2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خعلي خيييلي ممنونم از راهنماييتون دوست بزرگوار،،، برا منم ناشي از تيروئيد نيس، آز دادم، شايد نا ...

دوست عزیز من اطلاعات پزشکم و که بهم داده بود و انتقال دادم . در اثر استرس انقدر بالا نمیره . شما حدود ۳۰۰ تا بالاتر از رنج نرمال آزمایشگاه بودید . البته امیدوارم شرایط آزمایش رو رعایت کرده باشید . پرولاکتین بی علت بالا نمیره . من کابرگولین میخوردم و میخورم . پزشکم دزدش رو کم کرده ولی قطع نکرده چون گفته ممکنه برگرده . اگر از تیروئید نیست پس حتما پیگیر درمان و علتش باشید . عموما هم متخصص زنان نمیتونه درمان کنه و میفرسته پیش غدد . 

سلام بچه ها. من آندومتریوز دارم.دکتر گفته اول باید ivf بشی ازت تخمک برداشت کنیم بعد لاپاراسکوپی بشی. ...

سلام دوست عزیز میشه پزشکتون رو معرفی کنید ؟ منم اندومتریوزم و جنین ذخیره کردم . این هفته هم میرم برای لاپاراسکوپی.روز دوم تخمک کشی انجام نمیشه . روز دوم که رفتید سونو میکنه و براساس وضعیتتون داروهای تحریک تخمک گذاری رو براتون مینویسخ

اره سونو وازینال و پام اسمیر انجام دادم ولی مثانم خالی بوده

عزيزم من انتقال ام با مثانه پر و سونو بود اصلا هيچى متوجه نشدم با اينكه مى ديدمش از بس كه راحته

خيالت راحت هيچ دردى كه نداره خيلى هم هيجان داره

16تاتخمك داشتم ده تاش جنين شد ولي 9تاشوفريزكردن 

این مال من میتونی بفهمی چطوریه پنشنبه پانکچر شدم نه تا تخمک داشتم امروز رفتم گفتش از نه تا چارتا تخمک بدرد نخورد و بیرون ریختیم از پنج تا هم لقاح دادیم دیروز نگاه کردیم تا دوتاش شده ولی جنیم کامل نشده و س تا هم جواب نداده و پنج تاش فریز کردیم تا روز دوشنبه صب معلوم میشه وضعیتشون

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام دوست عزیز میشه پزشکتون رو معرفی کنید ؟ منم اندومتریوزم و جنین ذخیره کردم . این هفته هم میرم برا ...

بله عزیزم. خانم دکتر طاهری پناه بیمارستان عرفان نیایش هست. خیلی دکتر خوبیه ولی خیلی شلوغه. من هروقت رفتم حداقل 5 ساعت توی نوبت بودم. ولی همه ازش راضین. ایشون رو دکتر خودم بهم معرفی کرد.

این مال من میتونی بفهمی چطوریه پنشنبه پانکچر شدم نه تا تخمک داشتم امروز رفتم گفتش از نه تا چارتا تخم ...

ن والا عزيزدلم من سردرنميارم بهتره ازاناولاله جون بپرسي.بخودت استرس نده انشاالله ك هرچي خيره برات پيش بياد

ن والا عزيزدلم من سردرنميارم بهتره ازاناولاله جون بپرسي.بخودت استرس نده انشاالله ك هرچي خيره برات پي ...

شما کجا انجام دادین ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من قمم.جهاددانشگاهي قم انجام دادم باراولمم هست ميخوام ميكروكنم

آمپولات چیا بود ؟