2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
برو عزیزم اشکال نداره من از هفته دوم همه جا میرفتم البته فقط با همسر جان که شرایط رانندگی رو بدونه

من ک روز دوم انتقالم مصادف بود با بازی ایران و مراکش ک خیلی شیک با همسرم رفتم بیرون بوق بوق بازی😁😊البته همین نزدیک خونه خودمون...ولی توصیه م اینه ۴ روز اول بیرون نباید رفت😁😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

يني از درد پريودي بيشتره دردش؟؟ يكي دوستام چنان ترسوند منووو اسم عكس رنگي مياد وجودم ميلرزه

عزیزم خیلی کمتره از درد پریود مگه اینکه لولت بسته باشه اونم نهایت در حد درد پریوده دیگه.....

به هر حال دردش هر چه قدرم باشه خیلی کوتاهه پس نگران نکن خودتو.....

منم قبلش خیلی ترسیده بودم و از هولم مسکن زیاد استفاده کردم و بدتر بیحال شدم نمیتونستم خودمو جمع و جور کنم و سرپا بمونم. پس الکی نترس و زیاده از حدم مسکن نخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان  فقط همين آزمايشها رو دادم ك اينا رو ماما برام نوشت نه خود دكتر  اي كاش اون ليست ...

عزیزم از این آزها به نظرم از نسخه ۳ و ۴ اونایی که انجام ندادیو انجام بدی بد نیست چون به سختی برات قراره جنین تشکیل بشه حیفه هدر بره.....

خصوصا انعقادیارو (نسخه ۳ و پنج آیتم اول نسخه ۴) چون ظاهرا یه مشکلاتی داری.....

بقیه هم مال ایمنیه.....

در مورد عفونیام به نظرم اونایی که + یا لب مرزن رو حتما igmشون رو انجام بده تا تکلیف دستت بیاد شاید نیاز باشه قبلش درمانی بکنی.....

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان عزیزم سلام وقتتون به خیر یه سوال شماها همراه با میکرو، تعیین جنسیت هم انجام دادین؟

نه عزیزم معمولا تعیین جنسیت انجام ندادیم چون برا ماها یه جنینم یه جنینه و به ریسک از دست دادنش نمیارزید.....

به ندرت کسی اینکارو کرده اونام یا نیاز داشتن به خاطر مشکلات مربوط به جنسیت تعیین جنسیت کنن یا برا بچه دوم بوده.....

برا بچه اول هر مرکزی انجام نمیده.....

ایشالااااااااا عزیزم...شما شنبه هم آزمایشتو تکرار کن و ساعت ۴ ب بعد زنگ بزن مطب طرازی کیشانی و ماماه ...

اوکی. برام دعا کنید توروخدا.. عزیزم توام با ای وی اف باردارشدی؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام مهربونا...خوبید همگی؟اومدم ازتون مشورت بگیرم... من اندومتریوز دارم و سال پیش تیر ماه متوجه شدم ...

سلام رز جوووونی ...رز ب نظرم درمان کن خدارو چه دیدی عزیزمممم ایشالا ک طبیعی باردار شدی

آنا جون منم انتقالم با خانوم طرازی و بیمارستان ابان بوده. همراه با سونو انتقال میدن؟

من کل تایم چشام بسته بودم چیزی ندیدم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بله منم میکرو کردم

دکترتون کی بود... کجا انجام دادین؟

بار اول مثبت شد؟

نه فکر نکنم با سونو انجام بده

خب این درصد موفقیت رو پایین نمیاره؟؟؟