2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
عزیزم شمام ال دی بهتون ندادن بین پانکچر و انتقال ک بخورین؟ هایپر شده بودین؟

من شروع سيكلم با ال دي بود، بعد پانكچر شدم، بله هايپر شدم ناجور، كلي دوغ پر نمك خوردم سفيده تخم مرغ تا بهتر شدم

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
شما ال دی میخورین؟  به من هم هیچی ندادن بعد از هایپر.فقط دو روز بعد پانکچر رفتم و سرم زدم. او ...

دقيقا منم پري بعد از پانكچر زياد و طولاني بود، انشاالله خواست خدا براي شما هم اينه كه خود خدا براتون انتقال بده نه پزشك، اميدوارم بهترينها نصيبت بشه

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شروع سيكلم با ال دي بود، بعد پانكچر شدم، بله هايپر شدم ناجور، كلي دوغ پر نمك خوردم سفيده تخم مرغ ...

منم همین طور.سیکامون لانگ بوده.

من هایپر شدم ولی نه ناجور.از علائم فقط یک‌کم سر گیجه داشتم.

خوب کی گفتن بیای برای انتقال؟ 

ال دی ندادن برات برای بعدش؟ که جلوگیرز بشه؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
دقيقا منم پري بعد از پانكچر زياد و طولاني بود، انشاالله خواست خدا براي شما هم اينه كه خود خدا براتون ...

حالا چندتا جنین فریز داری؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
منم همین طور.سیکامون لانگ بوده. من هایپر شدم ولی نه ناجور.از علائم فقط یک‌کم سر گیجه داشتم. خوب کی ...

آخه میگن اگر هایپر باشی و حامله بشی علایم ممکنه برگر ه.

خدا شما رو دوست داشته که برنگشته.

چند تا جنین داشتین؟ حالا اونا رو چیکار میکنین؟

دقيقا منم پري بعد از پانكچر زياد و طولاني بود، انشاالله خواست خدا براي شما هم اينه كه خود خدا براتون ...

دو روز اول در حد لک بود.بعدش تا روز دهم معذرت میخام لخته لخته بود.خیلی میترسیدم.

ولی چون گویا داروهای انتقالم استفاده کرده بودیم.رحممون سه لایه شدا بوده و آماده گرفتن نطفه.حالا همه اینا فرو ریخته .

من و استارتر مشکلمون حل شد شما جوش نزن الکی

عزیزم ممنون میشم هوای همدیگرو داشته باشیم......

اینجا واقعا حکم خونه مونو داره و مطمئنااینو به زودی حس خواهین کرد و بدونین تک تکتون برام عزیزین پس خواهشا حواسمون به دلهای همدیگه و لحن کلاممون باشه.....

چون دلهای شکسته رو راحت نمیشه وصله زد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجون شما شنيدين پرولاكتين بالا مانع بارداري ميشه يا نه؟؟ در اين مورد قبل از اي وي اف اطلاعاتي ميد ...

عزدزم بله مهمه حتما باید بهش توجه بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون یه نکته رو با خوندن پستت گفتم شاید بد نباشه بگم دکترای نوزادان معتقدن بهتره برای بچه های دخ ...

اتفاقا منم غریزی دلم بهم اجازه نداد استفاده کنم.....

در کل من سعی کردم حتی الامکان هیچ دارویی مگر در مواقع حاد استفاده نکنم.....

حتی تا ۶ ماه میشه گفت هیچ دارویی غیر قطره سدیم کلراید بینی استفاده نکردم.....

لاله جون انجام دادن اي وي اف برا ذخيره تخمدان مضرره؟؟ يعني يكي انجام بده نتيجه نگيره بعدا احتم ...

عزیزم من با ذخیره ۱/۴ سه بار پانکچر شدم و بار سوم مامان شدم الانم طبیعی باردارم.....

پس به این راحتی ذخیره تموم نمیشه مگه اینکه از اول خیلی خیلی خیلی پایین باشه.....

عزدزم بله مهمه حتما باید بهش توجه بشه.....

يعني ممكنه من كه تا همين ماه قبل پرولاكتين بالا داشتم و خبر نداشتم، همون مانع بارداري بوده؟؟؟ رنج ازمايشگاه ٤٠ تا ٥٠٠ بود كه نتيجه آزم هشتصد و خورده اي بود،،، آنا جون ممكنه من به همين خاطر تا اين لحظه منتظر موندم و سختي كشيدم؟؟؟😰

...
مرسی خدا رو شکر میشه هزینه ش بگی حدودا چقدر شد

باداروها و عمل و پى ار پى ٤٥٠٠شد.من چون بالاترين دوز امپولهارو زدم بخاطر ذخيره كم تخمدون هزينه داروهام زياد شد .و بعد از مثبت شدن آزم داروهامو تا الان دارم استفاده مى كنم آمپول و شياف تا الان ٧٠٠شده با اين ها بالاى ٥تومن درومده.

انشالله با اینکه خیلی دوروزه ناراحتم ولی خیلی امیدوارم.لاله جون عروس عمه ی شوهرم رو برق گرفته و رفته ...

وای خیلی ناراحت شدم......

خدا به بچش نگاه کنه رحم کنه......