2777
2789
عنوان

عوارضی که زایمان طبیعی برای شما داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 3292 بازدید | 291 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی آمار گرفتین فقط اونایی که طبیعی زایمان کردن میرن ترمیم؟

خب شما تا طبیعی زایمان نکنی چرا باید واژنت گشاد بشه؟در حد نزدیکی مکرر واژن ب حالت اولیه برمیگره اما وقتی بچه چندکیلویی با اون دور سر قراره خارج بشه دیگه نمیشه توقع جمع شدن دوباره داشت و قطعا ب ترمیم نیاز پیدا میکنی

من اولی طبیعی دومی سزارین ..شکمم مثل قبل بارداریمه .بدن با بدن فرق میکنه ..من هر جفتش و شکم بند بستم ...

چقدر وقت بعد زایمان شکمبند بستی؟ 

تو هر دو نوع بارداری بهم بگید

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مثل منی منم دومی سزارین ...بواسیر یبوست و چیکار کردی؟ الان خوبی ..من که حالم بهم میخوره اینقد هرچی ...

ای خواهر نگم برات شوهرم از رابطه سرد شد میگفت مثل قبل نیست الانم زجرش باهامه دستشویی میرم خیلییی اذیت میشم با اینکه انجیر خریدم فریز کردم میخورم بازم فایده نداره  خدا از مادرشوهرم نگذره اون گولم زد که چون سنم کمه برم سریع زایمان میکنم دو روز زجرم دادن

نیاز به شبی دارم که فردایی نداشته باشه...

ن عزیزم اصلا اینطور نیست اصلا درد وحشتناک نداره و دردش تاقبل از راه رفتنه و ب محض راه رفتن خیلی نرما ...

شاید سزارین هایی که من دیدم شرایطشون وخیم بوده چون تا بیست روز تکون نمی‌خورد تقریبا.

میگم هر کی بر اساس تجربه خودش نظر میده و بدن با بدن فرق داره.

دقیقا مثل بادکنکی ک باد کنی و بادشو خالی کنی دفرمه میشه...خواهر من با مشورت دکترش سزارین انتخاب کرد ...

دقیقا 

کاملا مشخص هست دیگه !!!

البته که واژن همینجور گشاد نمی‌مونه ،،،به مرور زمان جمع میشه ،،،،ولی خب واقعا هیچوقت مثل اولش نمیشه !!!

حالا شما فکر کن مخصوصا خانومایی که دو سه تا بچه دارن دیگه واژن و رحم چه جوری میشه !!

دقیقا مثل بادکنی که مثال زدید 

من سزارین بودم با بیهوشی اصلا تحمل درد ندارم 

یعنی فکر میکنم دارم ولی وقتی پیش میاد مجبور میشم برم دکتر معاینه کنه تا اون دستگاه معاینه رو وارد بدنم میکنه چشمام یهو میزنه بیرون از درد 😂حالا فرض کن دیگه زایمان طبیعیییییی

بعد سزارین خونریزی در حد سه چهار روز داشتم بقیش تا دو ماه لکه بینی بود اونم یه روز بود یه روز نبود

درد بعد از عمل هم با پمپ درد و شیاف واقعا کنترل شد 

فقط تنها مشکلم اینه که جای بخیه هام نصفش از بین رفته یه مقدارش برجسته شده که میگن توی زایمان بعدی میشه درستش کرد 

و اینکه بعد از بهوش اومدن بی دلیل گریه میکردم که از عوارض بیهوشی بود 

خداروشکر کامل سرپا بودم و فقط به زور و اصرار بقیه استراحت میکردم

ماساژ رحمی هم انصافا درد داره ولی خب همون لحظه اس و زود تموم میشه و به نفع خود آدمه 

از تخت بلند شدن هم فقط و فقط باید به خودت فرصت بدی و یهو بلند نشی اولین باری که بلند شدم بعدش دیگه راحت بودم حتی توالت فرنگی هم استفاده نکردم 

ای خواهر نگم برات شوهرم از رابطه سرد شد میگفت مثل قبل نیست الانم زجرش باهامه دستشویی میرم خیلییی اذی ...

پس شما هم قبول دارید با عرض معذرت که واژن بازتر میشه تو زایمان طبیعی ؟؟

دو تا طبیعی زایمان کردم اصلا اصلا واژنم گشاد نشده خوب بعدش دوباره بخیه می زنند دیگهیه بدی زایمان طبی ...

ینی بی حس نبودید و درد بخیه کردن رو میفهمیدید؟ 

دردش قابل تحمل نبود؟  

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40