2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
سلام  بچه ها کسی با گرید b یا ab.   باردار شد   این جنین ها بلاستش میکنن  گرید ...

عزیزم با گرید سی هم مامان داشتیم چه برسه به آب و ب.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
جنین بلاست چه قدر طول میکشه تا لانه گزینی کنه؟

نمیشه دقیق گفت ولی فکر کنم ۲-۳ روزه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزمی ❤️ ممنونم از راهنماییت  دکتر رزاقی همون فاطمه رزاقی کاشانی هست؟ دکتر زرنانی چطورن؟

عزیزم اسم کوچیکش فاطمه هست اما پسوند فامیلیشو نمیدونم......

زر نانیم دکتر خوبیه و ایمونولوژه.....

حتما یه مشکلی هست که دوباره که با دکتر نصر انتقال میدم و. نشده  یکبارم که شدم قبل عید. خارج رح ...

والا طر ازی برا دو ماه بعد ویزیت اول وقت میده...

رزا قی فکر کنم زودتر وقت میده البته الان فکر کنم نیست......

فدات شم آناجون ممنونم از همدلیت و راهنماییهاتون ذهنم خیلی درگیره خیلی مستاصلم واقعا نمیدونم از کجا ...

عزیزم میفهمت اما تنها راه امید و تلاشه......

فقط حتما دیگه همه چیو کامل بررسی کن چون میدونم چه قدر اذیت شدی......

خوب حالا من ۲۰ مرداد که رفتم از دکترم‌میپرسم که تزریق اسپرم به صورت مستقیم تو تخمک انجام مبشه یا در ...

عزیزم همین دیگه چون کلمه ivf آشناتره اونو به کار میبرن ولی اکثر مراکز و دکترا همون میکرو میکنن......

مثلا تو غربالگری میخوایی فرم پر کنی میپرین طبیعی باردار شدی یا ivf کردی؟

یعنی نمیپرسن میکرو کردی!!!!!

یعنی ۴ تا رو دفعه اول با هم انتقال دادین؟آخه شنیدم الانا ۲ نهایت ۳ تا انتقال میدن. من سه بسته دارم. ...

عزیزم بستگی به کیفیت جنینا و شرایط رحم و بدن مادرم داره.....

بسته به شرایطه که تعداد جنین تعیین میشه......

ظاهرا برا انتقال سه بار فرصت داری البته ایشاله اگه همه جنینا از فریز در بیارن.....

یادم اومد  انتقالی ک مثبت شدید با دکترنصر بودید ک خارج ازرحمی شدید یا ابن سینا

ابن سینا بودن......

آنا جون ی چیزی به ذهنم رسید اینبار بهم آزیترومایسینم ندادن .همیشه داشتمش.برا چیه 

عزیزم آنتی بیوتبکه......

احتمالا چون بین پانکچر و انتقالت فاصله بود ندادن.....

خودت حواست به عفونت باشه.....

انا جان انوكساپارين فقط براي مشكل انعقادي تجويز ميشه؟! من مصرف ميكنم ولي نميدونستم براي چي هست

بله عزیزم.....

من والا متوجه نشدم....

گفتش ک از نه تا تخمک چارتاش دور ریختیم ب درد نخورده و پنج تاش لقاح دادیم و دیروز نگاه کردیم تا دوتاش شده و سه تاش ن و پنج تاش گذاشتیم فریز ببینم از ت فریز بیرون میان تا ثب دوشنبه یا ن

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
گفتش ک از نه تا تخمک چارتاش دور ریختیم ب درد نخورده و پنج تاش لقاح دادیم و دیروز نگاه کردیم تا دوتاش ...

خوب تا مرحله فریز رو متوجه شدم اما بعدش والا این مدلیشو ندیده بودم......

احتمالا از کیفیت راضی نبودن خواستن ببینن اصلا از فریز در میان یا نه نمیدونم......

عزیزم هی به چیزای منفی فکر میکنی و انرژی منفی جذب میکنی اینم نتیجش.....

بهترین کار مراجعه به پزشک متخصص طب سنتی هست اما از رو علائم هم میشه تا حدودی فهمید مثلا اینکه پوست ...

سلام لاله جون خوبی.

میگم رفتم پیش یه دکتر فلوشیب و نازایی و هیسترو و لاپاروسکوپی.

ازمایشاتم رو نشون دادم گفت بیشترش رو انجام دادی و مشگلی نیست .

برای چند روز اینده وقت عمل هیسترو داد.گفت رحمت بررسی بشه ببینم مشکل چیه ....

بعد عمل هم برو شهرستان انتقالت رو بده ...

نظر شما چیه ....