2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047982 بازدید | 684637 پست
عزیزم چراغ موندگار زندگی شما دو تا هستین..... وروجکامون حکم فانوسو دارن یه مدتی خونه رو روشن میکنن ...

حالا اين چراغ زندگيم خيلي داره منو اذيت ميكنه، كاري ندارمش من بنا رو بر اين ميزازم كه ناخواسته عذابم ميده ولي خسته ام از اين كاراش، حتي حاضر نشد طي اين يك ماه جلوي شكمشو بگيره نيم كيلو لاغر شه، انا جون سر اين قضيه دارم از همسرم هم دلگير ميشم، قلبم عميقا ازش رنجيده، خيلي ديگه لوس به نظر مياد

...
اخه دکتر تو آزمایشش که دید گفت آزو هس بعد گفت یه تعداد هست نمیدونم چی به چیه دقیقا حالا!!

عزیزم از یه مقدار پایین آزو محسوب میشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دو سه ماه پیش مجبور شدم آزاد بخرم  حتی هلال احمر تهران هم رفتم گفتن باید آزمایش بتای مثبت ب ...

عزیزم تهران که منتفیه نمیدن.....

شهرستان باز شانس بیشتره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون من امروز چند باری واژنم تیر،کشید اگه زیاد بشه و با فواصل منظم خطرناکه ؟ یعنی اگه چند بار پیش ...

عزیزم نگران نباش.....

خیلی از این دردا طبیعین....

برا همین همیشه میگفتم قبلش کمتر استرس بکشین بعدش سختتره تازه کجاشو دیدی بذار بغلت بیاد معنی استرسو تازه میفهمی....

تو بارداري با ميكرو نبايد نزديكي داشت؟؟

بهتره ریسک نکنی....

لااقل سه ماهه اول و سوم.....

عزیزم نگران نباش..... خیلی از این دردا طبیعین.... برا همین همیشه میگفتم قبلش کمتر استرس بکشین بعدش ...

آخه کلینیک زنگ زدم گفت اگه زیاد بود بیا . الان از دو ساعت پیش 4-5 بار حداقل درد داشته. من از تعداد زیاد دفعاتش میترسم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
من مکمل زیاد داشتم.... کیوتن، سلن پلاس یا سلنیوم برا تب خالم، فولیک۵، مولتی دیلی، کلسی کر، ویتامین ...

اناجون من ويتامين اي پارسال يكسال تمام خوردم، از عيد نخوردم ديگه،، حالا اضافي ميشه توي بدنم اگه بخورم؟؟؟؟

كلسي كر هم پارسال تمام يك جعبه رو خوردم كلسيمم زده بود اونورتر از ميانگين دكتر گفت عيب نداره قطع كني دارو رو بعد از يه مدتي مياد سر جاش،،ديگه واس همون فك نكنم دكتر تحويز كنه، فوليك ٥ ميخورم، ميمونه اين كيوتن  حالا ميرم فردا كيوتن ميخرم ميخورم چيز بدي نيس كه خو، ويتامينه ديگه تاحالا هم نخوردم،،، مولتي ديلي چيه؟؟

...
حالا اين چراغ زندگيم خيلي داره منو اذيت ميكنه، كاري ندارمش من بنا رو بر اين ميزازم كه ناخواسته عذابم ...

عزیزم شایداونم ناراحته ولی نشون نمیده توخودش میریزه بعداعصابش خوردمیشه اینطوری سرِناسازگاری باشمامیذاره،مگه باهم تصمیم نگرفتین ک برای بچه اقدام کنید؟یعنی منظورم اینه شایدراضی نیس فعلابچه دارشین باهاش صحبت کردی دراین باره

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عکس دوتای اخری ک دادم قدیمی بودن آناجون خرداد۹۶ امااوناییکه اول فرستادم اردیبهشت۹۷ انجام دادم

پس بدتر شده.....

مال منمدومی بدتر از قبلی بود در عرض ۶ ماه افتضاح شده بود.....

حالا برا تو تقریبا یه مارکره مال من سه چهار تا تو دومی بالا بود و یکیشم (۵۶) حسابی بالا رفته بود....

بچه ها من امروز از بعدازظهر درد واژن دارم . زیاد هست اما ممتد نیست . خیلی نگرانم 

ایزوکسوپرین نداری؟

برا من برا درد واژنم داده بود.....

سلام،  شبتون بخیر، میخواستم بدونم اگه ساعت آمپول پروژسترون رو از چهار بعد از ظهر فردا به شش صبح ...

عزیزم یه بار تغییر ایرادی نداره اماهر روز هر روز جابجاش نکن.....

ایزوکسوپرین نداری؟ برا من برا درد واژنم داده بود.....

نه نداده از امروز شروع شده . اگه ادامه داشته باشه فردا می رم دکتر . درد شما از روزی 4/5 بار بیشتر بود ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...