2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
نه عزیزم عجله ای برای سیکل ندارم احتمالا پاییز وارد سیکل جدید بشم یعنی بعد از 3 ماهه. چون شرایط کاری ...

خب شرایط همسر من خیلی بد بود
دی اف ای هم بالا بود
همسرم همه رو لازم داشت
شاید همسر شما به همه اش نیاز نداشته باشه

باید بهتوجه به شرایطش براش دارو بخرین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

سلام بچه ها اینجا کسی بوده که با وجود اندومتریوز. بچش رو بدنیا آورده باشه؟ اخه شنیدم کسایی که آندومتریوز دارن، اگه باردار هم بشن، جنین توی همون ماه های اول ایست قلبی میکنه...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم احتمالا گفتش ک ضخامت ۵/۵ هستش برا روز دهم . این ضخامت برا روز دهم خوبه ؟ آخه من گفتم ک همزمان با ...

احتمالا گفتش؟
یعنی چی؟
خب شک داری شما
این ضخامت نسبتا خوب نیست برای روز دهم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم خوبی چه خبراااا ؟ انتقال دادی😍

فدات دریادل جونی من نه هنوز چون جنین فریز نداشتم منتظرم پریود شم و برم برای پانکچر 

نی نی نازت چطوره؟؟😍😍😍🤗😍😍

خداجونم شکرت       
منم خیلی راحتم با دکتر و بهش اعتماد دارم. الان من بعد پانکچر ماه اول نه ماه دوم استرادیول خوردم تا ...

عزیزم والا نمیدونم چند روزه فریز کردن.....

فاقله پانکچر و کارت فریز چند روز بود تو کارت فریزت نوشتن حتما.....

برا تیروئیدت رفتی پیش شهراد.....

منو هم فرستاده بود پیش شهراد.....

هر چی گفته انجام بده.....

ولی قبلشم حتما یه چک کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من هفته پیش رفتم  نسخه ۴ رو همه رو داشت بغیر از دوتاش  سی مارکرارو چون متخصص برام وارد ن ...

احتمالا دوتاییارو نداشته از سی دی مارکرا.....

دوتاییا مهمن اگه نداره اونجا انجام ندین چون همه سی دی مارکرارو باید یه جا انجام بدین.....

لااقل سی دی مارکرارو اونجا انجام ندین اگه دوتاییارو نداشت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها اینجا کسی بوده که با وجود اندومتریوز. بچش رو بدنیا آورده باشه؟ اخه شنیدم کسایی که آندومت ...

والا من داشتم و بعد درمان وارد سیکل شدم و مامان شدم.....

فدات دریادل جونی من نه هنوز چون جنین فریز نداشتم منتظرم پریود شم و برم برای پانکچر  نی نی نازت ...

قربونت عزیزم ..ایشالا ک این سری نتیجه عاااااالی میگیری ...نینی منم فعلا خودشو داره تو دل و روده و معده من نشون میده😂 

من هفته پیش رفتم  نسخه ۴ رو همه رو داشت بغیر از دوتاش  سی مارکرارو چون متخصص برام وارد ن ...

خلوت بود رفتین انتقال خون.ساعت چند اونجا بودید.اونایی که نداشت کجا دادید.

مبلغ ازمایشاتتون چقدر شد

ممنون میشم عزیزم .اگه میدونید بفرماید

خلوت بود رفتین انتقال خون.ساعت چند اونجا بودید.اونایی که نداشت کجا دادید. مبلغ ازمایشاتتون چقدر شد ...

فقط عزیزم اگه همه سی دی مارکرارو یه جا نداره خصوصا دو تاییای ۵+۱۹ و ۱۶+۵۶ اونارو اونجا ندین چون لازمه همه سی دی مارکرها یه جا انجام بشه.....

سلام شوهرم ازمایششو گرفت

عزیزم همه چی خوبه.....

برا میکرو مورفو هم خوبه!!!!!

دی اف آی هم عالیه.....

والا من داشتم و بعد درمان وارد سیکل شدم و مامان شدم.....

به سلامتی خدا روشکر . وارد سیکل شدم یعنی چی؟ یعنی ivf کردی؟ میشه یکمی توضیح بدی.آخه من تازه واردم. خیلی سر در نیاوردم. ببخشید.