2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست
فدات...چه راه خوبی بهم دادی...من که حتما میگم موقع انتقال بزنن...چقدر دکترا بدجنسنننن خوب این چیه بد ...

عزیزم حتما ضررهای خودشو داره بدون تجویز یا حداقل مشورت دکتر خودت کاری نکن.مطمین باش اونها خبر دارن که چنین چیزهایی هست

بعضی داروها فقط جنبه تجاری دارن و میتونن مضر باشن

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاء ا... خیره عزیزم و همسرت تمام ازمایش هاش خوب نرماله

سلام لاله جون ،من یه بسته جنین سه تایی دارم شما اطلاع داری  میشه دوتا رو انتقال بدن و یکی دوباره فریز کنن یا ممکن نیست  ؟

عزیزم پانکچر داری؟ یا برای iui هست؟

سونوگرافی کردم ببینم کیستم رفته که دیدم وضعیت اینه.

خیر سرم دوفاستون خوردم که روز پری عقب نیوفته و سرتایم بشم.ولی قرصش برتد مسخره بود از این جلد صورتیا تمام هورمونهامو ریخته بهم.

موهام ریخت ابروهام تموم شدن یه خط مونده سینه درد وحشتناک و ... 

قشنگ مشخصه هورمونم قاطی کرده

خدا لعنت کنه سازنده ی اون قرصو.نخرید از این دوفاستون صورتیا

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
اره عزیزم این همه فولیکول حاصل داروهاست تغییر عدد ذخیره هم بر اساس تعداد تخمکی هست که هر سال ازاد م ...

مرسي از توضيحاتت لاله جان

اميدوارم خدا دل همه منتظرها و نگرانها رو شاد كنه

يه روزي اصلا نميدونستم ذخيره تخمدان چي هست اصلا

از وقتي افتادم تو اين راه ديگه همش بايد حواسمون به همه چي باشه و بالطبع نگراني هامون بيشتر از قبل شده 

اميدوارم خدا  به دل همه مون آرامش بده

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام لاله جون ،من یه بسته جنین سه تایی دارم شما اطلاع داری  میشه دوتا رو انتقال بدن و یکی دوبار ...

بله میشه
اما خب چرا این کارو کنین؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزيزم اگه فكر ميكني يبوست ميشي نشاسته نخور يبوست اصلا خوب نيست، به قول انا جون بين اين همه قرص ...

نه نشاسته نمیخورم گلم.چون قبلا هم نخوردم نمیدونم واکنش بدنم چیه.بیشتر منظورم ناهارو و شام بود که چجور غذاهایی بهترن.مرسی عزیزم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مرسی عزیزم.راستی یه سوال  من دو شنبه گذشته انتقال داشتم از دیروز دل درد شبیه قبل پریود دارم ای ...

عزیزم دل دردهای بعد انتقال طبیعیه ایشالا که اینسری مامان میشی عزیزم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
منم یزدم دکترتون کیه؟ مرکز بوعلی هستین؟

من یزدم گلم.بیمارستان مادر.زیر نظر دکتر‌افلاطونیان

شما‌چی؟

خوبه چندتا از بچه های همینجا یزد رفتن،اول‌فکرکردم تنهام

ان شاالله‌همه نتیجه بگیریم😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنون عزیزم،فرستادم پیامو؛فقط توقسمت عنوان هی میگه یه چی بایدبنویسی منم سلام مینویسم چی بایدتوعنوان ...

مهم نیست عنوان چی بنویسی.موضوعو بنویس‌.منم همیشه سلام مینویسم😆