2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
شما قبلا انتقال دادين؟ يا قبل از انتقال ازمايشاتونو دادين؟ كدوم آزمايشگاه؟

بله عزیزم من ۱۴ شهریور انتقال دادم که مثبت هم شد اما بعد افت بتا داشتم. دکتر بعد منفی برام نوشت.آزمایشگاه نیلو.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
قربونت عزیزم ممنونم ایشالا بزودی زود شما بیای خبر بدی ک جنسیت نینیت چیه😍

ایشالا💓💓🍃🍀 مرسی مهربون.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیگفتی دیگه این یه رازه😇 من دوست ندارم کسی بفهمه تمام تلاشمو میکنم😉

آخه نمیشد.. من تو یه شهر دیگه زندگی میکنم. برای اون دوهفته همسرم اسرار داشت که تنها نباشم... به مامانم گفتم.

خاهرامم که سنگ صبورمن... 💓🍀🍃

ستاره جان هزینه ی سونوی داپلر شما چقدر شد؟ و اینکه همین سونو سونوی وزن گیری هم بود یا جدا بود

عزیزم من دکترم تو نسخه نوشته بود سونوی کامل حاملگی و سونوی داپلر. بله وزن و اندازه های جنین هم بود. دیگه نمیدونم چون سونوی کامل حاملگی را هم نوشته بود وزن را اندازه گرفت یا داپلر هم داره.

هزینه اش هم 228 هزار تومان شد😨😨😨😨

نه اولین ازمایشم بود مرسی عزیزم از دلسوزی و حوصلتون

پس نگران نباش نرماله... 

با رنج آزمایشگاه نکن....

برا من ۶ هفته بالای صدهزار بود و اصلا با رنج آزمایشگاه نمیخوند.....

اما میبینی به لطف خدا چیزی به زایمانم نمونده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
معده که نگو الان زیر سرم هستم. کلی دارو.نی نی ها ازاول عجله داشتن امروز دکترگفت سونو قلب هم انجام بد ...

خدارو شکر.....

ماشالله به وروجکهای زبر و زرنگت....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجون من طي دو سااااله فقط دوبار فست فود خورده بودم،، همش چبراي طبيعي روغن طبيعي حيواني و زيتون و گ ...

عزیزم با یه بار پیتزا چیزی نمیشه اما سعی کن رعایت کنی.....

مکملاتم طبق تجویز یا مشورت با دکتر جلو برو....

آخی؛ایشالااینبارعالی میره بالا،عزیزم بتاتون چندبودبعدچندشد؟

روز ۱۴ انتقال ۲۶۶بود،روز ۱۷ شد ۱۷۷.. دوروز بعدشم ۶.

عزیزم با یه بار پیتزا چیزی نمیشه اما سعی کن رعایت کنی..... مکملاتم طبق تجویز یا مشورت با دکتر جلو ب ...

یعنی شما خیلی رعایت میکنین؟؟من ماهی یبار میخورم🙈🙈🙈🙈

روز ۱۴ انتقال ۲۶۶بود،روز ۱۷ شد ۱۷۷.. دوروز بعدشم ۶.

چقدعددش اول خوب بودمامان،جواب آزمایش ایمنی انعقادیتون نیومد؟ای خداچقداین دکترابیخیالن کاش اجباری بشه این آزمایشها،بابا مامانهای ای وی افی ب اندازه کافی دقدقه واسترس دارن این همه هزینه ام که دارن میکنن این یه تومنم روش؛لااقل شانسشون میره بالا

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

من ک تازه بعدچهارتاانتقال ناموفق ب دکترگفتم اخه خانم دکترعلتش چیه ک نمیگیره من ک رعایت میکنم اصلاغذامم روتخت بشکل درازکش میخوردم فقط واسه سرویس بلندمیشدم تازه دکترب ماماگف واسش ازمایش ایمنی بنویس بعدک جواب اومدک مشکل داشتم گفتم خب این ازمایشوچرازودترننوشتین من تونت سرچ کردم بعددوبارانتقال ناموفق میدن ماماگف ماتازه چن ماهه اینکاروانجام میدیم

چقدعددش اول خوب بودمامان،جواب آزمایش ایمنی انعقادیتون نیومد؟ای خداچقداین دکترابیخیالن کاش اجباری بشه ...

آره دکترمم خیلی ناراحت شد میگفت خیلی خوب بوده. چرا دیروز اومد ایشالا این هفته میرم پیش دکتر.

من ک تازه بعدچهارتاانتقال ناموفق ب دکترگفتم اخه خانم دکترعلتش چیه ک نمیگیره من ک رعایت میکنم اصلاغذا ...

واقعا نمیتونم درک کنم بعضی دکترارو.

البته خداروشکر من بعد منفی که رفتم پیش دکترم،نگفته من خودش نوشت.من کلی خودمو اماده کرده بودم ک چطور راضیش کنم.که خودش سریع نوشت🍀

آره دکترمم خیلی ناراحت شد میگفت خیلی خوب بوده. چرا دیروز اومد ایشالا این هفته میرم پیش دکتر.

ایشالاخیرپیش روت باشه عزیزم نگران نباش،خداروشکرزودمتوجه شدی همینکه دفعه اول مثبت شدی من شنیدم نشون دهنده اینه ک بدنت عالیه ایشالااینبارحتمامثبت وعالی میشه💜