2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
عزیزم والا نیلو حدودای یه تومنه ولی دوستان فکر کنم یه سریارو بقیه الله انجام دادن مناسبتر شده.....

خيلي سخته خيييلي،، تنهايي بيچاره م، چه طور ميتونم!

حالا فعلا كاريش ندارم تا نقدا مراحل تشكيل جنين انشالله بگذره خيلي ضروريه تا اون مرحله فوري به كمك خدا طي بشه

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاااااام خانمی. مبارک دخملی باشه.به شادی و تندرستی. کجایی دختر؟هر چی اسمت را زدم آبی نشد که صدات کن ...

سلام عزیزم ممنونم 😍ستاره جون کم و بیش میام دیگه شروع کردم ب سیسمونی خریدن ب امید خدا...همین ک میبینم دوستان مادر میشن خیلی خوشحال میشم  شما هم ک دیگه ب سلامتی چیزی نمونده دخمل نازو بغل کنی 

خوبي ستاره جان ؟ معده دردت بهتر شد ؟ ب من گفت فقط راست و چپ ناف  حالا من تقريبا همونو زدم يك ...

معده که نگو الان زیر سرم هستم. کلی دارو.نی نی ها ازاول عجله داشتن امروز دکترگفت سونو قلب هم انجام بده خداروشکر دوتاشون تشکیل شده بود

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
عزیزم والا نیلو حدودای یه تومنه ولی دوستان فکر کنم یه سریارو بقیه الله انجام دادن مناسبتر شده.....

اناجون من طي دو سااااله فقط دوبار فست فود خورده بودم،، همش چبراي طبيعي روغن طبيعي حيواني و زيتون و گوشت گوسفند و در كل كم غذايي، طوريكه با قد ١٦٩ فقط ٥٩ كيلو شدم، همش ميوه هم ماست و پنير و شير فقططط محلي، اصلا  چيزاي كارخونه اي مطلقا تعطيل و شكلات و بيسكوييت فقط يكي دوبار طي اين دوسال،، حالا ديشب دلم خيلي خواست يه پيتزا خوردم،،١٠ روز بعدم موعده بايد برم برا شروع سيكل،، الان خيلي ناراحتم كه نكنه تاثير بدي بزاره اون پيتزا رو تخمك؟؟ شمام اصلا نميخوردين؟؟؟؟؟ درضمن از امروز ب كمپلكس شروع كردم و غير از اون مكمل خاصي هم نميخورم، چون قبلا ويتامين د و ويتامين اي و ب ٣٠٠ و زينك يك سال قبل خوردم و دسه نرمال شده رفته پي كارش،، حالا دكتر ميگه مكمل لازم نيس، به نظر شما خيلي موثره برم بگيرم بخورم؟؟

...
سلام خانومي  مباركاااا باشه 😍 سالم و صالح بياد بغلت عروسش كني ان شاءالله  منم دختر خيل ...

عزیزم ممنونم بهت تبریک میگم مبارکت باشه 😍 واقعا فرقی نمیکرد برام ولیییییی ی کوچولو اون ته دلم دختر دوس داشتم😉😍