2777
2789
عنوان

میشه بیاید بگید چکار کنم مهمه

106 بازدید | 28 پست

دوست پسرم سه شبه غیب شده و هیچ خبری هم نداده کجاست با اینکع میدونع باید خبر بده تا الانم پیش میومد ان نشه ولی من میرفتم میگفم کجایی نیستی ایندف هم برم بگم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید خدایی نکرده مشکلی داره، قبلا همچین کارایی میکرد؟

اخه چه مشکلی 

دف های پیش هم اخر هفته ها غیب میشد مثلا از سه شنبه اینبار از دوشنبه شب غیبش شده هیچ خبری هم نداده

اخه چه مشکلی دف های پیش هم اخر هفته ها غیب میشد مثلا از سه شنبه اینبار از دوشنبه شب غیبش شده هیچ خبر ...

وااا دختر خب قشنگ مشخصه اخر هفته ها که برنامه میکنه تورو میپیچونه دیگه بعد اون هی غیب میشه تو تکست میدی اونم باز اوکی باهات؟ دعوا نکردی باهاش سر غیب شدناش

پیش اومده اینجوری چند بار بعد تو رفتی پیام دادی کجایی؟خب اون یا میره دوراشو میزنه تورو میزاره تو اب ...

اره خیلی پیش اومده ولی من رفم گفم خوبی ان نشدی 

هفته اول اشناییمون هم اخر هفته غیبش زد گفم نگران شدم گف وی پی انم وصل نمیشد

هفته  پیش داشت مبرفت جشن دوستش خبر داد ولی اینبار سه شبه نیست انگار نه انگار🥲

حس میکنم دوراشو میزنع میاد سمت من چون باز از جمعه شب یا شنبه پیداش میشع باز اخر هفته نیسن

اخه چه مشکلی دف های پیش هم اخر هفته ها غیب میشد مثلا از سه شنبه اینبار از دوشنبه شب غیبش شده هیچ خبر ...

اگه مطمئنی مشکلی نداره که هیچ، روابط این شکلی ارزش ناراحتی نداره، شما یه موقع رابطتون عاطفیه که باید در مورد هم همه چیز رعایت کنید، یه موقعی رابطه عاطفی نیست و همینجوری به دلایل مختلفه که دیگه تکلیف معلومه 

وااا دختر خب قشنگ مشخصه اخر هفته ها که برنامه میکنه تورو میپیچونه دیگه بعد اون هی غیب میشه تو تکست م ...

برنامه چی ینی با دختراس ینی؟🥲

خب اگ هر غلطی میکنه چرا آن نمیشع اخع

اولا من تکست میدادم اره اوکی بود ولی این سه شب هیچ نگفم

کردم ولی میگه ببخشید🥲

اگه مطمئنی مشکلی نداره که هیچ، روابط این شکلی ارزش ناراحتی نداره، شما یه موقع رابطتون عاطفیه که باید ...

مطمن نیستم مشکل ندارع چون بهم نمیگه🥲

منم بی حس شدم از ناراحتی ک این سه شب نرفتم هیچی بگم انگار مطمن شدم براش بی ارزشم

خب رابطه عاطفیه ولی اون نمیدونم چرا اینجوری میکنه🥲

وااا دختر خب قشنگ مشخصه اخر هفته ها که برنامه میکنه تورو میپیچونه دیگه بعد اون هی غیب میشه تو تکست م ...

الان من باید چکار کنم بش تکست بدم باز بگم کجایی ؟ولی غرورم نمیزاره بهم برخورده

مطمن نیستم مشکل ندارع چون بهم نمیگه🥲منم بی حس شدم از ناراحتی ک این سه شب نرفتم هیچی بگم انگار مطمن ...

والا چه میدونم، من خیلی سر اینکه حتما هر روز حرف بزنیم و فلان حساس نیستم، ولی طرف غیب بشه دیگه یکم زیادیه 

البته من الان شوهرمه دیگه 😂