2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
امضاتو خوندم صلواتا برات فرستادم خدا قبول كنه ميتونم سوال كنم مورد چيه كه تصميم گرفتين ميكرو كنين؟ ...

مورفو شوهرم کم بود که الان خداروشکر خوب شده با دارو.

خودمم ذخیرم کم هست و تخمدانام ضعیفه.البته بعداز 2سال پیگیری الان تو مرکز فهمیدم خودم این مشکلارو دارم.

براهرکسی فرق داره معمولا 21پری یه امپول میدن که به منم دادن زدم.بعد 2تا6پری هم همون تحریک کننده های تخمدان رو میدن عزیزم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلا عزیزم میشه ببینی این هاله داره یا نه؟؟ https://uupload.ir/files/ubuq_462.jpg https://uupl ...

بله عزیزم هاله افتاده......

مبارکه عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
احتمال داره ک هم تو این سیکل ک پانکچر شدم حامله بشی ؟ شاید تخمکی مونده باشه

احتمالش هست عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
5شنبه هفته پیش انتقال دادم الان میشم 8 یا 9؟؟؟

عزیزم فریز بود یا فرش؟

هاش سی جی داشتی؟

سلام آناجان من دیروز انتقال دادم...شیاف واژن میزارم....همراه موم شیاف ترشح قهوهای کمرنگ میاد.طبیعیه ...

بله عزیزم طبیعیه.....

آره یکی از دوستان بعد پانکچر حامله شده بودن... اسمشون دقیق یادم نیس.فک کنم سوگولی.

سوگلی جون سیکل بعدش بود......

زین جون فکر کنم منظورش همون سیکله که پانکچر کرده و جنینارو فریز کردن منظورش اینه ممکنه یه سری از تخمکا مونده باشه.....

با همونا باردار بشه.... 

احتمالش کمه اما غیر ممکن نیست فکر کنم.....

آنا جون من هیچکدوم از اینا موارد رو نداشتم پس چرا بهم ال دی داد؟؟ البته از خانوم دکتر ک پرسیدم گفت ...

عزیزم خوب یکیشم همینه......

که خانوم دکتر گفتن......

منم داشتم.....

آنا جون من هیچکدوم از اینا موارد رو نداشتم پس چرا بهم ال دی داد؟؟ البته از خانوم دکتر ک پرسیدم گفت ...

تست پاپسمیر تو روال کار مرکزه میتونی به خانوم دکتر بگی انجام بده.....

برا منم بعد زایمان یه بار گفتم انجام داد.....

سلام خوبین انشاالله همگی؟ امیدوارم همگی یه نی نی خوجل موجل داشته باشید یااگر دراقدام هستین خدا دام ...

سلام عزیزم.....

خوبی؟

یادمه ویار بدی داشتی.....

وروجکت چطوره؟

من همیشه هستم احتمالا پیغامتو ندیدم یا ارسال نشده.....

خبر نداری جیگر طلا؟

خدا گفت دیگه انتقال کافیه خودم یهویی دومیو بهت میدم.....

من باردارم و چیزی به زایمانم نمونده ایشالله به لطف خدا و دعاهای شما.....

کسایی ک همزمان بعد از پانکچر انتقال نداشتن چند روز بعد از تخمک کشی پریود شدن ؟؟

من همون زمانی که باید میشدم شدم.طبق سیکلم.

اما اول کمی لکه بینی.و دو روز انگار هیچی نیست و دارم پاک میشم.

اما از روز سوم شروع شد تا روز دهم.

زیاد و معذرت میخام لخته و .....

ماه بعدشم اقدام داشتم.

هنوز پری نشدم.بشم باید برم سراع انتقال

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ای جانم  دومی رو؟ای جان عزیزدلم مبارکه ایشاالله قدمش خیر باشه  چقدر خوشحال شدممممممم و ...

عزیزم من برا دومی آمادگی نداشتم و اصلا بهش فکر نمیکردم چون هنوز دخترم کوچولو بود.....

اما خدا صلاح دونست......

بارداریم راحته ولی انصافا با یه وروجک شیطون یخت شده اما خدا قدرتشم داده.....

شکرش......

شما توکل کن به خدا.....

ایشالله به سلامتی دومیشم بغل میکنی....

این یکی جنسیتش چیه انا جونی چقدر خوشحال شدم برات

یه پرنس تو راهه!!!!