2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
فلات بشم . نمیدونم احساس کردم با جنین بلاست عدد بتا برای دو قلو پایین باشه . من به خاطر سنم دوست داش ...

من روز ۱۴ انتقال بتام ۵۲۰ شد اصلا فکرشم نمیکردم دوتا باشن

تکرار هم نداده بودم

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
در ضمن یادت باشه حتما تو بارداری قرص اهن و کلسیم لازمه وگرنه تا اخر بارداریت چند تا دندونت خراب میش ...

والا كشك ميخوردم، يبوست گرفتم قطعش كردم، الانم فقط فيفول ميخورم و يدوفوليك، مرسي از راهنماييت به دكترم بگم برام بنويسه، جديدا دكترا مدلي شدن كه نسخه رو بايد خودمون بگيم اونا فقط مهرش كنند.

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستاي گلم من از تجهیزات پزشکی کمربند ضد امواج گرفتم که تا 99 درصد تاثیر داره . قیمتش 120 تومن . شما ...

یکی از دوستانم برای بارداریش گرفته بود ک متاسفانه نتونست ازش استفاده کنه حالا ب من گفت هدیه نینی میدمش ب تو😊

چرا با هزار خواهش؟ چی ازش کم میشد دقیقا؟ عزیزم دکتر خودته که باهاش میخوای وارد سیکل بشی؟

دکتر خودم که چهار پنج سال سرکارمون گذاشت.مثلا بهترین دکتر شهرمونه.

اومدم تهران دادم یه متخصص بنویسه.گفت اینا چیه مگه فله ای ازمایش.

گفت دیگه اینا رو هم رزاقی قبول نداره.اینا هم بخود میخوای انجام بدی...

خدایی بعضی دکترا نامردن در حد ....

حالا چیکار کنم ...یعنی پول ویزیت بیخود دادم.

الان برم چی ازمایش بدم ...واسه دو تا ازمایش علاف بشم .برم کلی ازمایشگاهها.

دوباره یه سری دیگه علاف شم .

گفتم بنویس هزار بار گفتم بهش.کلی بدبختی کشیدم ..

حالا چیکار کنم لاله جون

سلام فاطیما جون من سیکلم رو با دکتر ذوالقدر شروع کردم،دکتر آصف جاه به من معرفی کردند ایشون رو. شما ...

منم با دکتر ذوالقدر دوبار انتقال داشتم و نتیجه ای نگرفتم . در کل ازش راضی بودم . چون من اندومتریوزم و هفته بعد نوبت عمل دارم با آصف جاه . شما مشکلتون چیه ؟ 

عزیزم والا نمیدونم چند روزه فریز کردن..... فاقله پانکچر و کارت فریز چند روز بود تو کارت فریزت نوشتن ...

والا یک شنبه فک کنم پانکچرم بود. بعد گفتن دو سروز بعد بیا برا کارت. اما من کلا ۱۵ روز بعد رفتم..

اره رفتم شهراد.میگم ک یه قرص بود فقط و ازمایش برا ماه اول بارداری... پس میگی برم دوباره؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم تو سیکل انتقال هر چقدر هم استرا داشته باشی لازم نیست ازمایش بدی تو سیکل پانکچر اما حتی اگه است ...

میگم ک لاله جووون. منظورم این بود ک هر کسی متفاوته. من کلا آز استرا نداشتم تو پانکچر.. ن قرص نه آز..

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
من شربت انجیر فیژان دارم روی جعبه ش نوشته در بارداری ممنوع

عزيزم چندتا دونه انجير خشك رو بزار توي يه ليوان آب، بعد دو سه روز شيره اش درمياد، هم مقوي هم مسهل، من چند وقته مدام توي يخچال آماده ميزارم براي روز نياز

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
آناجان پس کاریوتایپ ،نیازنیست انجام بدم؟ اینایی که دکترم نوشته جای کاریوتایپ ربرام میگیره؟ یاجای ا ...

نه عزیزم کاریوتایپ رو هم انجام بدین اون قضیش جداست....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فکر کنم.چون صبح تماس گرفتم گفت نسخه اتو باید بیاری دیگه خیلی هاش اینجا انجام نمیشه.و تا اخر شهریور ه ...

نه عزیزم همینا کافین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com