2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست
اصلا نگرانش نباش، فقط اينكه راستي دفع پروتئين منم دوبار دكتر چك كرد، كه خدارو شكر نداشتم خودشم گفت ن ...

من 3 هفته قبل یعنی تو 28 هفته از دادم
لازمه یعنی دوباره بدم؟
دفع پروتئین نداشتم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اله جون من اب غلیظشو استفاده میکنم ولی مغزو گوشت روشو ریختم دور

روش گوشت که نداره یه چیزی مثل ژله داره روش
حالا ریختی اشکال نداره اما خود مغزش و اون قسمتایی که روشه کلی خاصیت داره فقط چربی روش رو میگن بهترهگرفته بشه
البته همونم برای کسی که فعالیت کافی داره ضرر نداره طبق طب سنتی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
احتمال داره عفونت داری حتما رفتی بگو معاینت کنه.....

آزمایش عفونت ادرار بدم یا اینکه دکتر معاینم کنه ؟ آزمایش عفونت ادراری بدی معلوم میشه ؟ 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من ک مادرم بیمارستان بستریه الان یه هفتس همه فامیل فهمیدن استراحت مطلق بودم فکر کردن باردارم منم گفت ...

خدا ان شاء ا... شفای کامل بده عزیزم
ان شاء ا... به زودی دلشون هم شاد میشه

عزیزم نمیتونم چیزی بگم..... اما چون اگه اشتباه نکنم پلی کیستیک هستی احتمالش هست.....

درسته پلی کیستیکم ولی من سایز فولیکولم اصلا بالا نمیرفت با این همه آمپولای آی وی اف فقط نه تا فولی ازم کشیدن ک تازه چارتاشم پوک بود

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
مرسی عزیزم.روغن روش خیلی ضرر داره نمیشه نریزم دور؟

والا برای کسی که فعالیت کافی داره ضرر نداره و کسی که مشکل کبد نداره

لاله جونم چ کسایی بیشتر بعد از پانکچر مستعد کیست هستن ؟

هر کسی میتونه دچارش بشه
اما خب پلی کیستیک ها بیشتر مستعد کیست هستن
البته کیست هموراژیک که ناشی از همون فولی های ریز هست که نکشیدن

هر کسی میتونه دچارش بشه اما خب پلی کیستیک ها بیشتر مستعد کیست هستن البته کیست هموراژیک که ناشی از ...

من ک پارسال ک ای یو ای کردم و آمپولم زدم بعدش کیست نداشتم . خدا کنه ک الانم نداشته باشم ک سیکلم کنسل نشه دوباره

من اصلا نفهمیدم ک بعدش احتمال کیست هستش اصلا فکرشم نمیکردم میگفتم ک همه ی تخمکا رو کشیدن دیگه کیست ن ...

فک کنم بقیه فولیکولای ریز که میمونن تو رحم تبدیل به کیست میشه 

حالا انشالله که برای شما نمیشه

خداجونم شکرت       
فک کنم بقیه فولیکولای ریز که میمونن تو رحم تبدیل به کیست میشه  حالا انشالله که برای شما نمیشه

ان شالله . اگه‌ من میدونستم ک میرفتم زودتر سونو و ال دی میخوردم ن الان ک میخوام برم برا اینکه آماده بشم ب انتقال

انشالله هرچی خیره همون برات پیش بیاد

ان شاالله . من قبلا ک آی یو آی شدم بعدش کیست نوردم

سلام من امروز رفتم سونو ،قرص ال دی و سینال اف داد تا یکماه دیگه برم سونو و ان شاالله بقیه کارهای انتقال .... تو این مدت نیاز هست کاری انجام بدم ؟ ازمایش خاصی؟ اینجا خوندم بعضی دوستان ازمایش های ایمنی وانعقادی انجام دادن ،اینا برای چیه ؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘