2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
ن والا عزيزدلم من سردرنميارم بهتره ازاناولاله جون بپرسي.بخودت استرس نده انشاالله ك هرچي خيره برات پي ...

خواهش میکنم عزیزم . پزشک برای درمان آندومتریوزم دکتر آصف جاه هستن و برای آی وی اف دکتر ذوالقدری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

16تاتخمك داشتم ده تاش جنين شد ولي 9تاشوفريزكردن 

پس عزیزم احتمالا هایپر بودی اگه رژیمشو رعایت کردی و رعایت خواهی کرد میتونی انتقال بدی اما اگه نکردی باید بدونی احتمالا بروز عوارض هایپری بعد انتقال بیشتر میشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره ولي خيلي خفيف بود.امروزازم سونو وازمايش گرفتن گفتن برطرف شده امادگي انتقال داري

پس حتما به رژیمت ادامه بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجون بنظرتون انتقال بدم اون يدونه رو؟9تافريزي دارم گفتن 3ماه ديگه انتقال ميدن ولي اين يدونه بلاسته ...

به نظرم انتقال بده شاید قسمتت همین وروجکه ولی بازم تاکید میکنم رژیم پروتئین و سفیده تخم مرغ و آب زیاد رو دنبال کن چون ممکنه عوارص هایپریت بعد انتقال رو بشه......

من امروز روز هشتمه از تزریقات قبل پانکچرم . یه کم زیر دلم باد کرده ولی به غیر از اون هیچ علامتی ندا ...

بله عزیزم در حال رشدن فقط دولا راست نشو.....

جارو برقی هم ممنوع.....

اونام ترشحات تخمکگذارین.....

اردیبهشتم بد نبوده بهتر از تابستونه اگه همسراتون طبع گرم دارن......

طبعش ك گرمه اما الان ديگه نميشه هيچ كاري كرد فقط رعايت كردن بحث خنكي 

توكل بر خدا 

ان شاءالله خدا  دلخوشي رو ازمون نگيره آمين 

عزیزم ممنون میشم هوای همدیگرو داشته باشیم...... اینجا واقعا حکم خونه مونو داره و مطمئنااینو به زودی ...

انا جون دقیقا علت اینکه اینجا این همه سال دووم اورده فکر کنم همین بوده
که احترام هم دیگه رو نگه داشتیم
این تاپیک مثل خیلی تاپیکای دیگه (اکثریت تاپیکا در واقع) نیست که همه با لحن بد و نامناسب با هم حرف بزنن یا تیکه بپرونن یا دل همو بکشونن
گاهی بودن افرادی که به ندرت با لحنشون یا حرفاشون ازار رسوندن اما تعدادشون واقعا انگشت شمار بوده

به نظرم وقتی کسی وارد تاپیکی میشه اول باید شرایط و جو اونجا رو بسنجه بعد نحوه ی کلام و گفتارش رو انتخاب کنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اتفاقا منم غریزی دلم بهم اجازه نداد استفاده کنم..... در کل من سعی کردم حتی الامکان هیچ دارویی مگر د ...

برای دختر گلت میگی یا خودت؟
اره منم موافقم
متاسفانه باب شده چند سال اخیر از همون بدو تولد کلی دارو به بچه میدن
مولتی ویتامین اهن ویتامین آد
شاید واقعا بچه نیاز نداشته باشه
مخصوصا اهن رو که زیاد بودنش هم ضرار هاش فوق العاده داره

من تا وقتی بچه ام ازمایش نده و شرایط اهنش مشخص نشه به هیچ وجه بهش اهن نمیدم !!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
يعني ممكنه من كه تا همين ماه قبل پرولاكتين بالا داشتم و خبر نداشتم، همون مانع بارداري بوده؟؟؟ رنج از ...

بله عزیزم یکی از دلایلش مطمئنا همینه
نه اینکه صرفا همین باشه اما قطعا یکیش همینه
لازمه عکس رنگی هم بگیرین که از شرایط لوله ها با خبر بشین
ازمایش هورمونی هم انجام بدین