2777
2789
عنوان

من چرا حرصشو میخورم آخه ای خداااا

1 بازدید | 11 پست

برادرزاده شوهرم 16 سالشه

خیلییییی سر ب هواست

ماشین باباشو ب بهونه اینکه بره مغازه برمیداره( بابای خودش یه شهر دیگست بخاطر کارش) دیگ زنگش میزنه اینا باباشم فکر میکنه در حد پنج دقیقه رفتن ب مغازست فقط

پسره ماشینو میبره خارج از شهر با دوستان میرن. سرعت میبره رو 160 و 180 ب دوستاشم میگ فیلم بگیر میذاره پیجش ( باباشو هاید میکنه ک نبینه) آهنگ های شکست عشقی هم پلی مبکنه براش ک دوس دخترش ببینه 

خلاصه خیلییی حرص میخورم ک چرا مامانش جلوشو نمیگیره این بچست حالا دوست دختر داشتنش ب کناره با این سرعت بخدا یه روزی زبونم لال با تصادف میره 

اخه چرا کسی کا ی نمیکنه؟ 

هر چقدر بخودم میگم ب من چه پدر داره مادر داره منم چیکارم

ولی نمیتونم پسره خیلیییی پسر مودبیه خیلی دوستش دارم مثل داداشمه

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

کاش یکی جلوشو بگیره 

یه روزی خودشو بدبخت میکنه ب ولاه 

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید ولی تورو سننه‌ ننه باباش کاریش ندارن‌ تو ک زنعمویی

خب شد گفتم من منم ب من چه

ولی دلم براش میسوزه میفهمی؟ 

خب شد گفتم من منم ب من چهولی دلم براش میسوزه میفهمی؟

میگم**

بیخیالاگه حرف بزنی میشی ادم بدهاهمیت نده

باشه 🥲

باشه 🥲

به شوهرت بگو به باباش بگه بچست نمیدونه چند وقت قبل 5 تا نوجوان یه جا براثر سرعت زیاد کشته شدن شاید مامانش نمیدونه گناه دارت

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

چه مادر بی خیالی داره ب نظرم شوهرتون ب باباش بگه  شمام حق دارید نگران باشید تو کوچه خیابون بچه های کم سن میبینم پشت فرمون ناراحت میشم واسشون 

همسایه مون ماشین باباشو برداشت رفتن بیرون همه شون لت و پارشدن یکیشونم فوت کرد الان این خانواده موندن با کلی دیه و بدبختی 

میفهمم چی میگی

آدم دلش میسوزه

برادرشوهر کوچک منم به شدت پسر باهوش و با استعدادی بود

هنوز مدرسه نمیرفت من عروسشون شدم

میدیدم چقدر باهوشه الان ۱۶ سالشه انگار نه انگار این همون پسره

درگیر یه چیزایی شد که دنیاش فقط شده گوشی

دلم میخواست به مادرشوهرم بگم یکم حواست به این بچه باشه حیف شد طفلک

چند بارم سربسته گفتیم من و شوهرم ولی خب متاسفانه کو گوش شنوا..