2777
2789
عنوان

ازدواج بامرد متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 146 پست

[QUOTE=362418215]خآنم محترم من دخترم بزرگه این دوست من از ۱۰ سالگی باهم دوستیم سر همین همه چی بهم میگه[/QUOTدر شأن و شخصیت شما هست همچین دوستی داشته باشی؟.اگر راست میگی و خودت نیستی ..قطع ارتباط کن با این ادم ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به فرضم که راست بگی و خودت نباشی، این خونه خراب کن دیگه اسمش دوست نیست 🤢🤢🤢

خآنم این آقا آمده بعدشم با دوستم دوست نشده فقط یک چراغ سبز نشون داده خوش اخلاق شده تومحیط کار موکاشته لیزیک کرده به لباساش میرسه ماشین شاستی خریده خیلی هم غیرتی هم سر دوستم 

خآنم این آقا آمده بعدشم با دوستم دوست نشده فقط یک چراغ سبز نشون داده خوش اخلاق شده تومحیط کار موکاشت ...

تف تو روی جفتشون به هر حال 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
نه اصلا...مطمئنا قربون صدقه خانمش هم میره..اگر خودتون نیستید و دوستتون هست ..دوستتون صرفا نقشش در حد ...

پس خانمش چرا قبل اینکه حتی بفهمه همش اشک توچشماش جمع هست حتی منکر خدامیشه یا آقا تاچراغ سبز ازاین میبینه خوش اخلاق میشه حتی با همکارهای دیکش

مطمئنا این آقا که به این زودی وا داده خیلی جاهای دیگه هم با مراجعین دیگه هم ارتباط گرفته ،و طلاق عاطفی نه مطمئنا نیست فقط یه بوم و چند هواست 

اگر خانمه پی برده مطمئنا قبلا هم دیده و به روی خودش نیورده و شوهره از اون زبون بازهاس که تونسته دوطرف را اینجوری نگه داره 

به دوستتون پیشنهاد بدین دست از سر زندگی این خانوم برداره هیچ وقت دزدیدن خوشبختی یه نفر دیگه مطمئن باشه خوشبخت نمیشه دیدم که میگم کارما وجود داره حتما یه جا یه روز بخودش بر میگرده ،آقا اگر کرم می ریزه و یه زن کافیش نیست دلیل نمیشه دوستتون همراهیش کنه و فک کنید زندگی 8ساله را میخواد دوستتون خراب کنه

پس خانمش چرا قبل اینکه حتی بفهمه همش اشک توچشماش جمع هست حتی منکر خدامیشه یا آقا تاچراغ سبز ازاین می ...

از زندگی‌خصوصی افراد هیچ کس خبر نداره اشک بودن داخل چشم از حساس بودن زیاد خانم ها هم ناشی میشه اگر هم رو دوست نداشتن و هیج احساسی به آقا نداشت بفرض اشک تو چشمش باشه باز براش مهم نبود که اشکی بخواد داخل چشمش بیاد منکر خدا شدن شاید از خدا بچه یا چیز دیگه ای خواسته بنا بر معیشت الهی بهشون داده نشده از خدا دلگیر وناراحته 

الان هستند خانم هایی که هزار نذر ونیاز می کنند به خواسته که نمی رسن میگن خدایی وجود نداره بازم هیچ ربطی نداره دوستتون بیاد همچین تفسیر کنن

این آقا تهدید کرده حتی خواستگارش براش پرونده سازی میکنه .خود رئیس حراست محل کار آقا گفته به دوستم درسته تو کادو بفرستی اون بره خونه دعوا راه بندازه خانمش تافهمیده دوستم هست ۲سال پیش رفته آزمایش قبل بارداری داده ولی باردار نشده 

خآنم این آقا آمده بعدشم با دوستم دوست نشده فقط یک چراغ سبز نشون داده خوش اخلاق شده تومحیط کار موکاشت ...

منظورت اینه خانم مشاور قبلا عاشق یه نفر دیگه ب‌وده

خب باشه چه ربطی داره بچه ندارن.

آهان راستی مرد وقتی کادو تولد قبول میکنه دیگه از چراغ سبز گذشته