2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
ازمایش ک میدم ولی می دونم منفی چون جنین کیفیت عالی بود بلاستوسیت بود باید روز 14/15نشون میداد 

عزیزم جنین بلاست تو ۱۴روز نشون میده؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
اب قلم رو این جوری درست کن: قلم رو بخر(بهترین قسمت پاچه اس) سمش رو جدا کن پوستش هم جدا کن بقیه رو بذ ...

اله جون من اب غلیظشو استفاده میکنم ولی مغزو گوشت روشو ریختم دور

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سوال دیگه‌هم دارم،اگه دوست داشتین جواب بدین،میخوام یه جورایی تکلیفم با خودم روشن شه بچه ها شماها ...

من خونواده خودم و مادرشوهر و خواهرشوهرام کلا درجریانن.ولی الان پشیمونم ک چرا بهشون گفتم چون بقول شماها با سوالاشون بدتر ب ادم استرس میدن بعدشم اگه جواب منفی شد میخوره توذوقشون بسکه منتظرن.من هنوز انتقال هم ندادم ومادرشوهرم هرروز میپرسه کی باید بری؟البت نمتونستم هم مخفی کنم چون خونمون طبقه بالای پدرشوهرمه  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

من ک مادرم بیمارستان بستریه الان یه هفتس همه فامیل فهمیدن استراحت مطلق بودم فکر کردن باردارم منم گفتم عمل کردم اقدام ب بارداری کردم الان استراحتم شانس منو باش 

واسه مامانم دعا کنین از شب عاشورا ی چشمم اشک ی چشمم خون مسمومیت دارویی داره هوشیاری نداره ریش  اب اورده

😔😔😔😔

منم نمی تونم نگم ب خانوادم و خانواده همسرم چون می فهمن به هر حال استرس اومدنشون خونمون بدتره تا بگی بهشون

ولی راست می گین ناراحتیشون از جواب منفی بدتره

من امروز ازمایشم منفی شد شوکه شدم چون خیلی امید داشتم چ میش کرد

من روز 2و5اچ سی جی زدم اون جواب ازمایش مگه مثبت کاذب نمی کنه؟

عزیزم منم داشتم هر دفعه نصفشو.. تا ده روز نمیمونه اثرش که.. چون نصفه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
چرا رنجشونو نزده عزيزم؟؟؟چه جورى بايد متوجه بشم؟من يه هفته ديگه مى رم فردا وقت با دكتر ظهيرى دارم به ...

عزیزم والا نمیدونم چرا آزمایشگاهت نزده.....

ولی دوتاییارو میدونم رنجش نسبیه و با مقایسه اعداد دیگی تفسیر میشه که اونم کار متخصصه.....

والا دکتر من میتونست تفسیرش کنه.....

در مورد ظ ه ی ر ی باید از لاله بپرسی ببینی میتونه یا نه.....

عزیزم من مارکرای دیگمم بالا بودن.....

ولی پرد رو از یه ماه قبل شروع سیکل شروع کردم....

یه هفته قبل انتقال کم شد و قطع شد و از هفته دوم انتقال بازم مجدد شروع و تا هفته ۱۷ داستم و بازم به مرور کم و قطع شد.....

دزشم برا من دو تا پرد پنج میل بود.....

البته بازم میگم قطع کردنش آرام بوده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com