2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شهرمون دکتر ریه کودکان نداره بخدا گلم هرجارفتم میگفتن زیرشیش سال ویزیت نمیکنیم تا یه دکتری که خیلی تعریفشومیکردن پیداکردم اسمش مهدی سلیمیه فوق تخصص ریه و آسم و آلرژیه،به زور ویزیت داد،میگفت پسرت آسم نداره

نمیدونم دیگه درمانده شدم کاش حدااقل دردشو پیدا میکردم میفهمیدم دلیل سرفه هاش چیه گفتن آزمایش ژنتیک بده قطعی معلوم میشه بخدا رفتم۱۸ملیون قرض گرفتم آزمایش ژنتیم دادم بازم مشخص نیست حالا دوباره نوشته آزمایش دیگه بده خوب اگه میخواست مشخص نشه چرا ۱۸تومن ازم گرفتن

اونو باید مرتب هر دوازده ساعت بزنی،ربطی به زمان سرفه نداره،دوره ی درمانسو کامل کن و حداقل ۶ ماه باید ...

ببین عزیزم اگه ازمایشش منفی بوده چرا پشت برگش دوباره ازمایش نوشته عکسشو الان گذاشتم

بالا بهت گفتمببین نوشتهwhole exome این هول اگزومه که بهت گفتم و از اول باید همینو مینوشتنخوبیش اینه ...

خدا لعنتشون کنه خوب همون اول هول اگزومو مینوشتن تا هزینم دوبرابر نشه 

بازهم بهت میگم این بچه سی اف نیست

پناه بر خدا گلم انشالا که نیست،ببخشید وقتتو گرفتم نگران پسرمم،فدای محبتت ممنون که اینقد با حوصله جواب سوالامو دادی خدا خیرت بده