2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
سلام بچه ها من از مایش اولم منفی شد  امکان داره دومی مثبت بشه؟هنوزم لک ندیدم  روز 14یا15 ...

متاسفم عزیزم
شما ترجیحا از دومت هم تکرار کن حتما

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
متاسفم عزیزم شما ترجیحا از دومت هم تکرار کن حتما

لاله جونم آزمایش پرولاکتین و تیرویید و ویتامین دی نیاز ب ناشتایی داره ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا و لاله جون سلام جواب cdهام آماده شد يكى بالاست مى شه لطفا نظرتونو بدين

فقط سی دی 19 بالاست که اصولا براش پرد نیزولون میدن 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بعد یه سوال دیگه ام داشتم خانمایی که پلی کیستیک هستین با خوردن متفورمین (گلوکوفاژ) پریود میشم؟؟؟؟ ی ...

بستگی به شدت تنبلی داره
اگه تنبلی جزیی عارض شده باشه با همین متفورمین پریود میشه بیمار، اگه شدید باشه در کنار متفورمین باید دوفاستون یا امپول پروژ هم مصرف بشه

سلام بچه ها حالتون چطوره خيلي وقته سر نزدم  اينجا دلم واسه نمتون تنگ شده بود مامانايه جديد تبري ...

به سلامتی عزیزم
ان شاء ا... به سلامت بتپه قلبش 120 سال

دوستان اینجا کسی سوپ قلم گوساله درست کرده؟یا اینکه آب قلم فریز کنه؟گفته میشه برای ماها خیلی مفیده.اگ ...

اب قلم رو این جوری درست کن:
قلم رو بخر(بهترین قسمت پاچه اس) سمش رو جدا کن پوستش هم جدا کن بقیه رو بذار بپزه
چند ساعت باید کاملا بپزه
بین 4 تا 6 ساعت
بعد کاملا همه ی قسمت هاش رو جدا کن مغز داخلش هم جدا کن و بریز تو مخلوط کن میکس بشه
بعد بذار داخل یخچال یه شب بمونه
روغنش روش جمع میشه و قسمت ژله ایش میمونه زیر
روغنش رو بریز دور و بقیه رو تکه تکه فریز کن

اگه هر 3 با هم هست بله 

یعنی کدومش ناشتایی نیاز داره ؟ تیرویید ناشتایی میخواد ؟ دوستم ویتامین دی و پرولاکتین دادش و ناشتایی نبود

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اگه هر 3 با هم هست بله 

لاله جون ..من شنبه سومین آمپول اچ سی جی رو زدم..امروزم روز دهم انتقالمه..اگه بخوام شنبه آینده آز خون بدم بنظرت تو جوابش تاثیر داره اچ سی جی که زدم؟؟

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
خب خیالم راحت شد چون منم فشارم خوبه من همیشه 11 رو 7 بودم تو بارداری شدم 10 رو 6 مشکل فشار ندارم ...

اصلا نگرانش نباش، فقط اينكه راستي دفع پروتئين منم دوبار دكتر چك كرد، كه خدارو شكر نداشتم خودشم گفت نداري احتمالا فقط جهت محكم كاري بود، بعد ديگه ديدم واسه گرماست بيخيال شدم كلا

بچه ها یه سوال دیگه . اگه پروژسترون اضافی و زیادی بدن دریافت کنه مشکلی برای جنین پیش میاد؟ روزی دو تا شیاف یه آمپول و سه تا قرص دوفاستون . 

البته آمپول دو روزه قطع کردم . ولی نگران سه ماهی هستم که انقدر پروژسترون گرفتم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
والا یه چیزایی میگن ولی من اعتقاد ندارم..... برا من ضربان هر دو تقریبا نزدیک هم بود.....

انا جون من هفت روزه از خونه بیرون نرفتم حوصلم سر رفته میتونم یه دور با همسر برم فروشگاه یکم هوام عوض شه؟اگه ریسک داره کلا نرم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه