2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
سلام اناجون ...چطوری .بهتری؟!

عزیزم بهترم فقط امروز خیلی درگیر بودم خسته شدم......

گفتم پستهای نخونده رو بخونم و برم لالا......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فوت کرد آناجون متاسفانه.منم که استراحتم و نمیتونم برم کل فامیل متوجه میشن اینم ی درد دیگه

واییییییییییی......

خدا جونم خودت به عزیزاش صبر بده......

به خدا نمیدونم چی بگم.....

عزیزم میفهمت اما سعی کن آرامشتو حفظ کنی چون مسولیت سنگینی رو گردنته......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بعید نیست حتما پیگیری کن.....

توكل به خدا، الان دارم داستنيكس ميخورم، تموم بشه بايد شبي يه بروموكريپتين داشته باشم تا عود نكنه خداي ناكرده،، خدا خودش كمك كنه

...

دوستای گلم من برم بخوابم امروز واقعا خسته شدم.....

برا تک تکتون بهترینارو از خدا تمنا میکنم.....

منم همین طور.سیکامون لانگ بوده. من هایپر شدم ولی نه ناجور.از علائم فقط یک‌کم سر گیجه داشتم. خوب کی ...

دوماه بعد انتقال بود، دكترم اعتقاد داره نبايد شانس طبيعي رو گرفت، ال دي نداد

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
عزیزم چرا که نه اینجا خونه مونه..... هر چه میخواهد دل تنگت بگو......

فدااااااااات آنا جان. با اجازه

oretargents@

کانال آموزش درآمد زایی از اینترنت و لپ تاپ یا کامپیوتر بدون پرداخت هیچ هزینه ای

بازم ممنون آنا جان

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
يعني ممكنه من كه تا همين ماه قبل پرولاكتين بالا داشتم و خبر نداشتم، همون مانع بارداري بوده؟؟؟ رنج از ...

سلام دوست عزیز

منم مثل شما مشکل پرولاکتین بالا داشتم . میتونه دوتا علت داشته باشه که هر دوتاش با دارو قابل حله . یا از تیروئیدتونه که حتما باید چک شه و یا از توده خوش خیم کنار هیپوفیز . در نهایت هر دو با دارو برطرف میشه . برای من مورد دوم بود و ظرف شش ماه دارو استفاده کردن توده از بین رفت و تا زمانی که پرولاکتین بالا باشه باعث اختلال در تخمک گذاری میشه و عموما تخمک گذاری انجام نمیشه . حتما پیگیر باشید و به پزشک غدد مراجعه کنید . 🌹😊

🙏🏻🙏🏻دعاي دسته جمعي براي برآورده شدن حاجات و رفع بلا🙏🏻 از غروب پنج شنبه تا غروب جمعه، ترجيحا ...

پارمیس جان خوانده شد انشالله همه حاجت روا بشن

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
سلام دوست عزیز منم مثل شما مشکل پرولاکتین بالا داشتم . میتونه دوتا علت داشته باشه که هر دوتاش با دا ...

خعلي خيييلي ممنونم از راهنماييتون دوست بزرگوار،،، برا منم ناشي از تيروئيد نيس، آز دادم، شايد ناشي از استرس باشه،، خودم احساس ميكنم چون حال روحيم به هم ميريزه، ميتونم سوال كنم چن تا از حداكثر نرمالِ ازمايشگاه بالاتر بود؟؟ شما هم داستنيكس خوردين؟؟ و يه سوال ديگه هم داشتم از حضورتون و ممنونم كه محبت كردين پاسخ دادين بهم،، سوال آخرم اينه كه من قرص محرك ميخورم و از كيت استفاده ميكنم و متوجه ميشم كه طبق كيت تخمك گذاري اتفاق ميوفته ظاااهراً البته، آيا با اين حال باز ممكنه رو لقاح يا كيفيت اون تخمك و يا فرايند لانه گزيني اثر بگذاره؟؟و مانع بشه؟؟؟

...

سلام خانما حالتون خوبه چه خبرا مامان جدید داشتیم؟؟ 

آنا جون خوبی بهتری پرسیدی از دکترت که انقباض داری یا طبیعیه؟ 

از خودم بگم خداروشکر با امپول و قرص انقباضام کم شده ولی هنوز هست . شبا خیلی اذیتم اصلا نمیتونم بخابم نشستن و بلند شدنم بخاطر درد واژن و استخوناش واقعا دردناکه . چند روزم شدید یبوست گرفتم که فک کنم بواسیر هم لست ببخشید اصلا توالت نمیتونم برم مقعدم کامل بیرون میزنه با درد شدید دفع هم ندارم اینم خیلی دردناکه . دکتر پماد و پودر ملین داده فایده نداره . ایشالا این چند روزم به خوبی بگذره منم دخترم رو بغل کنم این دردها واسه من مهم نیست . از خدا میخام همه ی منتظرا به زودی مامان بشن همه ی دوستان خوبی که اینجا هستن لی لا ی عزیز ثمین جون سها ستاره و .. . بقیه دوستان . 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉