2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
سلام آنا جون  من امروز روز ۱۳ انتقال هستم رفتم آز دادم جواب بتا ۹۷ هست تو رنج مثبته ولی استرس ...

عزیزم برا روز ۱۳ عالیم هست.....

مبارکت باشه عزیزم......

دو روز دیگه تکرار کن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون امروز انگار نیومده نی نی سایت.آره خدا رو شکر.اولیش دختر بود الانم نی نیش پسره

آخر هفته و عیالواری و شوشو و وروجک......

یه کم مشغلم زیاده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۹۷ خیلی پایینه؟

عزیزم اصلا هم پایین نیست.....

برو لذت یبر.....

دو روز دیگه هم تکرار کن....

ممنونم اناجون، خب من ميخوام مقدماتو شروع كنم ولي اگه خدا بخواد آذر يا دي وارد سيكل شبم،، اينو مراكزي ...

عزیزم ابن سینا میگه فقط تا ۶ ماه ، آزها و عکس و نمونه و هرچی رو ..... قبول میکنه.

به نظرم مهر و ابان برو نمونه و آز بده و تا دی میتونی صبر کنی.

و دیگه اینکه اگر سیکلت لانگ باشه و دی شروع کنی مثلا، ۴۵ روز طول میکشه.

سیکل بدون ال دی کمتر، 

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ممنون از توضيحاتت عزيزم من ابن سينا ميرم،مشكلم فقط كم خوبي بود و ذخيره اهنم هم بالطبع پايين بود.يه ...

من دو ماه پیش همین مراحل رو توی ابن سینا رفتم.الانم منتظرم تا پری بشم برم برای انتقال و ....

این کانال تجربیات دوستانی از رنگ خودتان هست، کسانی که دردتان را با تمام وجود درک میکنند، لطفا برای پیوستن دوستانتان به کانال از لینک زیر استفاده کنید، تا در کنار همدیگه راحتتر بتونیم مشکلمون رو حل کنیم:

@microinjection

من دو ماه پیش همین مراحل رو توی ابن سینا رفتم.الانم منتظرم تا پری بشم برم برای انتقال و ....

عزيزم به سلامتي انشاالله

شما بعد از اتمام ال دي پريود شدي ؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
احتمال داره ک هم تو این سیکل ک پانکچر شدم حامله بشی ؟ شاید تخمکی مونده باشه

منم بعد از پانکچر ، البته بعد از پری شدن و در بازه تخمک گذاری ، یک شب در میون اقدام کردم‌ .

یک شنبه موعد پریودمه، دو سه روزیه زیر دلم سمت چپ درد میکنه.و کمرم هم همون سمت گرفته و حالت بی حسی پیدا کرده باسنم.

سینه هام گاهی تیر میکشه که البته قبل پری طبیعیه.

حالا منتظرم ببینم پری میشم یا نه.بشم باید برم برای انتقال.

به نظرتون فردا بی بی چک بزنم؟ یا صبر کنم لااقل بگذره؟ ۶روزم تاخیر داشتم قبلا.

شما بايد اي وي اف كني يا ميكرو؟؟؟مشكل از خودته با همسرت ؟؟؟من كه تعداد و مورفولوژي و سرعت خيلي خيلي كمه مورفو صفر،نميدونم چيكار كنم اصلا كسي با اين اوضاعي كه من دارم از ميكرو جواب ميگيره؟؟؟

منم بعد از پانکچر ، البته بعد از پری شدن و در بازه تخمک گذاری ، یک شب در میون اقدام کردم‌ . یک شنبه ...

بي بي خيلي زوده هنوز،بهترين بي بي چك يك روز بعد از تاخير نشون ميده

منم بعد از پانکچر ، البته بعد از پری شدن و در بازه تخمک گذاری ، یک شب در میون اقدام کردم‌ . یک شنبه ...

ان شالله ک ب حق ابوالفضل ک باردار بشین همین ماه و دیگه نخواین ک برین ب انتقال ای خدا

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

شما بعد از پانکچر یعنی ماه قبل هم نزدیکی داشتین منظورم بعد از پانکچر هستش . و اینکه بعد از پانکچر درد هم داشتین ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزيزم به سلامتي انشاالله شما بعد از اتمام ال دي پريود شدي ؟؟؟

ممنون.

من ال دی ام فقط همون اول سیکل بود، با آسپرین.چون ال دی خون رو غلیظ میکنه و آسپرین میدن برا جبرانش،

بعدش پری شدم و رفتم برای سونو و تزریقات و ....

اما بعد از پانکچر که هایپر شدم دیگه ال دی نداشتم.اصلا هیچ دارویی نداشتم.فقط استراحت

شما بايد اي وي اف كني يا ميكرو؟؟؟مشكل از خودته با همسرت ؟؟؟من كه تعداد و مورفولوژي و سرعت خيلي خيلي ...

میکرو.

همسرم.تعداد و تحرک کمه.اما نه انقد ک نشه .چون یک پسر دارم و قبلا طبیعی باردار شدم.

الانم دکترش میگه اسپرمش چندین برابر شده اما نمیدونیم چرا طبیعی نشد.

میشه عزیزم.حتی از بیضه ها هم برای کسایی که خیلی کم هست اسپرم میگیرن.

حتی اگر یکی هم باشه.