2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
ازمایش ک میدم ولی می دونم منفی چون جنین کیفیت عالی بود بلاستوسیت بود باید روز 14/15نشون میداد 

بلاستوسیت ب همون جنین 5روزه میگن؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

جنینای منم 5روزه هس.گفتم.شاید حتما میگیره  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دخترا شما میرین بیرون؟

من پسفردای انتقال رفتم پارک🙈 ولی بالش گذاشتم زیرم و پام رو هم دراز کردم، عین مامانبزرگا هم آرووم راه میرفتم 

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
میگم من میخوام شنبه برم سونو ب انتقال ماه بعد ولی دوستم ک با من بودش امروز رفته بود سونو ک گفتش کیست ...

بستگی داره....

بعضیا میارن بعضیام نمیارن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بنظر شما شنبه آزمایش بدم یا نه؟؟با اینکه خیلی دلم میخواد تکلیفم روشن شه ولی میترسمم

انجام بده احتمال زیاد معلوم میشه.....

نهایتش دو روز دیگه تکرار میکنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بستگی داره.... بعضیا میارن بعضیام نمیارن.....

شما ک دیگه با مشکلای من کم و بیش آشنایین احتمال داره ک من بیارم . اون دوستم ک امروز رفته بودش مشکلش ذخیره کم بودش و تخمکش ضعیف بودش فقط چارتا تخمک ازش کشیدن ک الان کیست داره . من ک ذخیرم ۶ بودش و تنبلی داشتم و ب قرص و آمپولم جواب نمیدادم و سایز تخمکم بالا نمیرفت احتمال داره ک منم کیست اورده باشم ؟ 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
تورک جان بارداریت مبارکه عزیزم .با چه روشی باردار شدی

سلام عزیزم.....

والا من از نرخهای جدید خبر ندارم اما در کل هم تهیه داروها سخت شده هم ظاهرا گرونترم شده.....

عزیزم من بارداری اولم میکرو بود این یکی به لطف دعای دوستان معجزه خدا شامل حالم شد و طبیعی باردار شدم.....

اگه هر 3 با هم هست بله 

لاله جونم چ کسایی بیشتر بعد از پانکچر مستعد کیست هستن ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
یعنی کدومش ناشتایی نیاز داره ؟ تیرویید ناشتایی میخواد ؟ دوستم ویتامین دی و پرولاکتین دادش و ناشتایی ...

پرولاکتین بهتره ناشتا باشه
خوردن و فعالیت رو نتیجه اش اثر میذاره
تیروئید هم ناشتاس
ویتامین دی ناشتایی نداره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم من الان دوبار هستش موقع مقاربت سوزش زیاد دارم  و میسوزه زیاد انگار فلفل تو واژنم ریختن بر ...

احتمال داره عفونت داری حتما رفتی بگو معاینت کنه.....

من ازمایش های ایمنی و انعقادی کامل دادم مشکل انعقادی داشتم که هپارین و اسپرین داشتم  مرسی عزیز ...

کاریوتایپ چی عزیزم؟

لاله جون ..من شنبه سومین آمپول اچ سی جی رو زدم..امروزم روز دهم انتقالمه..اگه بخوام شنبه آینده آز خون ...

والا خیلی چیز ثابت شده ای نیست که تا چند روز میمونه مال بعضی ها 3 روز بعدش هم منفی بود مال بعضی هام تا دو هفته بعد مثبت بود
اما کلا همون 14 15 انتقال شما ازت رو بده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آنا جون ب نظرت منم کیست اوردم بعد از پانکچر ؟ من فکر کردم ک همه تخمکامو کشیدن و دیگه بعدشم کیست نمیا ...

عزیزم نمیتونم چیزی بگم.....

اما چون اگه اشتباه نکنم پلی کیستیک هستی احتمالش هست.....