2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست
عزیزم والا من نمیتونم چیزی بگم چون همین تعیین نوع سیکل یکی از ظرافتهای کار دکتراست البته اگه کارشون ...

آنا جون من هیچکدوم از اینا موارد رو نداشتم پس چرا بهم ال دی داد؟؟

البته از خانوم دکتر ک پرسیدم گفت میخام سیکلت دست خودم باشه ... بقول معروف همون که هرروزش بدونم چه خبره.

و اینکه من تست پاپ اسمیر ندادم ها.... برای میکروی بعدی انجام بدم؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

سلام

خوبین انشاالله همگی؟

امیدوارم همگی یه نی نی خوجل موجل داشته باشید یااگر دراقدام هستین خدا دامنتونو سبز کنه

انا جون خوبی

دخملیت خوبه؟

من فاطمه ام 

یادته تقریبا ۳ سال پیش...

چندباری اومدم حالتونو پرسیدم اما انگار نبودی

حالا یسوال برام‌پیش اومده نمیدونم چیکارکنم

۳تا جنین دارم الان نمیدونم چندتاش خراب شده کدومش قابل انتقال میشه یانه چون از فریز دربیارن مشخص میشه

همسرم میگه بریم یکی دیگه هم انتقال بدیم ولی واقعا من نمیتونم

حالم از امپولایی که میزدم بهم میخوره 

نمیتونم حسشو باز قبول کنم اونم الان با یه بچه که تموم کاراشم باید کنم

خودت دیگه اقدام نمیکنی انا جون؟جنین داری ابن سینا؟

نمیدونم چیکار کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبین انشاالله همگی؟ امیدوارم همگی یه نی نی خوجل موجل داشته باشید یااگر دراقدام هستین خدا دام ...

سلام عزیزم آنا جون طبیعی باردار شده الان فک کنم تقریبا ماه هفت باشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام عزیزم آنا جون طبیعی باردار شده الان فک کنم تقریبا ماه هفت باشه

ای جانم 

دومی رو؟ای جان عزیزدلم

مبارکه ایشاالله قدمش خیر باشه 

چقدر خوشحال شدممممممم

وای

چه روزایی کشیدیم😢خداروشکر انا جون 

با یه بچه سختت نیست دومی رو اوردی انا جون 

من نمیدونم چیکارکنم

این یکی جنسیتش چیه انا جونی چقدر خوشحال شدم برات

آنا جون امروز انگار نیومده نی نی سایت.آره خدا رو شکر.اولیش دختر بود الانم نی نیش پسره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

[QUOTE=66267522]سلام آناجان من دیروز انتقال دادم...شیاف واژن میزارم....همراه موم شیاف ترشح قهوهای کمرنگ میاد.طبیعیه ...[/QUOTE]

به دكتر بگو عزيزم حتما 

مگر اينكه دكترت گفته باشه كه ترشح اينجورى خواهى داشت 

ما زمان انتقال سه نفر بودم نفر اول خانم دكتر گفت نترس تا ١،٢روز اول لك خون خواهى داشت چون پنسش باعث خراش شده بود 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

[QUOTE=66270878]5شنبه هفته پیش انتقال دادم نمیدونم... انشاالله[/QUOTE]

فقط ازمايش خون 

سالها من خودم را در گير بى بى چك كردم 

چقدر خوشحال و ناراحت شدم الكى 

عزيز دلم دلت را با دعا و قران خواندن ارام كن فقط چند روز ديگه مونده براى ازمايش خون انشالله كه مثبت باشه 

به خاطر داروهاى كه مصرف مى كنىم خيلى شانس مثبت كاذب وجود داره 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻