقه ي نوبت دهي

بعد از پاكي مثلا روز ٨/٩ ساعت ٧/٣٠ بايد اونجا باشي با همسرت پرونده تشكيل ميدن 

بعد مشاوره ميشي و بعدش سونوي كامل عكس رنگي و آزمايش هورموني انجام ميدي ، همه رو تو همون ساهتمان انجام ميدي  

ك آزمايش رو ميتوني با بيمه و بيرون انجام بدي چون اونجا آزاده 

تا ساعت ١:٣٠ نوبت ميگيري  و ويزيت ميشي و دستور ميگيري بسته ب مشكلت هر چي هست برات تجويز ميشه 

راستي هزينه هاشم كمي  بالاتره از جاي ديگه 

البته اين رو هم از بقيه شنيدم 

چون من جايه ديگه نرفتم 

ان شاءالله هر جا ميري موفق باشي و مادر بشي ❤️

این اطلاعات رو از کجا دارین؟ روز انتقال دکتر بهتون میگه یا قبل انتقال از وضعیت جنین ها با خبر بودین؟

من یک معرف داشتم توی کلینیک امید کار میکنه یعنی دختر دکتر حجت سعیدی مسئول کلینیک اون بهم میگه و دکترمم موقع گذاشتن بهم گفت

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
این اطلاعات رو از کجا دارین؟ روز انتقال دکتر بهتون میگه یا قبل انتقال از وضعیت جنین ها با خبر بودین؟

چند روز قبل از انتقال که رحم تری لاین شد ، گفتن فلان روز انتقالته.

چون جنین زیاد داری ، بلاستوسیت انتقال میدیم چون ده درصد احتمال بالاتر میره.

سه تا بسته داشتم ، ۴و ۵ و ۵ تایی.

حالا چرا ۴ تایی رو از فریز باز کردن نمیدونم.

روز انتقال بردنمون جنین ها رو نشون دادن.

گفتن ۳ تاش بلاست شده ، یکیش ۵ روزه. ولی ۳ تا که خیلی خوبن میذاریم.

و اینم بگم ۴۰۰ تومن بیشتر گرفتن بخاطر همن به مرحله بلاستوسیت رسوندن.

نه عزیزم من دکترم گفت شیافو اضافه کنم همین دارو نباید قطع بشه اونم آسپرین

شاید شما دلیل خاصی داشته یا توی آزمایشتون چیزخاصی بوده که آسپرین براتون حیاتی تر بوده.

بچه ها من ی مسئله رو بگم کسایی که برای اولین بچه اقدام میکنن و دستشون خالیه یا بخاطر هزینه هاش نمیرن بیمارستان اکبر آبادی با تخفیف خیلی زیاد انجام میده و اگر کسی خواست دکتر من اونجا هم هست اینو گفتم چون خیلیا رو دیدم بخاطر دست خالی اقدام نمیکنن

سلام عزيزم  ب سلامتي شروع كني  دكتر ط ر ا ز ي خيلي از دوستان رفتن تعريفش رو ميكنند ...

مرسی عزیزم،ما زنگ زدیم گفتن دکتر ایران نیست انگار،بد راست میگن همه رو اول لاپرا میکنن؟

راستی مشاور ژنتیکم دارن؟مشاور واسه مسائل دیگه چطور برای اینکه از نظر روحی مریضو آماده کنن