2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
ببخشید متوجه نشدم یعنی دوباره باید امپول بزنم یا اگه ای وی اف منفی شد یه استراحت به رحم میدن بعد از ...

نه تو نمیزنی ولی خوب هنوز تعداد جنینات معلوم نیست.....

اگه تخمک فریز کردی باید ببینی جنین تشکیل میشه یا نه.....

خدای نکرده نشه مجبوری از اول شروع کنی ....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تورک  جونمم سلاامممم خوبیی  چخبر  نی نیت بدنیا اومد جنسیتش چیه یالا بخاطر تو اومدم&nb ...

عزیزم پسمله.....

از وروجکت چه خبر؟

لاله جونم یه گل پسر تو راه داره.....

رز کوشولو ببین من مامامت کردم پس دیگه حله.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خوب ستاره دار به معنی مشکل دار بودن نیست که..... ستاره دارها دوباره چک شدن.... عزیزم ظاهرا س ...

قربون دستت آناجونم حالاخسته ای بذارهمون صبح ک بیدارمیشی پیاماروچک میکنی نگاه کن😘

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

تازه از دکتر اومدم خونه از هورمون داد و سونو گرافی از بیضه ببینه واریکوسل داره یانه که من گفتم نداره قبول نکرد سونو نوشته بود not seen 

سه شنبه اینده هم نوبت عمل برا بیوپسی گفتم بهش اگه نمونه ها خوب بودن فریزش کنن همونارو

چقدجالب،اخه هلال احمرب منم گف بروتامین اجتماعی تاییدبگیر۱۱۰میشه پولش مارفتیم ولی گفتن الان تاییدنمیک ...

من نامه ی دکتر داشتم هم از زنان هم ایمونولوژی

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
عزیزم من گرفتم دونه ای یکوصدآزاد،چون بایدازمایش بتای مثبت ببری بیمه نشون بده سقط مکررداریم یامشکل دا ...

عزیزم گفتی اینا قبلا بودن با قبلیا؟

یعنی سی دی ۱۹ت پایبن اومده یا بالا رفته؟

اخهدو ستم دوسال پیش گرفت .....ی نفرم یادمه تو همین تاپیک گرفت پرونده ش برده بود با ازمایشات منفی&nbs ...

عزیزم اخیرا سخت میگیرن.....

ولی شهرستان راحتتر شاید بتونی تایید بگیری.....

مثلا قم.....

یه ترای کن.....

مطمئنی عزیزم باازمایش منفی بود؟اینجوری باشه که عالیه؛دوستان کسی باآزمایش منفی تونسته سرم بگیره اگه ا ...

نه عزیزم باید سابقه سقط ببری.....

قبلا تایید میکردن با آزهای ایمنی.....

یادمه من جزء آخرین گروهها بودم که تونستم تایید سرم قبل بارداری بگیرم دیگه از اون به بعد سخت گرفتن.....

من نامه ی دکتر داشتم هم از زنان هم ایمونولوژی

اهاپس نامه ایمونولوژم میخواد،اززنان میتونم بگیرم اماایمونولوژنرفتم تاحالاولی اگه مطمئن باشم قبول میکنن حتمامیرم واقعاارزش داره۲۲۰تومن کجا۲۲۰۰کجا

مرسي،، چشم،،،  ولي مكمل نداده عاخه،، گفت هيچ چي لازم نيست، فقط ويتامين ب كمپلكس با فوليك اسيد، ...

من مکمل زیاد داشتم....

کیوتن، سلن پلاس یا سلنیوم برا تب خالم، فولیک۵، مولتی دیلی، کلسی کر، ویتامین ای، زینک پلاس،.....

اما همه به تجویز دکترم بوده سر خود مصرف نکردم.....

عزیزم گفتی اینا قبلا بودن با قبلیا؟ یعنی سی دی ۱۹ت پایبن اومده یا بالا رفته؟

عکس دوتای اخری ک دادم قدیمی بودن آناجون خرداد۹۶ امااوناییکه اول فرستادم اردیبهشت۹۷ انجام دادم

بچه خوبه مادوستداریم اماشوهرم میگه اگه نگرفت اشکال ندارمه مهم اینه ماهمودوستداریم،میگم هرچیزی مزه خو ...

عزیزم چراغ موندگار زندگی شما دو تا هستین.....

وروجکامون حکم فانوسو دارن یه مدتی خونه رو روشن میکنن بعد میرن خونه خودشونو روشن میکنن.....

خدا به همه از این فانوسا بده و براشون حفظ کنه اما واقعا همسرامونو و عشقامونو حفظ کنه و تر و تازه نگه داره....

بچه ها من امروز از بعدازظهر درد واژن دارم . زیاد هست اما ممتد نیست . خیلی نگرانم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم چراغ موندگار زندگی شما دو تا هستین..... وروجکامون حکم فانوسو دارن یه مدتی خونه رو روشن میکنن ...

آره بخداآناجون هیشکی شوهرآدم نمیشه؛خداب همه دخترااول شوهرخوب بعدم بچه سالم وصالح عطاکنه.