2777
2789
عنوان

چجوری نمی‌ترسید بچه بدنیا میارین

1305 بازدید | 140 پست

این بچه ها این دوره زمونه چطور انقد بی ادبن

اصلا کاری ندارم که پدر مادر

بابا بخدا جامعه ی ما خیلی حال بهم زن شده دیگه

چرا اینجوری شدن ادما

الان نمیخاد بمن حمله کنید من امشب چیزایی دیدم

که شوک شدم

بابا بخدا صددد رحمت به دهه هشتادیا

این نودیا چرا انقد.... بی رحم بی خدا

بی ادب گیس بریده 

اصلا امشب یه چیزی دیدم هنگم

مثلا الان بزرگترینشون 13 سالشه دیگه

چطور یه دختر 13 ساله.... نمیفهمم 

واقعا نمیترسید؟؟ ازشون 

بچه داریم تا بچه همه ک قراد نیست بچه بیارن ول کنن تو کوچه خیابون . تربیت میکنن

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه اب خنک بخور اروم باش

کلاه خودمون رو سفت بگیریم بیخیال جامعه

کاری نمیشه کرد

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

اسی چی دیدی کنجکاو شدم 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

حالا من چند روز پیشا تو اینستا خوندم چطور بچه دار میشین با علم بر اینکه یک روز قراره از دست بدینش...اولش نفهمیدم ولی رفتم تو عمق موضوع فوبیا پیدا کردم 

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

گیس بریده؟ 

دواز جونی چیزی ... 

خودت بچه ی کدوم گیس بریده ای هستی که امرو به یه چشم میبینی و جمع میبندی 

من بچه دهه نودی ندارم بزرگتره ولی دردوبلاشون تو چشمات 🌷بچه مردمو به چه حقی میگی گیس بریده؟ 

اوناهم هرررررچی که هستن واسه پدر مادرخودشون عزیزن 

حتی تورو هم مادرت دوس داره شک نکن 

دیگه تاتهش بخون که بچه چیه واسه پدرمادر 

ریپ بزن 

خودتوجربده 

من اعلانات چک نمیکنم حرف حق میزنم میرم تاپیک بعدی 

اسی چی دیدی کنجکاو شدم

یع دختر 13 ساله برای شوهرم عشوه میاد باورت میشه؟

قدش اندازه منه ببخشی بخدا سینه هاش دوبرابر منع

یه لباس پوشیده بود تمام بدنش مشخص بود باورت میشه 

حسو توچشاش دیدم باورت میشه؟؟؟

یع دختر 13 ساله برای شوهرم عشوه میاد باورت میشه؟قدش اندازه منه ببخشی بخدا سینه هاش دوبرابر منعیه لبا ...

وایییی😬😑😐

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

همش بخاطر این گوشی ها و برنامه مجازی از وقتی که مدارس آنلاین شد همه یه گوشی خریدن برا بچه هاشون بچه ها از همه جا سر در میارن اینستا هم که همه چیز داره 

واقعا پدر و مادرا خیلی بدبختن این همه زحمت