2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
آخه نمیشد.. من تو یه شهر دیگه زندگی میکنم. برای اون دوهفته همسرم اسرار داشت که تنها نباشم... به ماما ...

خوب کردی شوخی میکنم.

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
مرسی عزیزم روز 21 بودم انشالا که ئوقلو باشه عاشق ئوقلوم هر چی خدا بخواد

عزیزم مبارکه خیلی خیلی...انشالله صحیح و سالم بغلشون بگیری😍😍

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا نمیتونم درک کنم بعضی دکترارو. البته خداروشکر من بعد منفی که رفتم پیش دکترم،نگفته من خودش نوشت ...

خداروشکردکترتون ادم اگاه وکاربلدیه؛این خودش مهمترین چیزه لااقل خیال آدم ازدکترش راحته؛دکترمن یه آاس آتجویزنمیکنه واسه بعدانتقال؛ویتامین دمن ۸بودخودم خودسرانه قرص گرفتم هفته ای یکی خوردم تحقیق کردم تولانه گزینی تاثیرداشت،بعضی دکترافقط بفکرپرکردن جیبشونن بخدا؛درک نمیکنن چ لطمه روحی سنگینی بعدهربارانتقال منفی واسه ادم بوجودمیاد

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
روز ۱۴ انتقال ۲۶۶بود،روز ۱۷ شد ۱۷۷.. دوروز بعدشم ۶.

عزیزم دلیل اینکه بتا. اینجوری پاین.امد چی بود؟یعنی اصلا باردار شده بودی یا نه؟یا مثلا هنوز نیومده سقط شد؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
برای تخمک اهدایی؟

عزیزم بیمارستان عرفان دکتر قادریان دکتر ژنتیک هستن یه سر برو پیشش اگر واقعا لازم باشه تخمک اهدایی بگیری بهت میگه بعد توی بیمارستان افرادی که تخمک اهدا میکنن رو میشناسن بهت معرفی میکنن اونجا دکترهای خوب هم برای آی وی اف زیاد داره 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
عزیزم چون فریز داری همسرت نیازی نیست چیزی بده.....

اها حواسم به اون نبود اصلا انقدر كه فكرم خرابه

ممنون

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

افسون جون شماازمایشهای ایمنی انعقادیروانجام دادی عزیزم،خیلی مهمه ها؛اگه ندادی بنظرم انجام بده حتماکه ایشالاوقتی مثبت شددارویی چیزی اگه احتیاج داره بدنت بگیری؛چون بتاتون افت کردمیگما

پس هزار الحمدلله وضعيت خودت خيلي خوبه شكر خدا ١٢ تا تخمك داشتي،،اونم طي ١٠ روز دارو، خدارو خيلي شكر ...

اره فدات حتما ميدم

راستي عزيزم به چه اسمي صدات كنم اخه كاربريت هم خوانا نيست

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
قبلا دادين كه دي اف اي رو،، همونه خب،، ژنتيك اضافي الان فك نميكنم ديگه بعد از تشكيل جنين لازم باشه

ازمايشات مربوط ب خودمو ميدم

ایشالاخیرپیش روت باشه عزیزم نگران نباش،خداروشکرزودمتوجه شدی همینکه دفعه اول مثبت شدی من شنیدم نشون د ...

فدات عزیزم.. ایشالا همه منتظرا دامنشون سبز بشه🍃💚🍀 ایشالا توام با بتای تپلت فردا خوشحالمون کنی😚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم دلیل اینکه بتا. اینجوری پاین.امد چی بود؟یعنی اصلا باردار شده بودی یا نه؟یا مثلا هنوز نیومده سق ...

والا دکترم گفت سقط شیمیایی.. در واقع لانه گزینی صورت گرفته و جنین ارتباط خونی برقرار کرده با رحم.. اما متاسفانه به تشکیل ساک و جفت نمیرسه و رشدش متوقف میشه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

دوستان کسی بین شماهست ک ۳روزقبل انتقال سرم آی وی آی جی گرفته باشه،تونت ک سرچ میکردم تعدادسرم براساس وزن بودولی برای من ۲تافقط تجویزکردن دکترم،من الان فکرم درگیراینه ک میگم شایددُزش کم بوده برام نتونسته تنظیم کنه بدنموک پس نزنه جنینو؛واینکه دکتررزاقی پردنیزولونو یک ماه قبل انتقال قطع کردن برام ولی دکترظهیری تایه هفته قبل انتقال گفته بودن بخورم بعدقطع کنم بعددوباره هفته دوم انتقالم شروع کنم ب خوردن

عزیزم سینافکت که ایرانیه..... پس سوپرفکت نوشته..... عزیزم والا فکر کنم پیدا کردنش سخت باشه حالا زن ...

توی اونا نبود داروخونه ای نزدیک جنت اباد باشه.نه عزیزم سینا فکته ولی نمیدونم چرا گفت خارجیشو بگیر

سلام عزیزم ممنونم 😍ستاره جون کم و بیش میام دیگه شروع کردم ب سیسمونی خریدن ب امید خدا...همین ک میبین ...

بهارجون تبریک میگم ان شاءالله دخمل گلت رو سالم بغل کنی

خدایا شکرت😙