2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
رویا جون تا جایی که من دیدم همه اش رو نوشته برات فقط اینا رو ننوشته : ANA Anti ds DNA Anti TPO حالا ...

اینا رو تو نسخه ی قبلیم که دکتر محمد زاده نوشته دارم

لاله جون شرایط انجام این آزمایشا چیه..؟یعنی ناشتایی داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اونقدرا اضافه وزن ندارم وزنم ۶۵ هست گفتی کشک خشک خوبه؟ برا کلسیم؟ بگیرم بخورم؟ ویتامینم لااقل ...

خب قدت رو که نمیدونم
نمیتونم بگم اضافه داری یا نه
من کلا چند کیلو هم کمبود وزن داشتم برای همین دکترم تاکید کرد حتما باید از اول بخورم مکمل رو
شاید برای شما کمی دیرتر شروع کنه

میتونی خودت چیزای مقوی بخوری
مثل مویز انجیر خشک توت خشک پسته خام و بی نمک فندق تازه گردو
مخصوصا گردو رو جدی بگیر خیلی زیاد چون برای رشد مغز هم خوبه به خاطر امگا 3

کشک هم اگه فشار خونت نرماله بخور
اما ترجیحا یه مدت فشارت تحت نظر باشه
یه جاهایی هست کشک خشک بدون نمک دارن
یعنی بدون نمک که نمیشه اما کم نمکه خیلی
چون نمک هم خوب نیست و باعث ورم میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
کشک خشک یبوست نمیاره؟ بهداشتی هست؟

کشک خشک محلی نه ها
خشکباری ها دارن
من تو رشت فک کنم هانی و احمدی دیدم دارن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مبارکت باشه عزیزم الهی به وقتش صحیح و سلامت بیاد بغلت شایدم دوتا باشن از کجا معلوم🤗 الان که مشخص ...

فلات بشم . نمیدونم احساس کردم با جنین بلاست عدد بتا برای دو قلو پایین باشه . من به خاطر سنم دوست داشتم دو قلو باشه . البته ماماي کلینیک گفت باز هم باید تو سونوگرافی دید . راستی اگه دوقلو باشه باید در عرض 48, ساعت 4, برابر بشه؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

دوستاي گلم من از تجهیزات پزشکی کمربند ضد امواج گرفتم که تا 99 درصد تاثیر داره . قیمتش 120 تومن . شما هم شنیده بودين؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
آنا جون.اینا رو نوشت البته با هزار خواهش. میشه بگید کدوما رو ننوشته.

انعقادی ها رو همه رو نوشته به جز :
Pai-1
MTHFR

سی دی ها رو اصلا ننوشته
نه تکی ها نه دو تایی ها

آنا جون.اینا رو نوشت البته با هزار خواهش. میشه بگید کدوما رو ننوشته.

چرا با هزار خواهش؟
چی ازش کم میشد دقیقا؟
عزیزم دکتر خودته که باهاش میخوای وارد سیکل بشی؟

اینا رو تو نسخه ی قبلیم که دکتر محمد زاده نوشته دارم لاله جون شرایط انجام این آزمایشا چیه..؟یعنی ...

نه ناشتایی نداره تا جایی که میدونم
اما شب قبلش نباید گوشت قرمز بخوری

كسى از دوستان امپول ارگالوتران زير جلدى را تزريق كرده نكاتى هست بايد رعايت كرد  ؟؟؟

من تزریق کردم
نکته ی خاصی نداره جز اینکه درد داره و باید خیلی اروم تزریق کنی

کشک خشک یبوست نمیاره؟ بهداشتی هست؟

عه بهار جون این سوال شما بود فکر کردم صبا جون پرسیده ادرس هم بهش دادم

باید از خشکباری ها بخری

خب قدت رو که نمیدونم نمیتونم بگم اضافه داری یا نه من کلا چند کیلو هم کمبود وزن داشتم برای همین دکت ...

مرسی عزیزم

قدم ۱۶۰

اینایی که گفتی رو میخورم شکر خدا

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ