2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
سلام خانما حالتون خوبه چه خبرا مامان جدید داشتیم؟؟  آنا جون خوبی بهتری پرسیدی از دکترت که انقب ...

عزیزم والا با ماما تماس گرفتم گفت ایزوپرینتو یکی بیشتر کن و بعدش دیگه بهتر شدم.....

یه دکتر دیگه هم رفتم گفت طبیعیه.....

خلاصه الان دیگه انقباض ندارم......

عزیزم برا یبوستت ماشاژ رکتال روغن زیتونو امتحان کردی؟

برا من وقتی هیچی جواب نده این روش جواب داده.....

اگه امتحان نکردی حتما یه ترای کن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
از روشانیلو و ندا جون خبری نشد    

والا خبری نیست منم دلم پیششونه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما کسی میدونه رنج نرمال حرکت اسپرم تو ازمایشگاه ابن سینا چنده؟! 

عزیزم ابن سینا رو نمیدونم اما در کل آ+ب بهتره بالای ۵۰ باشه......

با توجه به اینکه مال مرکز ابن سیناست وخیلی دقیقه میشه گفت وضعیت همسر شما خیلی خوبه فقط تو ایتم تحرک ...

دارو یا غذای خوبی هست برای تقویت؟؟؟؟

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...
من الان تو.گروه دکتر نصر هستم باور کن بیشتر کسایی ک مثبت شدن استراحت نکردن فقط روز اول  

ببخشید کدوم گروه؟؟؟میشه منم اد بشم؟؟؟

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...
من برای بار اول چهار روز پیش انتقال دادم

ای جان بسلامتی ان شاءالله که مثبت میشه

بنطرت انتقال جنین دردش قابل تحمل هست حتی اگه با گریه همراه باشه

بعد تخمک کشی ببهوش بودی؟

هزینه داروهات چقد شد

سلام بچه ها. من آندومتریوز دارم.دکتر گفته اول باید ivf بشی ازت تخمک برداشت کنیم بعد لاپاراسکوپی بشی. بخاطر اینکه توی عمل لاپاراسکوپی شما تخمک از دست می دی. حالا به من آمپول دیفرلین داده گفته روز 20 سیکل بزن. روز 2 پریود هم بیا اینجا. حالا سوالم اینه. 1-دیفرلین رو برای چی داده؟ 2- روز دوم پریود می خواد تخمک برداره؟ آخه دکترم یکمی بد اخلاقه خوب جواب نمی ده.

سلام و صب بخیر.بچه ها من دستام خیلی وقتا خواب میره جوریکه بیشتر صبحا ک بیدار میشم دستم کاملا خشک و بز حسه بابد تکون تکون بدم تا کم کم خوب شه بنظرتون مشکلم چیه.تو دستم گاهی انگار آب سرد جریان داره گاهیم داغ.گوشیو ک دستم میگیرم بین تایپکردنم همش باید دستمو تکون بدم ک خواب نره.آنا جون و لاله جون اگه نظری دارین میشه راهنماییم کنین خیلی اذیت میشم.قبلنا پااامم گاهی خواب میرفت یا قفل میشد ولی الان دستامه بیشتر.ممنون

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام بچه ها. من آندومتریوز دارم.دکتر گفته اول باید ivf بشی ازت تخمک برداشت کنیم بعد لاپاراسکوپی بشی. ...

عزیزم فک نکنم روز دوم پری تخمک ازت بگیرن حتما برا داروی تحریک تخمدان گفته بری ک بهت دارو بده بعدش چند بار تو طول دوره سونو میشی فولیکولات ک بالغ شدن میری برا پانکچر و تخمک میگیرن ازت و فریز میکنن.بعدش لاپرا میشی و بعد از استراحت شرایطت ک بهتر بشه میگه ک بری برا انتقال.این دیفریلین هم احتمالا برا مهار سیستم باروریت بوده البته دقیق نمیدونم احتمال میدم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین